تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1144 از 4105 اولاول ... 14464410441094113411401141114211431144114511461147114811541194124416442144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,431 به 11,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1. دوست عزیز من خودم با فوق رفتم. الان وسط آموزشی ام. (اتفاقاً الان که فاصله بین فارغ التحصیلی تا ارسال دفترچه شده 1 سال، بیشتر وقت داری برای ادامه تحصیل)
    سربازی کلاً آدمو دپرس میکنه دیگه، من الان باید دنبال ساختن زندگیم باشم، نه اینکه 21 ماه ازم بیگاری بکشن و ...
    2. نه آقا، این حرفا چیه !
    یه موضوعی رو روشن کنم تمام بحث های که از صفحه یک این تاپیک تا حالا شده هیچ کدوم در مرکز اموزشی صفر یک صادق نیست چون این مرکز هیچ شباهت به هیچ کدوم از مراکز اموزشی دیگه نداره !!!
    درضمن داداش من شما چه جور بعد از یک ماه خدمت اینجوری با قاطعیت نظر میدی ؟؟ مطمئن باش من بعد از 18 ماه خدمت خیلی چیز ها دیدم !!!!!

2. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قرص های سرما خوردگی و مسکن و مولتی ویتامین و ... ببر (البته اگه زیاد ببری شاید دژبان گیر بده بهت)
    یه پماد ویتامین آ-د یا یه وازلین هم ببر که اوایلش که پوتین میپوشی شبا به پاهات بزنی که اگه تاولی چیزی زد زودتر خوب شه ! (پوتین هم که گرفتی اگه خوب نبود برو عوض کن یا کلی واکس بزن و بزارش تو آفتاب یا جای گرم که نرم بشه)
    چسب زخم و دستمال کاغذی و نخ دندون و صابون خمیری و لیف و قیچی و ناخنگیر و مام و اسپری و نخ و سوزن و لباس زیر و سنجاق قفلی و آجیل و خشکبار و دفتر و خودکار و ماژیک و چسب نواری و قفل 808 و قفل معمولی و کیسه فریزر
    فکر کنم بیشتر پادگانها بوفه داشته باشند. بوفه پادگان ما که همه جور خوراکی و لوازم مورد نیازمون هست توش.
    فقط میمونه میوه !!!
    الان پس شما تقریبا لباسی با خودت نبردی. نهایت از هر چیز 1 دست؟

سلام در کل لازم نیست زیاد چیزی همرات ببری حقیقتا نمیخوای بری مسافرت!! مثلا میخوای بری یه کمی شرایط سخت زندگی رو تجربه کنی اینطور که دوستان نوشتن جسارت نشه... ولی فکر کنم تا آجیل و خشکبار شما تموم شد صبر و حوصلتون هم همراش تموم میشه... زیاد همرات لباس شخصی نبر در اصل لازمت نمیشه چون هم پیراهن و هم شلوار راحتی بهت میدن اگر بخوای شب راحت باشی ولی فکر نکنم بعد از روزی پر کار و پر مشغله ... حتی حوصلت بشه پیراهن و شلوار خدمت رو در بیاری من که فقط شبا دکمه شلوار و پیراهنم رو باز میکردم و میخوابیدم ...
    با توجه به این که در دی اعزام میشی حتما همرات قرص استامینوفن و کلد استاپ و... ببر که حتی تابستون هم آدم توی خدمت سرما میخوره چه برسه به زمستون
    یه سری لوازم شخصی مثل ناخن گیر ؛ قاشق و... همرات ببر (مسواک و خمیر دندون بهتون میدن) اگر تونستی بگو برات رنگینک درست کنن ببری (خرمایی که توش مغز گردو و.... باشه) چون خیلی به کار میاد شاید یه روز حوصلت نشد بری صبحونه بگیری و یا خیلی خوابت میومد میتونی زمان صبحونه رو استراحت کنی و بعد دو سه تا رنگینک بخوری تا ظهر جواب میده و سیر نگهت میداره.... اگر آموزشی افتادی محلی نزدیک به محل سکونتتون بهتره که چیز خاصی همرات نبری و وسایل مورد نیازت رو به خونواده بگی تا برات بیارن بهتره اگر میخوای بیسکوییت همرات ببری دیجستیو ببری که حداقل بتونه برای مدتی سیر نگهت داره همچنین یه متر کش (برای گتر کردن) و یه لیوان هم همرات ببر ....
    سلام
    به آواتارم نگاه نکن. من سوسول نیستم مسافرت یک هفته ای هم که میرم، یک ساک کوچک بیشتر نمی برم

ولی هر کسی میگه حتما فلان چیز رو ببر....... می بینم چه لیست بلند بالایی میشه. در حالیکه اکثر اینها رو در یک مسافرت معمولی هم نمی برم

مثلا یکی میگه ظرف یه بار مصرف ببر
    یکی میگه کیسه فریزر یکبار مصرف ببر بکش روی ظرف ....... قاشق ببر.لیوان ببر و ....

