تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1144 از 1759 اولاول ... 1446441044109411341140114111421143114411451146114711481154119412441644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,431 به 11,440 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید دوستان عزیز می تونند چند مدل مودم ای دی اس ال مناسب اینترنت مخابرات معرفی کنند . پورت اترنت باشه ممنون می شوم .
    قیمتش زیر 100 تومان باشد .
    راهنمای نصبش رو هم دوستان ارایه دهند ممنون می شوم
    چگونه می توان امنیت انها را بالا برد .
    با تشکر
    مودم وایرلس TP-Link w8901g رو پیشنهاد میکنم . از 40 تا 45 هزار تومانه . مودم خوبی هست . راهنمای نصب پارسی هم داخل جعبه هست .

آخر فروم باز Consul 141's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    BandarAbbas

پيش فرض

سلام دوستان

من مودم 54M Wireless ADSL2 + Modem Router دارم و وقتی میخوام به علاوه بر کامپیوتر از طریق لپ تاپ یا موبایل هم کانکت بشم با مشکل روبرو میشم،مثلا با موبایل امواج رو دریافت میکنه و مودم رو میشناسه و حتی کانکت هم میشه ولی سایتی رو باز نمیکنه و همیشه هم کنار آیکن وایرلس عکس یک قفل قرار داره!
    آیا تنظیمات خاصی وجود داره؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

یا حق
    دوست عزیز باید مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ کنید
    همین حالت رو انتخاب کردم!واسه همین برام عجیبه

شما اولا توی تنظیمات مودم DHCP رو فعال کن که اتوماتیک IP بگیری
    دوم اینکه از تنظیمات wireless رو چک کن ببین رمزگذاریش فعاله یا نه اگه فعاله خاموشش کن ببین مشکلت حل میشه ؟
    بازم نمیشه !
    دوستان لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازم نمیشه !
    دوستان لطفا راهنمایی کنید
    ببین دوست عزیز ! توی این بخش اگه زده No Limited Access مشکل از ISP . برای اولین باره میخوای کانکت شی ؟
    اگه آره ، یه بار مودم رو رو بریج کانفینگ کن . اگه اررو 691 داد زنگ یزن به پشتیبانی ISP ت و مشکل رو بگو . اونجا خط رو فعال میکنن . اگه درست شد ، مودم رو ریسیت فکتوری کن و رو PPPoe کانفینگ کن .

داره خودمونی میشه Amirwwe619's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام من مودم td 8811 دارم
    میشه یکی از سیستم هارو به پورت lan و اون یکی رو به usb زد و از اینترنت استفاده کرد؟

سیستم ها به هم شبکه میشه؟
    Last edited by Amirwwe619; 15-02-2011 at 18:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    اول از همه یکی میتونه بگه NAT چیه؟؟؟
    آخه من online بازی میکنم و موقعی که با xbox360 بازی میکنم nat open هست ولی امروز میخواستم با pc بازی کنم میزنه your nat is STRICT حالا چجوری باید بازش کنم؟؟؟
    مگه این مربوط به مودم نمیشه پس چرا توی ایکس باکسم open هست و توی pc strict هستش؟؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درود.
    من قصد دارم یک مودم وایرلس دار بگیرم و اینترنت رو بین دو تا لپ تاپ به اشتراک بذارم. حالا بین linksys 120n و tplink موندم در محدوده قیمت linksys چند مدل tplink وجود داره. فضایی که اینرنت رو میخواهم share کنم داخل اپارتمانه ۱۴۰ متریه . در ضمن سیستم عامل یکی از مکینتاش و دیگری ویندوزه و کدامیک از این دو درایور مکینتاش رو داره؟
    یک سوال مبتدی: همه مودم های وایرلس دار به یک pc نیازمندند چون ما در خانه فقط لپ تاپ داریم.
    Last edited by mani6606; 16-02-2011 at 16:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام بچه ها می شه یکی به داد من برسه؟! ارور 678 موقع اتصال به شبکه که می ده (ای دی اس ال) منظورش چیه؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

13

درود.
    من قصد دارم یک مودم وایرلس دار بگیرم و اینترنت رو بین دو تا لپ تاپ به اشتراک بذارم. حالا بین linksys 120n و tplink موندم در محدوده قیمت linksys چند مدل tplink وجود داره. فضایی که اینرنت رو میخواهم share کنم داخل اپارتمانه ۱۴۰ متریه . در ضمن سیستم عامل یکی از مکینتاش و دیگری ویندوزه و کدامیک از این دو درایور مکینتاش رو داره؟
    یک سوال مبتدی: همه مودم های وایرلس دار به یک pc نیازمندند چون ما در خانه فقط لپ تاپ داریم.

