تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1143 از 2403 اولاول ... 14364310431093113311391140114111421143114411451146114711531193124316432143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,421 به 11,430 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahimgms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

SA.JJ.AD جان دقیقا هیچکدوم از مواردی که گفتی واسه من رخ نداده... این ماه هم کلی دانلود کردم....256 نامحدود داشتم و سرعت همیشه روی 90-100 بود...چه شبش چه روزش.قطعی هم میتونم بگم که اصلا وجود نداشته برام به جز 1 مورد توی این 3-4 ماهی که دوباره برگشتم شاتل.

اما اصلا نمیگم شما اشتباه میکنی، چون همیشه راضی و ناراضی توی همه شرکت ها هست.این رو قبول دارم که یه مقدار سیاست های شاتل نامردیه و اینکه نمیتونه توی همه مرکز ها سرویس خوب بده (مث اندیشه)، اما خداوکیلی من اصلا نه قطعی داشتم و نه تایم اوت بد.

اینم از پینگ الان بنده... مرکز 4... خودت بری با چند تا پست بالاتر مقایسه کنی با سرویس اندیشه توی همین مرکز که یکی از دوستان گذاشته، میبینی مثلا من حق دارم توی این شرکت بمونم.

موفق باشین و ایشالله همیشه سرعت نت همه بچه ها همین طور بهره بالاتر

سلام الان نتی که اندیشه داره میده هیچ شرکتی نمیده توی این چند روزی که مشکل داشتم خواستم برم یه شرکت دیگه خیلی تحقیق کردم دیدم توی گیلان اول اندیشه خوبه بعد هم گیلانت و بعد هم پارس البته پارس یکم قمتهاش بیخود هست درباره شاتل هیچ چیز خوبی پیدا نکردم همش مردم مشکل داران با شاتل شرکت بومی بهتر جواب میده تا شرکتی که از شهرهای دیگر باشه خیلی چیزهای دیگر درباره شاتل دیدم اما اینجا جاش نیست بگم

ممنونم

داره خودمونی میشه Arsham.room's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سگ شا .. د تو این اندیشه خط 4.
    یک هفته است که کلاً بیخیال اینترنت شدم.
    این چه وضعیتیه؟؟؟
    جمعش کنین خیال همه راحت شه.

3. 3 کاربر از Arsham.room بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

SA.JJ.AD جان دقیقا هیچکدوم از مواردی که گفتی واسه من رخ نداده... این ماه هم کلی دانلود کردم....256 نامحدود داشتم و سرعت همیشه روی 90-100 بود...چه شبش چه روزش.قطعی هم میتونم بگم که اصلا وجود نداشته برام به جز 1 مورد توی این 3-4 ماهی که دوباره برگشتم شاتل.

اما اصلا نمیگم شما اشتباه میکنی، چون همیشه راضی و ناراضی توی همه شرکت ها هست.این رو قبول دارم که یه مقدار سیاست های شاتل نامردیه و اینکه نمیتونه توی همه مرکز ها سرویس خوب بده (مث اندیشه)، اما خداوکیلی من اصلا نه قطعی داشتم و نه تایم اوت بد.

اینم از پینگ الان بنده... مرکز 4... خودت بری با چند تا پست بالاتر مقایسه کنی با سرویس اندیشه توی همین مرکز که یکی از دوستان گذاشته، میبینی مثلا من حق دارم توی این شرکت بمونم.

موفق باشین و ایشالله همیشه سرعت نت همه بچه ها همین طور بهره بالاتر

عزیز متاسفانه اینو باید بگم که شما هم تا چند وقت دیگه از شاتل متنفر میشی با بلاهایی که سرت میاره !! میگی نه ! منتظر باش البته خدا نکنه !! ایشالا حواسشون به شما نباشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سگ شا .. د تو این اندیشه خط 4.
    یک هفته است که کلاً بیخیال اینترنت شدم.
    این چه وضعیتیه؟؟؟
    جمعش کنین خیال همه راحت شه.

سلام عزیز این را ببین و عمل کن حل میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از rahimgms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام الان نتی که اندیشه داره میده هیچ شرکتی نمیده توی این چند روزی که مشکل داشتم خواستم برم یه شرکت دیگه خیلی تحقیق کردم دیدم توی گیلان اول اندیشه خوبه بعد هم گیلانت و بعد هم پارس البته پارس یکم قمتهاش بیخود هست درباره شاتل هیچ چیز خوبی پیدا نکردم همش مردم مشکل داران با شاتل شرکت بومی بهتر جواب میده تا شرکتی که از شهرهای دیگر باشه خیلی چیزهای دیگر درباره شاتل دیدم اما اینجا جاش نیست بگم
    هر کس بنا به نیاز های خودش از اینترنت، شرکتی رو به عنوان سرویس دهنده انتخاب میکنه...هیچکدوم رو نمیشه به طور مطلق گفت عالین... والا من 4 ساله اینترنت دارم که سهم عمده ی این سالها مال اندیشه هست... اندیشه شرکت بدی نیست و در بعضی سرویس ها و مرکز ها خوب هست اما مشکلاتی رو هم داره.

در مورد شاتل هم خب من شاهد زنده شاتل هستم که از سرویس هاشون در مرکز 4 راضی هستم. قطعی نداشتم تایم اوت نداشتم.

تنها مشکل شاتل کم بودن حجم سرویس های ماهانش هست... در مورد FUP هم توی نامحدود با سیاست هایی که شاتل داره عملا همون سرویس 256 نامحدود اندیشه هست که FUP نداره. (اگه دلتون خواست مثال میزنم)

اینهایی که گفتم دلیلی بر بد بودن اندیشه نیست... بچه های همین تاپیک میدونن من تا دلتون بخواد بین شاتل و اندیشه تغییر ISP دادم.و همیشه هم حواسم به تغییرات هست که اگه شرکت مقابل بهتر بود برم اون سمت.

عزیز متاسفانه اینو باید بگم که شما هم تا چند وقت دیگه از شاتل متنفر میشی با بلاهایی که سرت میاره !! میگی نه ! منتظر باش البته خدا نکنه !! ایشالا حواسشون به شما نباشه
    انشالله که همینجا میمونیم داداس

8. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پینگ اندیشه پس از یک هفته نابسامانی:خط 4

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

128 نامحدود مرکز 8 کسی میدونه جریان چیه؟ فعلآ که دارم میکنم حالا قراره چطوری از دماغم بکش بیرون رو دیگه نمیدونم

Last edited by G.D.ragon.Ir; 19-11-2011 at 09:33.

11. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کسی میدونه جریان چیه من خط 4 هستم 128 نا محدود

Last edited by rahimgms; 19-11-2011 at 12:43.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرکز 727 که خبری نیست .128 نامحدود روی همون 30 است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کسی میدونه جریان چیه من خط 4 هستم 128 نا محدود

هییییییییی!!!! Lucky Dude دانلود میکنی؟؟؟؟!!!!!!

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

شاتل 722 شبا 12:55 به بعد سرعت 5KBps....

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

اااااا... یادش بخیر... اینجا ما یه زمانی در مورد دخترای اندیشه بحث میکردیم...
    اقایون کسی دستش اومده تو ساعات رایگان چطوری دانلود کنه که توسط شاتل HEAD SHOT نشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •