سلام بچه ها من از رشتم میخوام بدونم بدون کارت دانشجویی و دنگ و فنگ میشه سرعت 256 و 512 هم از اندیشه سبز خزر گرفت؟
لطفا راهنمایی کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بچه ها من از رشتم میخوام بدونم بدون کارت دانشجویی و دنگ و فنگ میشه سرعت 256 و 512 هم از اندیشه سبز خزر گرفت؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام بچه ها من از رشتم میخواستم ببینم اندیشه سبز خزر 256 و 512 هم میده؟ البته بدون کارت دانشجویی و بدون هیچ مدرک دیگه ای
لطفا کمک کنید
سلام بچه ها من از رشتم میخواستم ببینم اندیشه سبز خزر 256 و 512 هم میده؟ البته بدون کارت دانشجویی و بدون هیچ مدرک دیگه ای
لطفا کمک کنید
قدیما اولین پستت رو ادمین باید تائید میکرد تا نشون داده بشه , الان 3 تا 3 تا پست اولشون میاد رو فروم
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
نه , نمیشه
من قبلا خیلی راحت 512 گرفتم.الان رو نمیدونم.
از این به بعد هم لطفا یک بار پست بده دوست همشهری من.
شاتل خط 5 کسی داره؟ من فردا می خوام بگیرم، اگه کسی داره لطفا راهنمایی کنه که پینگش خوب هست یا نه, بیشتر واسه گیم میخوام ممنون
من داشتم.دیروز فسخ کردم ولی هنوز قطع نشده.
اگه فقط و فقط برای گیم میخوای بد نیست ، البته بعضی روزا افتضاح میشه. ولی 2 شب که دانلود کنی سرعت دانلود شبانت میاد روی 3 کیلو بایت.یعنی عملا یه صفحه هم باز نمیشه.
اینارو همین الان گرفتم
![]()
نمیشه عزیز
حتما می خوان
خودت هم نداری یکی از دوستان ، آشناها هم بود مشکلی نیست
یک راه است .
بدون کارت دانشجویی بری ثبت نام کنی یک سرویس 128 بگیری بعد که وصل شد بیای از تو crm تغییر سرویس بدی به هر سرویسی که دوست داری.
این هم یک روش اسان نیاز به منت کشیدن هیچ بنی بشری نیست.
با تشکر.
هادی
.
. فک نکنــم شدنی باشـه هـا ؟ ؟
. شما خودت انجام دادی ؟ ؟یا کسی رو دیدی با این کار 128 رو 256 کنــه! ؟ ؟
. خوش باشید
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)