tplink 8960 و 8961 هر دو حدود 70تومن هستند، خیلی مشابهند(efstelecom.com/forum/viewtopic.php?p=2074#p2074)
    این دو مدل tplink برتری Wireless N 300Mbps دارن
    پس پیشنهاد میکنم tplink یکی از این دو مدل رو بگیری p30world.ir/showpost.php?p=5745691&postcount=10999 (linksys رو خیلی ها بخاطر اینکه شرکت Cisco هستش قبول دارن) مودمهای این رده نهایتاً بردشون به 80متر میرسه اما شما میتونی خودتون با آنتن جانبی تقویتش کنی)
    درایور لازم نیست( به پورت ethenet وصل میشن کلاً به هر دستگاهی که پورتشو داشته باشه ارتباطی به سیستم نداره) شما فقط باید درایورای خود لپتاپو نصب کرده باشین
    هیچ فرقی نداره وایرلس وصل بشی یا با سیم وصل کنی PC، میشه با گیرنده وایرلس هم به PC وصل کرد،

9. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه programmer2fx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من بیش از یکسالی هست که از پیشگامان نصف جهان (اصفهان) سرویس میگیرم. من 2تا مودم دارم یکی همین Broadband هایی که خودشون دادن (USB و LAN داره ، هیچ پنلی هم نداره و مستقیم با PPPOE کار میکنه) و یه مودم
    وایرلس بعد گرفتم (مدل TP-LINK 8901G) چون تو خونه از ندا هم سرویس گرفته بودم (روی 2 تا خط) ، خلاصه ندا دیگه نگرفتیم و از همون مودم Broadband استفاده میکردم و کلا هر موقع نیاز بود TP-Link را وصل میکردم. که پنل داشت و ...
    حالا جدیدا پیشگامان برداشته یه تز امنیتی از خودش داده که هر کاربر فقط با یک MAC Address میتونه وارد بشه و اگه
    مودمت عوض بشه Connect Fail میشی و از همون مودم قبلی باید استفاده کنی.!!! (خب واقعا این یک مشکل هست توی این تز امنیتی )

حالا بنده مودم را وصل میکنم و با حالت Bridge مودم Tp-Link وصل میشم ولی روی حالت PPPOE که میزارم اصلا به اینترنت وصل نمیشه . و از قدیم یادمه که فقط وقتی روی PPPOE بود اینترنت را روی وایرلس Share میکرد. در حالت Bridge هم که به اینترنت وصله به وای فای که وصل میشی اینترنت نداره.
    زنگ زدم پشتیبانی به مکافات حالی کردم که بابا من میخوام از هر دو مودم استفاده کنم (هر موقع دلم خواست) ، بعد طرف گفت باشه شما با PPPOE اش کانکت شو اینجا Fail Connect میشی و MAC آدرست میوفته ، و این MAC را هم به
    شما اضافه میکنم.
    حالا SET کردم همه چیو ، میگه اینجا که چیزی نمیاد از شماره شما . احتمالا PPPOE مودمت خرابه !!!

تمام تنظیمات مثل قبل Set میشه ، 2-3 بار مودم را کامل Factory Reset کردم.
    لازم دیدم برای اثبات حرفم عکس از بخش های Internet ، Lan ، Wireless مودم قرار دهم.
    لطفا دوستان کمک کنید. خیلی ممنون میشم.

بخش Internet

بخش LAN

بخش Wireless

ممنون

11. این کاربر از programmer2fx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ...

منم یک سوال داشتم که توی یه تاپیک اشتباهی بپرسیده بودم منتقلم کردند اینجا !

سوال من ...

مودم من 4 پورت خروجی داره که این 4 تا فقط روی کامپیوتر اول کار میکنند !
    و مثلا همزمان پورت 3 رو به PC2 وصل میکنم کار نمیکنه و اررور 651 میده .

میخواستم ببینم برای اینکه از مودم بتونم روی کامپیوتر های دیگه استفده کنم باید تنظیمات خاصی انجام بدم !؟

مدل مودم : TP-Link | TD-8840T
    ممنون ...
    جواب یکی از دوستان ....

سلام
    باید کانکشنت رو به صورت pppoe تنظیم کنی ... در ای ن صورت با روشن کردن مودم کانکت میشی ... و همزمان چند کامپیوتر میتونن از اینترنت استفاده کنن

سوالی بود در خدمتم
    جواب بنده ...

ممنون ...

الان هم روی PPPOE تنظیم هستش .

ولی خوب کامپیوتر دوم کانکت نمیشه .

ممنون دوستان خیلی بهش نیاز دارم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •