در گفتگو با ایسکانیوز
علی علیزاده : می توانستیم ملوان را شکست دهیم
تهران خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال در خصوص دیدار این تیم در برابر ملوان بندر انزلی گفت : بازی بسیار خوبی بود و ما می توانستیم برتده این دیدار باشیم.
علی علیزاده روز جمعه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" خاطرنشان کرد : بازی خوبی را در انزلی به نمایش گذاشتیم و در اکثر دقایق توپ و میدان را در اختیار کامل خود داشتیم اما نتوانستیم به پیروزی برسیم.
وی اظهار داشت : تیم ملوان تیم بسیار خوب و امتیاز گرفتن از این تیم آن هم در انزلی بسیار دشوار است و همانطور که دیدید آنان حتی از ما جلو بودند ولی خدا را شکر می کنم که توانستیم از این تیم امتیاز بگیریم.
مهاجم تیم استقلال درباره مقصر اصلی گل دوم این تیم به خبرنگار ایسکانیوز گفت: ببینید وقتی همه تیم امتیاز از دست می دهد به نظر من همه تقصیر دارند و نمی توان شخص خاصی را معرفی کرد . ما یک تیم هستیم همگی در این گل نقش داشتیم.
وی در خصوص عملکرد خودش در این بازی افزود : من هم موقعیت گلزنی داشتم که باید آن را وارد دروازه می کردم که نشد اما سعی می کنم در هفته های آتی بهتر از این کار کنم .
علیزاده بیان کرد : زمان خوبی به ملوان خوردیم که شاید اگر ما در هفته های دیگر با این تیم بازی داشتیم مشخص نبود که چه نتیجه ای کسب می کردیم.
وی اضافه کرد : تیم استقلال اکنون آماده است و امیدوارم که تغییرات بوجود آمده در تیم به نفع ما باشد و نه به زیان تیم که الحمدلله تا به اینجا مدیریت استقلال به خوبی از پس مسئولیت های خود برآمده اس