تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1143 از 2605 اولاول ... 14364310431093113311391140114111421143114411451146114711531193124316432143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,421 به 11,430 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    من حدود 4 سالی میشه که پارس آنلاین دارم و از سرویس های حجمی استفاده میکردم که هر روز خدا باید حجم میخریدم یک ماه هم نامحدود گرفتم ولی اول خوب بود بعدش سرعتش خیلی خراب شد, میخوام مخابرات بگیرم دیدم جشنواره گذاشته مودم رایگان میده ولی برای خرید سرویس های بالا, من یک 512 کارم رو راه میندازه ولی اگه مودمش ارزش داره یک مگ بگیرم از ماه های بعد 512 بگیرم ؟؟
    سوال بعدیم در مورد سرعت دانلود هستش میخوام ببینم سرعت دانلود 512 میانگینش چقدر و تو ساعت های مختلف ثابته یا خیر ؟
    با تشکر
    سلام
    اگر مودمت خوبه که هیچ ولش کن / از لحاظ سرعت هم خوبه نسبت به قیمتش کیفیتش هم در همون حده / برای دانلود هم عالیه / ولی باز بستگی به مرکز مخابراتی داره / امیدوارم مفید بوده باشه /

2. این کاربر از peagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان شما برای مخابرات بهترین تست واسه تک کانکشن چی رو استفاده میکنید!؟
    تو IDM در قسمت Option تب مربوطه ( Connetions ) تعداد کانکشن ها را به عدد یک کاهش دهید .

4. این کاربر از peagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    اگر مودمت خوبه که هیچ ولش کن / از لحاظ سرعت هم خوبه نسبت به قیمتش کیفیتش هم در همون حده / برای دانلود هم عالیه / ولی باز بستگی به مرکز مخابراتی داره / امیدوارم مفید بوده باشه /
    تایید میشه
    شدیدا به مرکز شما بستگی داره

6. 2 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام
    مرسی, مودمم جدیدا یکم اذیت میکنه وقتی بین دو تا سیستم فایل میخوام شیر کنم ریست میشه !!! مودمی که میدن وای فای داره یا نه ؟ چون برام خیلی مهمه که وای فای داشته باشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مرسی, مودمم جدیدا یکم اذیت میکنه وقتی بین دو تا سیستم فایل میخوام شیر کنم ریست میشه !!! مودمی که میدن وای فای داره یا نه ؟ چون برام خیلی مهمه که وای فای داشته باشه ...
    رفیق پیشنهاد من اینه که بیخیال مودم مخابرات بشی البته من ازش خبر ندارم که چه مدلی میدن ولی از این مخابرات به ما سودی نرسیده بهتره خودت ی مودم بخری درضمن مودم هاشون جنس آشغال چینی هستن از این مارک های متفرقه که ن فریمورش رو میشه آپدیت کرد نه پشتیبانی داره

9. این کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

256 مخابرات واقعن معلوم نیست بین چند مشترک تقسیم شده....یه صفحه رو به زور باز میکنه...واقعن خسته ام کرده...دانلودشم که سرعت نداره...با این حال یه سالی باهاش سر کردم...
    حالا هم میخوام یه سرویس نا محدود از شاتل جایی بگیرم مثه اینکه اونها هم سریع محدودت میکنن. نمیذارن دانلود با سرعت خوب داشته باشی...واقعن نمیدونی باید چیکار کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خیلی هم خوبه نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

256 مخابرات واقعن معلوم نیست بین چند مشترک تقسیم شده....یه صفحه رو به زور باز میکنه...واقعن خسته ام کرده...دانلودشم که سرعت نداره...با این حال یه سالی باهاش سر کردم...
    حالا هم میخوام یه سرویس نا محدود از شاتل جایی بگیرم مثه اینکه اونها هم سریع محدودت میکنن. نمیذارن دانلود با سرعت خوب داشته باشی...واقعن نمیدونی باید چیکار کنی
    من حدود 2 سال پیش 256 نامحدود با کارت دانشجویی گرفتم ولی جوابگوی نیازم نبود سرعتش برای وب گردی خوب بود ولی برای دانلود حجیم اصلا خوب نبود بعد از 5 ماه قطعش کردم و رفتم سراغ شاتل اوایل محدود داشتم که زود به زود ترافیکم تموم میشد و در 30 روز 10 بار حجم میخریدم که مقرون به صرفه نبود بعدش 128 نامحدود از شاتل گرفتم ماهی 28000 هزارتومان که بعد از دانلود 18 گیگ سرعت دانلودت میشد 5 یا 10 کیلوبایت ،کلی هم باهاشون درگیر شدم با پشتیبانی بحثم شد آخرشم برگشتم به مخابرات512 گرفتم هم سرعتش نسبتا خوب بود هم کیفیتش و قیمتش هم مناسب بود البته الان 1 مگ دارم که واقعا راضی هستم

13. 2 کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من حدود 2 سال پیش 256 نامحدود با کارت دانشجویی گرفتم ولی جوابگوی نیازم نبود سرعتش برای وب گردی خوب بود ولی برای دانلود حجیم اصلا خوب نبود بعد از 5 ماه قطعش کردم و رفتم سراغ شاتل اوایل محدود داشتم که زود به زود ترافیکم تموم میشد و در 30 روز 10 بار حجم میخریدم که مقرون به صرفه نبود بعدش 128 نامحدود از شاتل گرفتم ماهی 28000 هزارتومان که بعد از دانلود 18 گیگ سرعت دانلودت میشد 5 یا 10 کیلوبایت ،کلی هم باهاشون درگیر شدم با پشتیبانی بحثم شد آخرشم برگشتم به مخابرات512 گرفتم هم سرعتش نسبتا خوب بود هم کیفیتش و قیمتش هم مناسب بود البته الان 1 مگ دارم که واقعا راضی هستم
    ممنون...دوست من الان 1 مگ مخابرات داری سرعت دانلودت چقدر هست؟ ماهی چقدر هست؟ و اینکه از طریق سایت مخابرات میشه سرعت رو تغییر داد یا نه؟
    من الان 256 دارم اصلن برای وب گردی خوب نیست...هابیت 2 رو تو سه روز به زور دانلود کردم واقعن خوب نیست...حسابی وقتم رو میگیره بخوام تو اینترنت یه سرچی بزنم...میخواستم شاتل آرت 256 بگیرم سرعت دانلودش 250 تا 300 هستش ول مثل اینکه سریع محدودت میکنن باید حواست باشه از سرور داخلی دانلود میکنی یا خارجی کلن دنگ و فنگ زیاد داره...باقیِ سرویس دهنده ها هم تعریفی ندارن کافیه صفحات آخر تاپیک رو بخونی متوجه میشی...ممنون میشم راهنمایی ام کنی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام الان قبض خونه ما به اسم صاحب قبلی میاد و دسترسی هم به صاحب قبلی نداریم و درمدارک مورد نیاز adsl فرم دایری امضا شده توسط مالک خط تلفن رو می خواد حالا ما باید چکار کنیم

16. این کاربر از Poiuy021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •