خط که رو ٢ مگ بسته شده,صبح سرعت رو تست کنید.
انصافا نویز خیلی پایینه توی فیبر نوری حیف که انحصاری دست مخابراته...
خط که رو ٢ مگ بسته شده,صبح سرعت رو تست کنید.
انصافا نویز خیلی پایینه توی فیبر نوری حیف که انحصاری دست مخابراته...
با تشکر از جواب ، حدودا باید سرعت در این طرح "پاییزه طلایی" چند باشه در طول روز؟
برای مسی ١ مگابایت,برای فیبر حدا کثر ٢۵۶ کیلوبایت,ولی اکثرا سرعت پایینتره.
من که طلایی معمولی داشتم خط رو روی ٣ مگ بسته بودن که روی ٢ مگ جواب بده.
ولی فیبر خیلی اذیت میکنن باید پیگیر باشید شاید رو ٣ مگ ببندن که سرعتتون به ٢۵۶ کیلوبایت برسه.
دوستانی که فیبر داشتن هم سرعتشون از همون ١۵٠ کیلوبایت و نهایتا ٢٠٠ بالاتر نرفته.
فیبر نوری مفهوم کاملا معکوس داره اینجا...
Last edited by fight12; 13-04-2014 at 22:33.
سلام شما قراردادتون تموم شده بود؟ اگر تموم نشده بود زمان و حجم قبلی چه بلایی سرش اومد؟
سلام خط من مسیه یعنی طلایی ۱MB/S دانلود میده؟۱۰۲۴KB/S؟؟؟
Last edited by Reza82N; 13-04-2014 at 23:20.
بله امشب تمام می شد ، و در سامانه که می رفتم فقط گزینه تغییر طرح برام مجاز بود.
زمانی که نمانده بود اما حجم باقی مانده ام به حجم طرح جدید اضافه شد.
بسته به شلوغیه مرکز مخابراتی بله,برای من که تا بعضی ساعات رو ١ مگه.
اما سرور داخلی در طول روز زیر ۵٠٠ کیلوبایت نیومده تا حالا.
سلام من خطم شش ماهه طلایی صبا (18گیگابایت) [6 ماه] هست که 1 سال هست دارم تمدید میکنم سرعتم هم روی 240 .
Interface Status Rate DSL Up 6426 kbps / 1531 kbps LAN Up 100M/Full Duplex
SNR margin Upstream : 13 db Line Attenuation Upstream : 27 db
SNR margin Downstream : 9 db Line Attenuation Downstream : 44 db
چون خط رو روی 6 مگ بستن snr افت کرده.
سرعت دانلود خوبه اما time out دارم از پینگ 4.2.2.4 کسی این مشکل time out رو داره ؟
راستی پسر خالم طرح پاییزه داره از خط من یوزر و پسورد رو میزنه 500 تا سرعت میده بهش به نظرتون چون dsl من رو 6 mb بسته شده برم طرح پاییزه بگیرم ؟
الان 30 گیگ شارژ میتونم بکنم میشه 68 تومان +3 ماه که میشه 38 تومان که جمعا 100 تومان میشه به نظرتون برم پاییزه بگیرم که حدود 116 تومان میشه یا روی همین طرح بمونم ؟ میترسم طرحم رو عوض کنم رانژه خطم تغییر کنه !!
من مسی هستم بچه ها شرکت دیگه ای به جز مخابرات پیشنهاد نمیدین یا روی همین مخابرات بمونم ؟
Last edited by frozen01; 14-04-2014 at 01:00.
از سمت مخابرات snr از 30 به بالا باید باشه و line att.. از 4 به پایین
و طرف شما
snrباید از 15 به بالا باشه و line att... از 30 به پایین
مقدار snr کمتر از 12 نشون دهنده مشکل جدی روی خطه بالای 20 رضایت بخشه و بالای 30 مناسب هرچی بیشتر باشه نشون دهنده سیگنال مفید تره برعکس line attenution هرچی کمتر باشه بهتره در حالت ایده آل 20 رضایت بخش 20 تا 50 بالاتر از 50 مشکل داره خط
خیلی از شماها نویزاتون بالاست برای همین ممکنه زیاد دیسکانکت بشین و چراغ dsl مودمتون هی خاموش روشن بشه سرعتتون افت شدید داشته باشه و... متاسفانه برای منم بالا رفته از سر خط (دم در) هم چک کردم نویز داشتم فردا پس فردا باید حضوری برم مخابرات احتمال داره از فیوز سمت مخابرات یا کافو باشه![]()
سلام. snr من تا 6 هم رسیده ولی مشکلی نداشتم.
سلام
خطاهای CRC بالا میره و adsl قطع و وصل میشه نزدیک 30 تا 50 ثانیه و روی سرعتم تاثیر داره اگه دیده باشید روزهای بارونی به خاطر نویز (چه داخلی و چه خارجی ) هم سرعت افت میکنه هم زیاد دیسکانکت میشه مودمکه به خاطر نویز هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)