بچه ها من پول ندارم که بخوام مودم بخرم اما
گوشی من قابلیت اتصال به 3g رو داره ، برای استفاده داخل کامپیوتر میخوام
حالا از کدوم طرح استفاده کنم ؟ ( دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه )
................
بچه ها من پول ندارم که بخوام مودم بخرم اما
گوشی من قابلیت اتصال به 3g رو داره ، برای استفاده داخل کامپیوتر میخوام
حالا از کدوم طرح استفاده کنم ؟ ( دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه )
................
سلام دوستانی که تو رشت هستن به نظرتون ۳ جی ایرانسل خوب واسه دانلود فیلم؟مکان گلایل،من هنوز موندم به درد میخوره؟ نخرم بد نشه استفاده کرد
![]()
والا چی بگم تو محل ما سرعت دانلود تا 500 600 کیلوبایت میره نمیدونم دیگه گلسار همین سرعت و بده اونجا شلوغه
دوستان کسی تو رشت 4g پیدا کرده و تست کرده بگه
دوست عزیز لطفا از سرورهای خارجی تست بذارید
سرور ایران 10000 هم که باشه ارزشی نداره
اصلا به این اسپید تستهایی که با PC گرفته میشه اعتباری نیست. راحت میشه با لینک خود اسپید تست تست فیک و تقلبی گذاشت.
هات اسپات یم خاصیتی هست که اینترنت روی گوشی رو میتونی بدی به دیگر و سایلی که گیرنده وای فای دارند یا به عبارتی از گوشی بعنوان مودم میتونی استفاده کنی
وای فای هات اسپات - WiFi Hotspot ، یعنی چه؟
در صورتیکه موبایل شما دارای قابلیت WiFi Hotspot باشد ، شما می توانید از اینترنت سیم کارت خود ، به عنوان یک روتر استفاده کنید . یعنی شما می توانید لوازمی مثل نوت بوک و سایر موبایل ها و هر دستگاهی که قابلیت Wifi دارد را به گوشی خود متصل کرده و تا آنها بتوانند از اینترنت سیم کارت شما استفاده کنند .
فقط کافیست شما وای فای هات اسپات گوشی خودتان را روشن کنید تا دوستانتان از طریق WiFi گوشی خودشان ، شما را جستجو کرده و به گوشی شما متصل شوند و از اینترنت سیم کارت گوشی شما استفاده کنند.
دوستان چرا هنوز توی اصفهان 3g اش ایرانسل اینقدر گنده اخه یا همش قطعه یا وصلم باشد سرعت خیلی پایین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)