سیستم شما خوبه درحد بالاست ولی گرافیکت بینهایت قدیمی وظعیفه باید گرافیک قوی تری بخری اگه هارد نیمسوز بشه کلا کامپیوتر روشن نمیشه
دوست عزیز گرافیکت بی نهایت ظعیفه گرفتی؟![]()
سیستم شما خوبه درحد بالاست ولی گرافیکت بینهایت قدیمی وظعیفه باید گرافیک قوی تری بخری اگه هارد نیمسوز بشه کلا کامپیوتر روشن نمیشه
دوست عزیز گرافیکت بی نهایت ظعیفه گرفتی؟![]()
نه بابا،گرافیکم بد نیست.65 تا Frame rate میده(وسط بازی)
Last edited by Dariushtanha; 19-02-2010 at 20:56.
سلام
من بازي موست وانتد دارم (فكر كنم نخسه بلك اديتيشن) و فكر كنم كركش از شركت هوياد hooyad هستش
از بازي هرچي فيلم داخل بازي هست برداشته شده (يعني داخل بازي هيچ فيلمي وجود نداره)
مي خواستم بپرسم اينا از كركشه يا اونا رو حذف كردن و اگه حذف كردن چه حجميه و آپا ميشه دانلود كرد
Error Code: -5005 : 0x8000ffff برای uninstall کردن سیمز 3 این پیغامو به من میده ؟!!!
دوست من گرافیک ایشون متوسطه در مورد هارد هم بگم اگه بسوزه سیستم روشن نمیشه و به ایشون توصیه می کنم ویندوز جدیدی نصب کنن
'گرافیک 8500خیلی قدیمیه وظعیف شما باید جدیدترشو بخری و256مگ هم جواب ساکر رو نمیده چه برسه به.........
گرافیکت ظعیفه دوست من![]()
تاداكاتسو جان خوب دقت كن ايشون دارن ميگن گرافيكشون VGA:Gainward 8500 GT 256 DDRIII هستش
اين ميدوني يعني چي ؟
اين گرافيك كجاش ضعيفه ؟ با اين ميشه بالاي 50 فريم گرفت از PES2010 !!!
به حافظه اش دقت كن كه از نوع DDR3 يعني يه كارت گرافيك متوسط و خوبيه ميشه باهاش خيلي از بازي ها رو انجام داد
مشكل هم ايشون هم از هارده نرم افزار Hard Check رو نصب كن و درايوي رو كه PES رو نصب كردي اسكن كن ببين چقدر بد سكتور داري
یه بار دیگه هم ضایمون کردی برو قسمت سخت افزار بپرس کارت 256 مگا بایتی 256 مگا بایت میده بیرون وسلام
یک سوال در مورد بازیNeed for Speed Undercoverمن این بازی را نصب کرده ام و وقتی می خواهم بازی را شروع کنم بازی گیر می کنه انگار خش داره واعصابم خراب می شه من قبلان بازی ماست وانتید را بازی می کردم این جوری نمی شد مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم و سیستم عاملت رو کامل توضیح بده.....
در ضمن میگید خش داره آیا در هنگام نصب متوجه اروری شدی...؟ام و وقتی می خواهم بازی را شروع کنم بازی گیر می کنه انگار خش داره
و یک سوال دیگه
کرک داخل سی دیش رو در محل نصب بازی کپی کردی...؟
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
سیستم عاملتون نیاز به نصب مجدد داره.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)