واقعا جایه تاسفه که تو تاپیکی که برای جواب به سئوالات ساخته شده کسی به سئوالا پاسخ نده یا اگه داد با تعصب جواب بده.یه نفر میگهnikon p500یکی دیگه میگه sx30 یا یکی دیگه میگهhx100واقعا کدوما خوبن؟
واقعا جایه تاسفه که تو تاپیکی که برای جواب به سئوالات ساخته شده کسی به سئوالا پاسخ نده یا اگه داد با تعصب جواب بده.یه نفر میگهnikon p500یکی دیگه میگه sx30 یا یکی دیگه میگهhx100واقعا کدوما خوبن؟
شما به جا اون SX220 یا SX230 ببر
حدود 30
بودجه ؟؟؟
بهتره یه بادی ارزون بخرید تا بتونید لنز های بهتر و بیشتر بخرید ، این کار منطقی تره
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
خوبا اینان sx40 hx100 HS20
خیلی ممنون ولی جواب من رو هم در مورد باطری ها کاشکی میدادید دوست گرامی
چند دفعه میشه این باطری های سونی رو که عکسش رو گزاشتم شارژکرد ؟؟؟؟
و اینکه اصلاً میشه باطری NI-MH با مارک دیگه ایی رو با شارژرهمراهش که سونی هست شارژ کرد؟؟؟؟ یا نه فقط باید باطری سونی بگیرم چون شارژر سونی گرفتم؟؟؟
دوستان بین این دو مدل کدوم سرتره؟
یه سواله دیگه این مدل Nikon لنز میخوره؟Canon PowerShot SX230 HS
Nikon Coolpix L120
نمیشه درست گفت اما درست استفاده کردن و درست شارژ کردن توی عمر باطری بسیار مهمه
اره فرقی نمیکنه هر باطری قلمی دیگه ای رو میتونی شارژ کنی
SX230
با سلام
من خیلی وقته میخوام یک دوربین بخرم قبلا می خواستم sx130 بخرم یه دفه قیمتش رفت بالا
الان هم که Canon PowerShot SX150-اومده با قیمت حدود 300
حالا.....
مشکل من اینه که اولا من نهایت 250 تا 300 دارم و این دوربین هم لوازم جانبی لازم داره مثله باتری و شارژر ومموری
دومین مشکل اینه که من واقعا ازین مدل فقط خوشم میاد نه ازون مدل های کامپکت کوچولو , شارژی مثلا Canon IXUS 310 HS وهمین قیمت و یا IXUS 220 HS ویاCanon IXUS 115 HS ولی مهم اینه هر وقتم برخلاف میلم و عقلانی تصمیم گرفتم ضرر کردم مثلا چند وقت پیش می خواستم آیپد بگیرم ولی عقلانی بدردم نمیخورد و تبلت ویندوزی گرفتم شاید بدرهم بخوره ولی اصلن قلبا راضی نیستم نمی خوام اینم مثل اون بشه
حالا با این تفسیر راهنمایی بفرمایید بنده چیکار کنم خواسته قلبی یا فکر عقلانی اقتصادی
شاید یک راه حل خوب هم داشته باشه
شاید اصلن اون مدل ها بهتر باشه و من بیخود خوشم میاد
بهترین چیزی که تواین قیمت بدرده من میخوره رو هم بگید
ممنون میشم از راهنماییتون
Last edited by abhabahar; 16-12-2011 at 12:43.
بین این دو مدل کوم بهتره ؟
Canon PowerShot S95
Canon PowerShot SX230
دوست من کنن نمایندگی داره تو ایران؟گارانتیه خاصی داره؟
من همین مدلو میخام از دیجی کالا بخرم به نظرت این کارو انجام بدم ؟
Last edited by delzende; 16-12-2011 at 14:03.
سلام
همون SX150 بسیار عالی هست شک نکن
تبلت ویندوزی به جای آیپد
S95 بهتره اما زوم کمی داره
گارانتی اصلی وجود نداره هر کدوم ارزون تر بود بخر
اگر تهرانی یه سری به جمهوری هم بزن
من قصد دارم یک کوله پشتی برای دوربین تهیه کنم که علاوه بر دوربین بتونم لب تاب رو هم داخلش بذارم.وزن کم و دسترسی اسان هم برام مهم هست.دوربینم هم 7D هست.ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزيز براي خريد كوله پشتي بهترين كار رفتن به فروشگاه و خريد حضوري هست تا از خطا و اشتباه مخصوصا در مورد وزن و سايز جلوگيري بشه ولي بهترين ماركها براي خريد ايناست :
Vanguard كيفيت خوب و ارزان
Benro
LowerPro
كيفيت خوب و حرفه اي ولي قيمت كمي بالاست
شما اول يه ليست كامل از تجهيزات فعلي و احيانا تجهيزات آينده بگير و طبق اون كوله پشتي رو انتخاب كن...
در كنار كوله پشتي بهتره يك كيف كوچك براي كارهاي دمه دستي داشته باشي كه جابجاييش راحت باشه.
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
بودجه چقدره و نوع عكاسي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)