بیا دوباره دی سی میشه بده اینو تو فروم بگه آدم؟2 دست بازی کردم حداقل/ تا 2 روز lol خونم پر شد
بیا دوباره دی سی میشه بده اینو تو فروم بگه آدم؟2 دست بازی کردم حداقل/ تا 2 روز lol خونم پر شد
بحث ، گفتگو ، فحش! ، توحین! ، اعتراض!*فروم برای بحث و گفتو گو هست دیگه
خواسته=**درست شدن اینترنت**( اونم توی فروم لول !!!!!) و جواب پست قبلیت رو خودت دادی اینجا کسی خواسته کسی رو براورده نمیکنه یعنی اینجا اعتراض نکن(کسی خواسته ی دیگرانو اینجا بر آورده نمیکنه )
خب الان 2 روزه کسی هیچ کاری انجام نداده ((ببین فعلا درست شده ایشالا همیشه درست بمونه))ما اینجا نشستیم داریم بحث میکنیم ز میزنیم پی گیری میکنیم درباره مشکل که چرا تاثیر نداره
...انگار اومدن زدن کامپیوترتو خراب کرد تو هم هیج کاری نمیکنی میگی مشکلی نسیت که خودش درست میشه
بحث سره اینترنته که واقعا هیچ کاری از ما ساخته نیست
از تلاش کردن نباید دست کشید پ.ن » انیشتین شدم
از تلاش اعتراض و توحین نباید دست کشید!*
پ.ن (انیشتن 2 )(egorlord)
![]()
Last edited by R.I.P; 18-04-2014 at 19:25.
اقا من 2 دست رفتم دی سی نشدم . شما ها هنوز دی سی میشید؟
من الان یه دست آرام میزنم میام گزارش می دم دی سی شدم یا نه
----------------
فعلا که پینگ 386 ا بقیش رو خدا به خیر کنه
--------------
آقا لگ بود شدید . پیرو لگ دی سی هم میشد
Last edited by Mohaddi; 18-04-2014 at 19:54.
من ١ دست با dcوco از دقيقه ١٠ به بعد هركي ميگه بدون reconnect تا آخر بازي رفته دروغه كامله
ما که والا به کسی توحین نکردیم نمیدونم چی میگی فحشم به کسی ندادیم که این از اولیت
خواسته ی درست شدن اینترنت که اینترنت درسته دوست عزیز تا اونجا که من میدونم در باره دی سی شدن لول داریم بحث میکنیم که اینم تاپیک لوله اینم از اینیکی... (کلا نمیخونی من چی مینویسم همینجوری ج میدی)
شما فکرت اینه که کسی هیچ کاری انجام نداده درست شده همه هر روز دارن ز میزنن ( درست شدنشم شما درست نکردی که خودتو داری به آب و آتیش میزی)
حرف آخرتم که کلا داری منو مسخره میکنی خیلیم بانمکیدیگه جوابتو نمیدم چون کلا ترولی و بحث با ترول به جایی نمیرسه موفق باشی
انجا فروم هَمَس هرکس خواست میتونه بیاد پست بده مدیر داره تصمیم میگیره چجوری برخورد شه شما هم یه کاربر معمولی مث منی.
Last edited by egorlord; 18-04-2014 at 20:18.
Delete this*
Last edited by egorlord; 18-04-2014 at 20:15.
پاک شود لطفا*
LIKE
موافقم پاک شود
عزیزم دیگه خواستی جوابه منو بدی پیغام خصوصی بفرست باز داری از بحث فرم لول خارج میشی![]()
Last edited by R.I.P; 18-04-2014 at 20:28.
من سر 18 مین dc میشه 10 دیقه پیشرفت کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)