نویز رو خط 10 بود با تلاش و پیگیری نمایندگی شد 19
ولی باز پینگ داغونه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نویز رو خط 10 بود با تلاش و پیگیری نمایندگی شد 19
ولی باز پینگ داغونه![]()
نوزیر خط ربطی به پینگ نداره!
کلا پینگ اسیاتک افتضاحه!!
فقط یه نفر اسثنا هست که اون پینگش به طرز عجیبی در اکثر اواقات رو 180 هست!(جناب mohammadsoft)
نویز که هر چی پایین تر باشه بهتره 10 که بهتر بود تا 20
سلام.من الان 3ساله که آسیاتک دارم و ازش خیلی راضیم.با نت 2مگش هر شب 10گیگ دانلود میکنمالبته اون موقع که تا ساعت 9صبح بود تا 13گیگ رکورد زدم(البته رکورد خودمو).همیشه پینگم 170-190 بود اما یه چند وقتیه نوسان پیدا کرده اما زیاد رو سرعت دانلود تاثیر نداشته فک کنم واسه انتخابات باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hexor007; 01-06-2013 at 20:49.
دوست عزیز الان که کلیه سرویسهای 2 مگ رو شبها روی 1 مگ محدود کردن . خیلی دانلود بشه کرد نهایتا 3 گیگ هست
برای شما چه سرعتی دانلود میده شبها ؟
واسه من شبا سرعت دانلودم روی 460-470هست دقیقا مثل روز
سرویستون چیه؟![]()
دوستان بنده 5 ماه از آسیا تک سرویس 2mb رو داشتم استفاده میکردم که این چند مدت شبها سرعتش روی 1mb بسته میشه. بنده امروز تمدید کردم و به 1mb نامحدود برنزی تغییر تعرفه دادم.
1mb نامحدود برنزی رو گرفتم. به نظرتون کار درستی کردم ؟ سرعت دانلود حدود 110 تا 95 متغییر هستش . اینا حتی 1mb واقعی رو هم نمیدن. اینطور که من حساب کردم هر 24 ساعت میتونم حدود 9 الی 10 گیگ دانلود کنم که این الان برای سرویس های 2mb موقع رایگان حدود 3 گیگ هستش برای دانلود.
به نظرم کسایی که 2 مگ دارن برن 1mb بگیرن . من کلی هم اعتراض کردم ولی صدامون به جایی نمیرسه دوستان.![]()
اینم یک تست از سرویس 1 مگ نامحدود برنزی.
![]()
دوست عزیز سرعت شما توی ساعات شبانه هم افت میکنه ؟ چقدره ؟
گفتم که. کیمیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)