من کاپ که میگیریم میگه classic player در track list باز شد
این چه بدرد میخوره
مثلا تیم منتخب جهان و اینا هستش؟
چجوری میتونم باهاشون بازی کنم یعنی انتخابشون کنم
من کاپ که میگیریم میگه classic player در track list باز شد
این چه بدرد میخوره
مثلا تیم منتخب جهان و اینا هستش؟
چجوری میتونم باهاشون بازی کنم یعنی انتخابشون کنم
ببخشید من می خواهم با بازی pes2010 قیچی بزنم ولی بلد نیستم لطفا با دسته یادم بدهید![]()
شما مثلا وقتی با برزیل قهرمان میشی تیم قدیمی برزیل در قسمت انتخاب تیم میاد که می تونی باهاش بازی کنی و یاد قدیما کنی .
در ضمن وستان یه تکنیک ناب دیگه یادم رفته بود بگم :
حتما باید دسته آنلوگ دار داشته باشید . موقعی که توپ دست حریفه L1 + آنالوگ سمت راست رو فشار بدین . ( منظورم حرکت دادنش نیست . فشار بدید فقط و مطمئن باشین که چراغ آنالوگهاتون روشنه . ) اونوقت می بینید که کنترل بازیکنا به دست کامپیوتر داده میشه و شما می تونید فقط دروازه بان رو کنترل کنید و باهاش شیرجه بزنید![]()
اگه دوباره همین کلیدها رو بزنید دوباره به حالت اول بر می گرده .
امروز که رفته بودم بیرون یه بازی دیدم که کنامی داده بود و مثل FIFA World Cup South Africa بود و لی به جای fifa نوشته بود pes .
همچین بازی اومده یا نه؟
کسی لینک مستقیم این پچ رو نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی صفحات قبلی من لینکش رو گذاشته بودم بگرد پیدا میکنی...نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال داشتم:
توی این بازی شوک دسته هم کار میکنه؟؟
یعنی اینجوری بگم اصولا توی بازی فوتبال چیزی به اسم شوک دسته هم داریم یا نه؟؟
ممنون
سلام... مهدی مونده به گیم پدت من یه گیم پد زپرتی گرفتم وقتی مربع رو نگه می داری شوک کار می کنه البته توب فیفا بود توی 2006 یادمه وقتی مثلا ضربه آزاد می زدی وقتی تیرک رو نشونه می گرفتی ویبره می زد گیم پد از این طریق می تونستی یه درجه بدی به سمت دروازه تا توپ به منتها الیه دروازه بره. به گیم پد و بازی و نوع devdata و چند تا فاکتور دیگه بستگی داره
در اصل نه مهدی جان
بچه ها از جوابتون ممنون
آخه توی تنظیمات بازی دیدم نوشته vibration joystick نه میخواستم ببینم سرکاریه یا نه اصلا کار نمیکن...که از قرار معلوم سرکاریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)