بالاخره من تا الان حداقل 20 بار مسافرت رفتم ولی تا حالا سربازی نرفتم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سربازی ما هم امروز با برگه ترخیص موقت بعد از فیکس 17 ماه تموم شد
    باورم نمیشه چقدر زود گذشت
    برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم ، کم کم کار ما هم با این تاپیک تموم میشه
    سعی کنید تو خدمت حد وسط رو رعایت کنید ، نه خیلی تو چشم باشید نه خودتون رو بی کفایت نشون بدید

5. 12 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سربازی ما هم امروز با برگه ترخیص موقت بعد از فیکس 17 ماه تموم شد
    باورم نمیشه چقدر زود گذشت
    برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم ، کم کم کار ما هم با این تاپیک تموم میشه
    سعی کنید تو خدمت حد وسط رو رعایت کنید ، نه خیلی تو چشم باشید نه خودتون رو بی کفایت نشون بدید
    پیام جان ما 17 ماه به پای شما نشستیم که از تجربیاتت استفاده کنن دوستان ، نه اینکه به محض ترخیص تاپیکو فراموش کنی

7. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سروش جان ما در خدمت دوستان همیشه هستیم .
    از نظر زمانی هرچیزی از این به بعد بگیم مربوط به گذشته میشه و دیگه اطلاعات ما بروز نیست منظور این بود بیشتر

9. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان پس شما تقریبا لباسی با خودت نبردی. نهایت از هر چیز 1 دست؟

سلام
    به آواتارم نگاه نکن. من سوسول نیستم مسافرت یک هفته ای هم که میرم، یک ساک کوچک بیشتر نمی برم

ولی هر کسی میگه حتما فلان چیز رو ببر....... می بینم چه لیست بلند بالایی میشه. در حالیکه اکثر اینها رو در یک مسافرت معمولی هم نمی برم

مثلا یکی میگه ظرف یه بار مصرف ببر
    یکی میگه کیسه فریزر یکبار مصرف ببر بکش روی ظرف ....... قاشق ببر.لیوان ببر و ....

بالاخره من تا الان حداقل 20 بار مسافرت رفتم ولی تا حالا سربازی نرفتم
    صفحه اول توضیح داده شده

send from my open source device

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک ماه اموزشی ما هم تو 01 گذشت هفته اولش وقت فکر کردنم نداشتیم ولی بعدا کم کم اوکی شد
    خوش گذشتن اموزشی تو این مرکز هشتاد درصد به فرمانده ها و خود بچه ها بر می گرده اگر کارت خوب انجام بدی فرمانده ها هم با هات خوبند افسران روی رژه رفتن و نظم بچه ها خیلی حساس اند چون با هم رقابت دارند

فقط مرتب بچه ها را از امتحان و کم شدن نمره تیر اندازی می ترسانند می گن هر کی کم بشه تجدید دوره می شه

تنها چیز ترسناک در ماه بعدی اردوی تلو در یک منطقه خیلی سرده که باید حسابی لباس گرم ببریم

13. 2 کاربر از reza_khan2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

الان ناجا از بقیه جاها بیشتر میگیره درسته؟ ولی من هرچه توی این تاپیک و فرومک های دیگه میبینم اکثرا ارتش و بخصوص 01 افتادن

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

فقط مرتب بچه ها را از امتحان و کم شدن نمره تیر اندازی می ترسانند می گن هر کی کم بشه تجدید دوره می شه
    کاملا دروغه ....
    به ما هم میگفتن هر کی نمره تیر اندازیش خوب بشه توی شهر خودش میفته ...
    ولی همش دروغ بود...
    فقط در صورت داشتن غیبت بیش از حد شخص رو تجدید دوره میکنن
    من خودمم تیر اندازیم خوب نبود.

16. 3 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان ناجا از بقیه جاها بیشتر میگیره درسته؟ ولی من هرچه توی این تاپیک و فرومک های دیگه میبینم اکثرا ارتش و بخصوص 01 افتادن
    علتش میدونی چی هست؟؟
    چون اصلا‌ به بچه های ناجا مرخصی نمیدن که بیان بگن!!! الان اینجا طرف آموزشی 01 هست هر روز تو فروم هست

send from my open source device

18. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •