طرح های نقره ای و برنزی و طلایی با هم چه تفاوتی دارند ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
طرح های نقره ای و برنزی و طلایی با هم چه تفاوتی دارند ؟
بچهها این چطوره ؟ بده ؟
خطت تازه وصل شده؟
ته. خیلی وقته
کد چیه؟
[QUOTE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
ای بابا
این درست بشو نیست
Cucusoft-Net-Guard اسمش اینه![]()
Last edited by k1_24; 01-06-2013 at 11:37.
داخل کد بزار مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام مجدد خدمت دوستان
وقتی از شهرستان برگشتم، دیدم کلا توی این یه هفته ای که نبودم 17 گیگ دانلود داشته! یعنی معادل یه شب دانلودم توی کل فروردین و نیمه اول اردیبهشت! کلا دپ زدم و با توجه به اینکه نزدیک به 70 روز از اخرین قراردادم با اسیاتک مونده، دیگه حال و حوصله و انگیزه برای پیگیری توی موقعیتی که صدای من به هیچ جا نمیرسه رو ندارم
یکی از دوستان به بی جنبه بودن ما ایرانیا اشاره کرده بود! اولین چیزی که در جوابش میگم اینه که ادم نسبت به هرچی ازش منع شه حریص میشه! ثانیا من چیزی بیشتر از حقم رو نمیخوام که برادر من!! بعد شما ببین وضع اینترنت ما کجاست و چه حق مسلمی داره از ما سلب میشه، بعد بیا این حرفا رو بزن! خلاصه که حرف غیرمنطقیت به شدت ناراحت و اذیتم کرد!
طبق فرمایش دوستان، تا بعد از انتخابات نمیشه کاری کرد! ولی اون موقع اگه ما به همین سیستم عادت کنیم و یادمون بره که قبلا چی بودیم و الان چی شدیم، اونا به هدفشون میرسن... پس فعلا بهانه دارن که انتخاباته و حالا شرکت زیرساخت پهنای باند نمیده.... قبول! من فقط منتظرم این بهانه ها برطرف شه ببینم چه میشه کرد
خلاصه اینکه من فعلا دست از جون کندن و تحلیل انرژی خودم دست برمیدارم و صبوری میکنم تا اوایل ماه دیگه... بدون شک خورده شدن حق من و شمایی که داره حقمون خورده میشه، برای هیچ پایمال کننده حقی بدون پیامد و عواقب نخواهد بود
خط ظاهرا رو دو مگ بسته شده
مشکل که نداری؟
سلام دوستان من میخواستم بیام تهران و اینترنت بگیرم . تو تهران اولین بارم هست. تو خوزستان مخابرات و پارس انلاین تجربه کردم . به نظرتون به چه شرکتی مراجعه کنم منطقه 6 هستم
من حدودا سرعتی در حد 60 تا 70 میخوام نامحدود . اگر هم که 120 باشه ولی محدود مثلا 2 گیگ اما سرعت شبش افت نداشته باشه همچنین مانند پارس انلاین نباشه که بگه اگر 5 روز بعد از اتمام سرویستون اون رو تمدید نکنید تخلیتون میکینیم(حدودا یک ماه فرصت بدن ).
من الان مخابرات خوزستانم که سرعتی دو برابر اونچیزی رو که باید میده . مثلا سرعت 128 در حد 30 تا 40 هست . نامحدود 13 هزار تومان بدون افت سرعت
مثلا پارس که بودم شبا افت داشت سرعتشم غیر واقعی بود مثلا 256 میگرقتی یه موقع زیاد بود یه موقع بود و ....
ماشا... شما همه تاپیک ها رو پست زدی
اگر نامحدود میخوای 512 اسیاتک خوبه
همچنین محدودش
محدودش هم شبا سرعت اسمی خودش رو داره و تو سایت متما رتبه اول رو اورده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)