تاریخ The Last of Us تو gamespot
TBA زده
تاریخ The Last of Us تو gamespot
TBA زده
دقیقا متاسفانه یادم نیست.
ولی حتی اگه هم بخواد میشه با کنترلر معمولی انجام داد و نیازی به ناویگیشن نیست.
خب دیگه یه ذره فکر کنم سخت بشه هم تیر کمونو و موو و بگیری هم دسته
یک سوال دیگه الان یادم اومد من شو تایم نصب کردم فیلم mkv با فرمت میدیدم حجم های 600 700 مگ نوشته بود رزولوشنشم اچ دی که نیس با این حجم نوشته بود 720 یادم نیس فیلم های دانلودی دیگه زمانی فیلم اجرا میکردم رم کنسول خالی بود تازه کنسول روشن کردم بازی هم اجرا نکردم یک فیلم اجرا کردم یک بار بود نه همه فیلم ها هر 10 20 دقیقه ارور میومد میگفت low ram اینا فیلم ریزوم میکرد فک کنم دیگه بلی نمیشد یا اروره نمیرفت کنسول کند میشه دیگه. مقدار رم چک میکردم با شوتایم خیلی بیزی شده بود .بعد یبار شوتایم میبستم باز میکردم دوباره اجرا میکردم . مشکل از چیه؟ بعضی فیلم ها این طور نمیشد شاید فقط یک دو فیلم یادم نیس کدوما بود که دوباره ببینم بازم میشه یا نه. برای کسی این طور شده این همه میگن کنسول قویه این فیلم اچ دی نبود این شد بلوری بود چی میشد فیلم از هارد کنسول دیدما
من الان سر FIFA12 احساس می کنم انگار بعضی موقع گیر می کنه هاردمم 15GB خالی مونده
Last edited by shahin_mp3; 24-01-2012 at 20:27.
یعنی یک جوانمردی نبود ما رو هم کمک کنه.
به خدا بد جور تو کف GTA هستم![]()
عزیز جان محض اطلاع ps3 از سال 2006 اومده و شرکت سونی اعلام کرده که تا 10 سال بعد مدل بعدی ps رو تولید میکنن یعنی میشه
2016 که مدل جدید میاد به بازار و در نتیجه میشه gta v رو روی ps3 بازی کرد و هنوز در ان زمان ps4 نیومده
ما فکر کردیم ایشون منظورشgta6هست و خودمونم گفتیمgta5اجرا میشه.گ
و قطعا میگم حرف 10سال چرته یعنی سونی صبر میکنه تا مایکروسافت و نینتندو کنسول بدن و تو این مدل فقط ضرر کنه تا سر حرف 10سالش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------------------------------------
ببینید کلا روند بازی اینجوری شروع نمیشه مطمین بشید که قسمت آفلاین و تک نفره رو انتخاب میکنید
اساتید یه سوال اجمالی:
من الان بازیه کپی gt5 رو که 8تا dvd هست گرفتم
یه فلش 8 گیگ هم دارم
خب کل بازیو که نمیتونم بریزم تو فلش بعد بریزم تو هارد کنسول دیگه.چون حجم فلش کافی نیست
حالا میشه طی چند قسمت با فلش 8 گیگ کپی کنم تو هارد کنسول یا نه؟
یعنی قسمت قسمت کپی کنم.میشه؟
لطفا اجمالی پاسخ بدین.
ممنون![]()
سلام دوستان
کسی اطلاعات درستی درباره ی بازی اویل که می گن داره میاد داره اگه داری بذارید
من خیلی بازی اویلو دوست دارم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)