سلام
از کجا میخوایید سرویس بگیرید ؟؟
سلام
از کجا میخوایید سرویس بگیرید ؟؟
سلام
های وب و پیشگامان جشنواره هاش خوبه
دوست داشتین تلگرام در ارتباط باشید : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rob
سلام
سایتاشون رو چک کردم هیچکدوم جشنواره ندارن !!
بله رو سایتشون نیست فقط پیشگامان یکی از جشنواره هاش رو گذاشته که دوستمون تو پست بالا لینکشو گذاشتن
--------------------------------------------------------------------------------------------
خب الان تماس گرفتم با پشتیبانی شاتل که ببینم اوضاع چطوره و آیا درخواست منو برای مخابرات ارسال کردن که جواب اپراتور این بود : از دیروز که شما درخواستتون رو ثبت کردید 72 ساعت زمان میبره تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرن و صحبت کنن ( حالا چه صحبتی رو نمیدونم ) بعد از اون درخواستتون رو به مخابرات ارسال میکنن و تا یک هفته ممکنه طول بکشه !!
جدا این چه وضعیه :|
همون لحظه که درخواست تخلیه میفرستید، تو 195 شکایت میکنید، راهش اینه
سلام
با نرم افزار کنترل شبکه وایفای با اپلیکیشن Home WiFi Alert
اپلیکیشن "Home WiFi Alert"، ابزاری مهم و کاربردی است که شما به کمک آن میتوانید کنترل کنید که چه کسانی در حال استفاده از شبکه وایفای شما هستند، ومیتوانید دسترسی مودم خود را از کسانی که نمیخواهید به مودم شما متصل باشند قطع کنید، برای قطع کردن اتصال به مودم، کافیست روی گزینه "Block" در کنار مشخصات دستگاه کلیک کنید. این اپلیکیشن کلیه دستگاههای متصل به شبکه را با نوع آنها (تلفن هوشمند، لپتاپ و یا تبلت) را برای شما مشخص میکند.
با این نرم افزار شبکه وای فای خونه رو چک کن ببین کیا دارن استفاده میکنن چون جدیدا دزد وای فای زیاد شده بعدش نتیجه رو همینجا بگو
اگه زبانت خوبه این ویدیو رو هم ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hassan_sia; 09-06-2019 at 14:10.
خب بعد از ثبت شکایت الان یک کارشناس فروش با بنده تماس گرفت و دلیل درخواست جمع آوری رو پرسید ... چند دقیقه ای هم همون حرف های تکراری و جملات توجیهی مسخره رو گفت و درخواست کرد که سرویس دیگه ای انتخاب کنم یا همینو تمدید کنم که من زیر بار نرفتم.
قرار شده فردا درخواست منو ارسال کنن به مخابرات ببینیم چی میشه.
---------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :
مجددا دوباره تماس گرفتن این بار یه اپراتور دیگه بود که ظاهرا خیلی شاکی و ناراحت بود که چرا ثبت شکایت کردید !! گفتن ما که درخواستتون رو انجام میدیم چرا شکایت کردید و اینکه ما همیشه هدفمون این بوده که تو کوتاه ترین زمان کار مشتری ها رو راه بندازیم ... بعد صحبت از رضایت مشتری کرد که ما اینقد میلیون مشترک داریم همه راضین حالا 200 نفرم ناراضی باشن دلیل نمیشه ما کیفیت یا کارمون ضعیفه منم براش توضیح دادم که همه دانش کافی ندارن همه هم حوصله و توان پیگیری ندارن.
ولی خداوکیلی اگه کسی شکایت نکنه اینا کارشو راه نمیندازن همون 72 ساعت و یک هفته رو براش لحاظ میکنن و میدواننش.
Last edited by shakib zero; 09-06-2019 at 14:27.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)