کمد یک متر در سی سانت هست
send from my open source device
کمد یک متر در سی سانت هست
سلامبقیه وسایلت رو + لباسها و اور کت و پلیور و ... رو باید بذاری تو همون کیسه انفرادی که بهت میدن و بذاری زیر تخت
مرد خدا ما شب پوتینمون رو هم میزاشتیم تو کمد ...
توی روز روشن وسایل ها رو هاپولی میکردناونوقت شماچطوری کیسه انفرادی رو میزاری زیر تخت؟؟؟
![]()
والا تو پادگان ما همه کیسه شون رو اویزون میکردن به تخت یه قفل معمولی هم میزدیم بهش کسی هم جرات اینکار ها نداشت
ما که باید پوتین ها رو واکس زده با اتیکت بذاریم بیرون آسایشگاه که بشمرن، افسر گردان هم میآد بازدید !
کیسه رو هم باید همه بذارن زیر تخت، ما که برای اطمینان یه قفل هم به درش و تخت زدیم ! (یگان بقلی ما باید همه آویزون کنن به پشت تخت)
والا هم دوره های ما که خیلی خوبن (حداقل لیسانس) دزدی و اینا نداریم !
حالا یگان/پادگان شما اینجوری بوده، مال ما اونجوری (فرمانده به فرمانده فرق داره)
آخر حرفام هم گفتم که بقیه یگان/پادگان ها رو نمیدونم !!!
والا یکی از دلایلی هم که ما پوتین رو شب میزاشتیم توی کمد اینبود که حوصلمون نمیشد شب واکس بزنیم پوتین هامون رو ...![]()
ممنون از شما و بقیه دوستان
خوب الان شما میشه لیست چیزهایی رو که همراه خودت بردی و کاربرد داشت رو بنویسی
لباس؟
لوازم شخصی و بهداشتی؟
دارو؟
خوراکی؟
Last edited by farzad02; 22-11-2012 at 14:50.
دوستان اندر احوالات کسایی که لیسانس یا فوق دارن، تو سربازی چطوری میگذره؟؟
اصن اجازه میدن فوق بگیریم بعد بریم سربازی؟
نمیدونم چرا هر بار میام این تایپیک رو میخونم تا چندین ساعت دپرسم!
----
[ حذف شد]
Last edited by Ezel; 22-11-2012 at 20:09. دليل: حذف جمله ی آخر - خارج از حیطه ی تاپیک .
چرا نزارن با فوق بری شما با دکترا برو هیچ مشکلی نیست
با لیسانس و فوق اگه بیوفتی ارتش و سپاه خیلی خوبه اما ناجا ...
درمورد سوال دومتون هم تو خدمت همه برنامه ای هست پس باید مواظب خودت باشی
قرص های سرما خوردگی و مسکن و مولتی ویتامین و ... ببر (البته اگه زیاد ببری شاید دژبان گیر بده بهت)
یه پماد ویتامین آ-د یا یه وازلین هم ببر که اوایلش که پوتین میپوشی شبا به پاهات بزنی که اگه تاولی چیزی زد زودتر خوب شه ! (پوتین هم که گرفتی اگه خوب نبود برو عوض کن یا کلی واکس بزن و بزارش تو آفتاب یا جای گرم که نرم بشه)
چسب زخم و دستمال کاغذی و نخ دندون و صابون خمیری و لیف و قیچی و ناخنگیر و مام و اسپری و نخ و سوزن و لباس زیر و سنجاق قفلی و آجیل و خشکبار و دفتر و خودکار و ماژیک و چسب نواری و قفل 808 و قفل معمولی و کیسه فریزر
فکر کنم بیشتر پادگانها بوفه داشته باشند. بوفه پادگان ما که همه جور خوراکی و لوازم مورد نیازمون هست توش.
فقط میمونه میوه !!!
1. دوست عزیز من خودم با فوق رفتم. الان وسط آموزشی ام. (اتفاقاً الان که فاصله بین فارغ التحصیلی تا ارسال دفترچه شده 1 سال، بیشتر وقت داری برای ادامه تحصیل)
سربازی کلاً آدمو دپرس میکنه دیگه، من الان باید دنبال ساختن زندگیم باشم، نه اینکه 21 ماه ازم بیگاری بکشن و ...
2. نه آقا، این حرفا چیه !![]()
Last edited by omidox; 22-11-2012 at 15:24.
سلام در کل لازم نیست زیاد چیزی همرات ببری حقیقتا نمیخوای بری مسافرت!! مثلا میخوای بری یه کمی شرایط سخت زندگی رو تجربه کنی اینطور که دوستان نوشتن جسارت نشه... ولی فکر کنم تا آجیل و خشکبار شما تموم شد صبر و حوصلتون هم همراش تموم میشه... زیاد همرات لباس شخصی نبر در اصل لازمت نمیشه چون هم پیراهن و هم شلوار راحتی بهت میدن اگر بخوای شب راحت باشی ولی فکر نکنم بعد از روزی پر کار و پر مشغله ... حتی حوصلت بشه پیراهن و شلوار خدمت رو در بیاری من که فقط شبا دکمه شلوار و پیراهنم رو باز میکردم و میخوابیدم ...
با توجه به این که در دی اعزام میشی حتما همرات قرص استامینوفن و کلد استاپ و... ببر که حتی تابستون هم آدم توی خدمت سرما میخوره چه برسه به زمستون
یه سری لوازم شخصی مثل ناخن گیر ؛ قاشق و... همرات ببر (مسواک و خمیر دندون بهتون میدن) اگر تونستی بگو برات رنگینک درست کنن ببری (خرمایی که توش مغز گردو و.... باشه) چون خیلی به کار میاد شاید یه روز حوصلت نشد بری صبحونه بگیری و یا خیلی خوابت میومد میتونی زمان صبحونه رو استراحت کنی و بعد دو سه تا رنگینک بخوری تا ظهر جواب میده و سیر نگهت میداره.... اگر آموزشی افتادی محلی نزدیک به محل سکونتتون بهتره که چیز خاصی همرات نبری و وسایل مورد نیازت رو به خونواده بگی تا برات بیارن بهتره اگر میخوای بیسکوییت همرات ببری دیجستیو ببری که حداقل بتونه برای مدتی سیر نگهت داره همچنین یه متر کش (برای گتر کردن) و یه لیوان هم همرات ببر ....
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)