چرا وقتی از مخابرات شارژ میکنیم برای حجمای بالا قیمتش میاد پایین ولی الان برای من هر گیگ 8 تومنه؟؟؟؟؟
خداییش انصافه؟؟ من داییم 70 گیگ گرفته از مخابرات 200 تومن من الان واسه دو گیگ باید 16 تومن بریزم![]()
چرا وقتی از مخابرات شارژ میکنیم برای حجمای بالا قیمتش میاد پایین ولی الان برای من هر گیگ 8 تومنه؟؟؟؟؟
خداییش انصافه؟؟ من داییم 70 گیگ گرفته از مخابرات 200 تومن من الان واسه دو گیگ باید 16 تومن بریزم![]()
دلمون خوشه شبی 2 گیگ دانلود می کنیم اما همه فایل ها خراب هستند
عین 2 گیگ فایل دانلودی من موقع اکسترکت کردن ارور خرابی میدن!! واسه شما هم اینطوره؟ راهی نسیت؟
منم این مشکلو داشتم، تصادفاً مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم، هم پینگم بهتر شد، هم خدا رو شکر این مشکل به کلی برطرف شد.
من 5 گيگ فايل rar دانلود كردم از سايت دانلودها توي چند شب . هر شب هم آي پي ها عوض ميشدن ولي دست آخر موقع اكستركت مشكلي پيش نيومد.
البته با repair کردن میشه بعضی ها شون رو درست کرد
مخصوصا فایل های تصویری مثل فیلم ها رو
دادا تورنت بگیر خیالت راحت.
با تورنت خیلی راحت تره و ناراحتی از باب خراب بودن دانلود نداری
والا تو این چندسال که دانلود می کنم خیلی کم خرابی اتفاق می افتاد و فوقش هم یه فایل اینجور می شده نه همه فایل ها
یه چند وقته چه با pc و چه با لپ تاپ چه با ویندوز و چه با مکینتاش، چه با مبین نت چه با اینترنت دیگه دانلود می کنم اکثر فایل ها خراب میشن !!!!!
دیگه فکرم قد نمیده چه مرگشه
تنها فرقی که تو این چند سال کرده اینه که تا حالا با 128 و 256 نامحدود دان می کردم که سرعت پایین بوده و لی الان سرعت دانم شده بالای 100-150. ممکنه از سرعت هارد باشه؟؟!!!! (هرچند سرعت هارد لپ تاپ 5200 هست که بالاست)
تورنت که فکر کنم سرعتش پاینه نه ؟؟
از وقتی که emule رو بستن دیگه طرفه این نوع برنامه ها نرفتم
Last edited by arash59b; 01-10-2012 at 15:41.
بستگی به seed داره.من خودم بیگ بنگو با سرعت 100 دان کردم.سرعت اکثرا بالاستتورنت که فکر کنم سرعتش پاینه نه ؟؟
سلام
سرعت دانلود شبانه سرویسهای 512 و 256 مبین نت چنده؟
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)