تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1144 از 2605 اولاول ... 14464410441094113411401141114211431144114511461147114811541194124416442144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,431 به 11,440 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام الان قبض خونه ما به اسم صاحب قبلی میاد و دسترسی هم به صاحب قبلی نداریم و درمدارک مورد نیاز adsl فرم دایری امضا شده توسط مالک خط تلفن رو می خواد حالا ما باید چکار کنیم
    برای من هم به همین صورت بود و هیچ راهی نبود بجز خرید خط جدید... که این کار رو کردم.
    از اون خلاءهای قانونی مسخره است

2. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ممنون...دوست من الان 1 مگ مخابرات داری سرعت دانلودت چقدر هست؟ ماهی چقدر هست؟ و اینکه از طریق سایت مخابرات میشه سرعت رو تغییر داد یا نه؟
    من الان 256 دارم اصلن برای وب گردی خوب نیست...هابیت 2 رو تو سه روز به زور دانلود کردم واقعن خوب نیست...حسابی وقتم رو میگیره بخوام تو اینترنت یه سرچی بزنم...میخواستم شاتل آرت 256 بگیرم سرعت دانلودش 250 تا 300 هستش ول مثل اینکه سریع محدودت میکنن باید حواست باشه از سرور داخلی دانلود میکنی یا خارجی کلن دنگ و فنگ زیاد داره...باقیِ سرویس دهنده ها هم تعریفی ندارن کافیه صفحات آخر تاپیک رو بخونی متوجه میشی...ممنون میشم راهنمایی ام کنی...

سرعت دانلود از سرور های داخلی 130 و از سرور های خارجی 110تا120 هست البته ساعات خلوتی اینترنت با نهایت سرعت میتونی از داخل و خارج دانلود کنی. ماهی 38000 تومن میدم. از طریق سایت مخابرات هم میشه تغییر سرعت داد ماهی یکبار یعنی اگر امروز تغییر دادی تا 30 روز دیگه نمیتونی سرعتت رو تغییر بدی .بهت پیشنهاد میکنم اگه دانلودت زیاده و مصرفت زیاده سراغ شاتل و پارس آنلاین نری که واقعا دزد هستن در ضمن من به راحتی کانتر بازی میکنم البته اینم بگم کیفیت اینترنت مخابرات بستگی به مرکز مخابراتی داره خداروشکر مرکز ما زیاد شلوغ نیست

4. 3 کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

^
    کاملا حرفای ای ندوستمون تایید میشه.
    مرکز مخابراتی ما هم خوشبختانه خلوت هست و سرعت و پینگ من خیلی خوبه.
    برای بازی هم از سرویس های کاهش پینگ استفاده میکنم،پینگ با سرور های اروپایی بین 90 تا 110 هست با سرور های آمریکایی هم 160-190......
    بدون این سرویس پینگ با اروپا معمولا 180 هست........

6. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض ADSL / مخابرات استان تهران

اينم سرعت من :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

512 مخابرات

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدیدا پینگ داخل از 10 به 6 رسیده و اروپا هم 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان این مودم من هست کل ساختمون رو پوشش نمیده میخوام 2 انته یا 3 انته بخرم بعد نصابی که اومد یه یوزر و پاسس داد الان بخوام روی این جدیده تنظیم کنم چی کار کنم؟سایته دی جی ک ا لا هست
    کسی نبود راهنمایی کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان این مدل رو میخوام بخرم

چطوره دوستان؟170 قیمت گرفتم

مودم 2 انتنه یا 3 انته چی پیشنهاد میکنید؟مودم خودم d-link n150 هست تک انتنه هست کل ساختمون رو پوشش نمیده

بعد یوزر و پس رو چطوری روی مودم جدید بدم؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

کسی نبود راهنمایی کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان این مدل رو میخوام بخرم

چطوره دوستان؟170 قیمت گرفتم

مودم 2 انتنه یا 3 انته چی پیشنهاد میکنید؟مودم خودم d-link n150 هست تک انتنه هست کل ساختمون رو پوشش نمیده

بعد یوزر و پس رو چطوری روی مودم جدید بدم؟
    مختار جان اینجا بحث در مورد مخابرات و بدبختی های ملت توی کرج با اون نت داغونش و خوشبختیای ما توی مراکز خلوته
    برای مشاوره خرید و زودتر به نتیجه رسیدن باید برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت مربوطه تاپیک بزنید
    افراد فعالی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بقیه عزیزان هستند جواب میدن .اگر تاپیکتون رو ندیدن توی پروفایل لینک تاپیکتون بدید حتما سر میزنن و جواب میدن .

12. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان چک کنید ببینید نت شما هم منهدم شده ؟ و مسیر هم دوباره شده هند ؟ یا همون آلمان و انگلیس مونده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اگر پهناي باندمون رو تغيير بديم به يه مگ يا دو مگ ديگه نميتونيم به خط سابقمون برگرديم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •