خود سازمان موقعی بهشون اجازه داده وقتی که 10نفر همزمان در حال دانلود باشن نه اینکه شرکت عمدا سرعتو بیاره پایینخوب معلومه نمایندگی بگه این سرویسا خوب نیست چون ارائه همچین سرویسایی باعث کاهش سود ودراصل دزدیه این شرکتا میشه بخاطر همینه که بدیشو میگن
خود سازمان موقعی بهشون اجازه داده وقتی که 10نفر همزمان در حال دانلود باشن نه اینکه شرکت عمدا سرعتو بیاره پایینخوب معلومه نمایندگی بگه این سرویسا خوب نیست چون ارائه همچین سرویسایی باعث کاهش سود ودراصل دزدیه این شرکتا میشه بخاطر همینه که بدیشو میگن
نه عزیز در اشتباهی واسه همه همین 128 128 رو زدن از 128 گرفته تا 2 مگ
دلیلش هم به نظر اینه که به خونگی بالای 128 نمیدن اینا اینجوری میفروشن
بهرحال من الان 512 ام واسم زده 128 ولی دریافتم تا 2 مگ و ارسالم واقعی و 512 هست شما هم همینطوی بیخودی جوش نزن
شاید دلیل دیگش این باشه که هنوز وارد پنل ها نشده این سرویس ها...
سازمان هم میگه به خونه نباید بیشتر از 128 بدن اونم با ضریب 10... اینترنت ایشون مشکلی نداره
منظورشون شاید ضریب اشتراک بوده که مثلا پارس 8 میده به جای دیگه 10 یه جا 6 و...
مطمئنی؟چرا سرویسای محدود همون سرعت سرویس را میزنه؟مثلا من سرویس256دارم سرعت ارسال ودر یافتمو زده256![]()
جناب بالفرضم 10 نفر همزمان استفاده بکنند!!اما 2064 رو تقسیم بر 10 بکنی میشه 205!!
ولی اگر سرعت پایین تر بهمون بده چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ممکنه یه اسپید تست بذارید؟
اگه از سرعمد سرعت پایین بهتون میدن باید ازشون شکایت کنید.البته این وظیفه سازمان تنظیم ومقرراته که خودشون نظارت قوی روی این شرکتا مخصوصا پارس آفلاین دزد داشته باشه تا اگه بخواد کم فروشی سرعت کنه باهاشون به شدت برخورد کنه.
205 کیلوبیت. یعنی سرعت دانلود 25 کیلوبایت.
به نظرت برای 2 مگ سرعت خوبیه ؟!!!!![]()
منظورم 205 کیلوبایت است!!!اشتباه برداشت کردید![]()
اینطور که من شنیدم قانون اکید اومده باید برای سرعت های بالا حتما نامه اداری تو پرونده زده بشه
قبلا زیرابی میرفتن کسی کار نداشت الان خیلی خراب شده![]()
خسته نباشید!!من این حرفارو به نمایندگی زدم وگفتش:
خود سازمان این اجازه رو بهشون داده.....![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)