تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1144 از 2376 اولاول ... 14464410441094113411401141114211431144114511461147114811541194124416442144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,431 به 11,440 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جبارى تا ۳ هفته فيزيوتراپى مى كند
    ايران ورزشى - به نظر مى رسد مصدوميت مجتبى جبارى جدى تر از چيزى است كه تصور مى شد و اين مى تواند خبر بدى براى قلعه نويى و آبى پوشان باشد كه شماره هشت استقلال را در روزهايى كه در اوج آمادگى قرار داشت بايد براى مدتى در اختيار نداشته باشند. جبارى طبق نظر پزشكان تيم، بايد به مدت ۳ هفته فيزيوتراپى كند همچنين نتيجه MRI جبارى امروز مشخص مى شود، نتيجه اى كه مشخص خواهد كرد كه جبارى چه مدت از ميادين فوتبال به دور خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كوشكى تا دو هفته ديگر مى رسد
    ايران ورزشى - بيژن كوشكى كه در جريان تمرينات هفته گذشته استقلال دچار مصدوميت شده بود و در بازى با ملوان حضور نداشت طبق اعلام پزشكان استقلال به مدت ۲ هفته بايد فيزيوتراپى كند، با توجه به تعطيلى ليگ به مدت ۲ هفته قلعه نويى مى تواند اميدوار باشد كه مدافع تيمش را براى بازى با فولاد در هفته پانزدهم در اختيار داشته باشد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دكتر نوروزى:
    جبارى را به بازى فولاد مى رسانم

مجتبى جبارى كه به دليل مصدوميت از ناحيه رباط پا تيمش را در بازى مقابل ملوان در انزلى همراهى نكرد به احتمال زياد به بازى فولاد خوزستان مى رسد.دكتر نوروزى مى گويد: «چند روز تعطيل هستيم و از اين فرصت استفاده مى كنيم تا جبارى بار ديگر به شرايط ايده آل دست يابد. بازى نكردن جبارى در انزلى بيشتر به دليل احتياط بود. مى ترسيديم در زمين ناهموار انزلى جبارى آسيب ببيند. براى همين او را به انزلى نبرديم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

براى حضور در جلسه كميته اجرايى ليگ قهرمانان آسيا
    واعظى اسامى استقلالى ها را به فدراسيون داد

ايران ورزشى - باشگاه استقلال تهران فهرست اسامى و فرم حضور در جلسه كميته اجرايى ليگ قهرمانان آسيا را به فدراسيون فوتبال تحويل داد. در پى ارسال نامه كنفدراسيون فوتبال آسيا جهت اعلام درخواست حضور در جلسه كميته اجرايى ليگ قهرمانان و فرصت اعلام شده از سوى سازمان ليگ برتر تا تاريخ ۱۸ آبان ماه براى ارائه اين درخواست، اميررضا واعظ آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال تهران فرم حضور در اين جلسه و مدارك لازم را روز پنج شنبه به فدراسيون فوتبال ارائه داد. با توجه به تجربه تلخ حذف از ليگ قهرمانان آسيا و همچنين برخى مشكلات پيش آمده در راه سفر واعظ آشتيانى به مالزى براى حضور در نشست مديران باشگاه هاى AFC، اين بار باشگاه استقلال تهران نخستين باشگاهى بود كه فهرست خود را به فدراسيون فوتبال ارائه داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بهترین گلزنان استقلال:

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اکبرپور به نظر 6گله میاد و4 گل باید اشتباه باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پیشبینی ثبت شد.

پیشبینیه کسی اگه جا موند بگه....

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

اس اس 3 فولاد 1

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    علی علیزاده : می توانستیم ملوان را شکست دهیم
    تهران خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال در خصوص دیدار این تیم در برابر ملوان بندر انزلی گفت : بازی بسیار خوبی بود و ما می توانستیم برتده این دیدار باشیم.
    علی علیزاده روز جمعه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" خاطرنشان کرد : بازی خوبی را در انزلی به نمایش گذاشتیم و در اکثر دقایق توپ و میدان را در اختیار کامل خود داشتیم اما نتوانستیم به پیروزی برسیم.
    وی اظهار داشت : تیم ملوان تیم بسیار خوب و امتیاز گرفتن از این تیم آن هم در انزلی بسیار دشوار است و همانطور که دیدید آنان حتی از ما جلو بودند ولی خدا را شکر می کنم که توانستیم از این تیم امتیاز بگیریم.
    مهاجم تیم استقلال درباره مقصر اصلی گل دوم این تیم به خبرنگار ایسکانیوز گفت: ببینید وقتی همه تیم امتیاز از دست می دهد به نظر من همه تقصیر دارند و نمی توان شخص خاصی را معرفی کرد . ما یک تیم هستیم همگی در این گل نقش داشتیم.
    وی در خصوص عملکرد خودش در این بازی افزود : من هم موقعیت گلزنی داشتم که باید آن را وارد دروازه می کردم که نشد اما سعی می کنم در هفته های آتی بهتر از این کار کنم .
    علیزاده بیان کرد : زمان خوبی به ملوان خوردیم که شاید اگر ما در هفته های دیگر با این تیم بازی داشتیم مشخص نبود که چه نتیجه ای کسب می کردیم.
    وی اضافه کرد : تیم استقلال اکنون آماده است و امیدوارم که تغییرات بوجود آمده در تیم به نفع ما باشد و نه به زیان تیم که الحمدلله تا به اینجا مدیریت استقلال به خوبی از پس مسئولیت های خود برآمده اس

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياوش اكبرپور: با ادامه بازي هاي خوب به تيم ملي مي رسم
    مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: آرزوي هر بازيكني پوشيدن پيراهن تيم ملي است و قصد دارم با بازي هاي ايده آل كادر فني تيم ملي را مجبور كنم مرا دعوت كنند.

سياوش اكبرپور‌، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: از لحاظ فيزيكي و فني در شرايط مطلوبي هستيم و مي دانم بازيكني به تيم ملي دعوت مي شود كه از هر لحاظ آماده باشد.

اكبرپور گفت: به دنبال اين هستم تا شرايط مطلوب خود را حفظ كنم و بازي به بازي بهتر شوم تا به پيراهن تيم ملي برسم.

اكبرپور در ادامه گفت:‌ اميدوارم با استقلال نتايج قوي كسب كنم تا با آمادگي كامل به تيم ملي برسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •