ب
ه
به کارمند های مخابرات با این اطلاعاتی که دارن
ب
ه
به کارمند های مخابرات با این اطلاعاتی که دارن
Last edited by mv217010; 26-01-2014 at 10:41.
کامندای مخابرات؟
Last edited by mohsen_hot20; 26-01-2014 at 12:37.
به به پس چرا صفحه باز نمیشه
Last edited by bahman_0121; 26-01-2014 at 13:31.
وزیرشون گفته 25 تا 30 نفر پس فکر کن بشتر از این حرفاست.در ضمن درست شد کلاتو بنداز بالا چون اصلا مشکلی وجود نداره به نظر من که همش واسه جیز دادن مردمه ! حالا ببین من کی گفتم
پروفایل من که تغییری نکرده.
حالا بهتر شده یا بدتر؟
حسین کارمند مخابرات بودیا ما نمیدونستیم؟
مار تو تایپیک پرورش میدادیم.![]()
ببین داداش مقصر اصلی خودمونیم آخه 99 درصد کاربرا از اینترنت و کیفیتش چیزی نمیدونن و اینکه مشکل پینگ من رفع شد
پینگ در کل ساعات رو 115 تا 120 هست
اصلا این تعرفه ها برای مخابرات مازندران نیست دوستان.این تعرفه ها برای استان تهران هست که سال قبل مخابرات حجمی کرده با این نرخ ها و نامحدود ها رو هم اورده ولی تهران فقط نامحدود داشت یعنی محدود نداشت الان داره پروفایلشون مثل پروفایل مازندران میشه یعنی حجمی میشه به غیر از نامحدود.
این تعرفه ربطی به مازندران نداره
مازندران هم که نامحدود داره توی تعرفه هست چطوری می گید نداره ؟ این تعرفه ها در مخابرات مازنداران هست دقیقا همون تعرفه تهران هست هیچ فرقی ندارن .
تعرفه مخابرات همه جای ایران یکی هست اگه می بنید تغیری داره به این معنی هست که اجرا کننده اون یک شرکتی به غیر از خود مخابرات هست مثلا در شیراز آسیاتک هست در جای دیگه سپنتا یعنی به صورت همکاری کار می کنن اینها با شرکت های pap به همین دلیل تعرفه فرق داره از زیر شرکت آشنای اول باشه همهتعرفهها یکی هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)