ممنون که جواب دادید.
اما GTA من تو لیست بازیها بعد اینکه دکمه X رو میزنم که شروع بشهT بعد نمایش علامت شرکت R star مستقیم میره روی انتخاب اون سه تا مرد و هیچ تنظیم دیگه ای نداره!
باور کنید دارم روانی میشم
ممنون که جواب دادید.
اما GTA من تو لیست بازیها بعد اینکه دکمه X رو میزنم که شروع بشهT بعد نمایش علامت شرکت R star مستقیم میره روی انتخاب اون سه تا مرد و هیچ تنظیم دیگه ای نداره!
باور کنید دارم روانی میشم
اساتید یه سوال اجمالی:
من الان بازیه کپی gt5 رو که 8تا dvd هست گرفتم
یه فلش 8 گیگ هم دارم
خب کل بازیو که نمیتونم بریزم تو فلش بعد بریزم تو هارد کنسول دیگه.چون حجم فلش کافی نیست
حالا میشه طی چند قسمت با فلش 8 گیگ کپی کنم تو هارد کنسول یا نه؟
یعنی قسمت قسمت کپی کنم.میشه؟
لطفا اجمالی پاسخ بدین.
ممنون
بازی های دیگه مشکلی نداره فقط همین بازی اینجوریه ؟
آره. فقط GTA همینجوره.
بقیه بازیها درستن.
نمی دونم چه کنم؟
---------- Post added at 07:13 AM ---------- Previous post was at 07:10 AM ----------
دوستان چطوری میشه از هارد اکسترنال فیلم و آهنگ پخش کرد؟
برنامه Showtime هم نصبه اما هارد اکسترنال کجاش هست؟ فقط فایلهای هارد داخلی رو نشون میده.
سلام دوستان آيا PS3 blueRay 3D پخش مي كنه يا قابليت 3D داره؟؟؟
این حداقل کاریه که میکنه!
سلام.......
من یه چیزی رو مطمئنم اونم اینه که مایکروسافت و سونی کنسولشونو تو E3 2012 رو نمایی میکنن ...
خوئتون یه خورده قضاوت کنید مگه میشه WI U تولید بشه اونوقت مایکروسافت و سونی بشینن نیگاه کنن که پولارو نینتندو داره
جمع میکنه ...
پس به احتمال زیاد مشکل از بازیته شایدم EbooT بازی باشه
برو همون جایی که بازیو خریدی بگو اینجوریه اول یه زنگ بزن بهش بگو یه موقع الکی پا نشی تا اونجا بری
برو تو مولتی من از اونجا هارد اکسترنال و انتخاب کن و راحت پخش کن
دوست عزیز به هیچ عنوان از بازی یاebootنمیتونه باشه.
چون بازی اگه مشکل داشته باشه یه بخش اضافه نمیکنه و اگه از ایبوت باشه بازی با مشکل شروع میشه نه اینکه قضیه اون3تامرد بیاد کلا فرق فوفکوله
چون من این بازی رو به خاطر گرافیکش باps3بازی نکردم دوستمون فقط کافیه یه زنگ بزنه و بپرسه چی کار کنه
سلام . من اگه بخوام ps3 رو کپی خور کنم بازی هاش رو میتونم رو cd بگیرم؟ و بازی های جدید که مثلا امروز می یاد چقدر طول می کشه تا برای کپی بیاد؟ همه بازی ها کپی شم هست؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)