اقا گفتم 5.03gen-b نه 5.50gen-b لطفآ توجه کن
اقا گفتم 5.03gen-b نه 5.50gen-b لطفآ توجه کن
سلام دوستان
من يه چند وقتي هست ميخوام پي اس پي بخرم به خاطر مسيله كپي خور شدن و اينا صبر كرده بودم كه كپي دايم بشه....
الان قيمت 0300 چه جوريه؟
پي اس پي go كپي خور نشده هنوز؟؟؟ ميشه؟؟
كپي خور موقت اگه خاموش بشه دوباره بايد كپي خور كنم؟؟
من چي كار كنم؟:دي صبر كنم بازم يا برم بخرم 3000 يا go
\llk,k
Last edited by mehdi_360; 27-11-2009 at 13:09.
آقا دمت گرم دیگه نا امید شده بودم جواب بدی کلی گشتم گیرش آوردم خودم اما نمی دونم چه کار کنم این همه پوشرو!!همرو بریزم تو گیم؟؟؟
با نحوه کار با خود برنامه ام اگه توضیحاتی بدی که دیگه ...
همین که جوابه ما رو دادی کلی ارزش داشت داداش.بازم ممنون[/quote]
داخل پوشه ی ENG فایل FUSA.PRX رو در پوشه ای به نام seplugins که تو صفحه ی اول مموری psp ساختی بریز
بعد یه فایل text تو همون seplugins بساز و اسمش رو بذار game و متن پایین رو توش کپی کن
بعد دستگاه رو به تلویزیون وصل کن ولی تصویر رو روی تلویزیون switch نکنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم به هر کدوم از بازی ها که خواستی برو .تصویر اتو ماتیک switch میشه به تلویزیون
تنظیماتش هم وقتی تصویر switch شد دکمه های کم و زیاد کردن صدا رو با هم بزن منوی تنظیمات میاد
Last edited by wonderful; 27-11-2009 at 19:11.
شما رو 180 حساب کن
فعلآ psp go کپی خور نشده
اگه کلآ خاموشش کنی باید دوباره کپی خور کنی ( کاری نداره)
نظر خودته
من 5.03 MHU رو قبلا ریختم . حالا می تونم 5.03gen-b رو بریزم ,از کجا بریزم ؟! بعد که بریزم little big planet اجرا میشه ؟
شما اول باید gen-a اپدیت کنی ( از طریق پست زیر)
بعد به gen-b اپدیت کن به این صورت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل زیر را دانلود کن بعد به شاخه ی psp/game بریز
2- وارد برنامه ی Quick Updater 5.03GEN-B شو ( هنگام رفتن L و ضربدر رو نگه دار)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از وارد شدن ضربدر رو بزن
تموم شد
همه ی بازی ها هم اجرا می شن
اقا من این فیفا 10 رو ریختم تو psp ام (3000 - 5.51 mhu) ولی این خطا میده : the game could not be started (80020148
برای کشتی کج هم همین رو میگفت ولی چون مهم نبود زیاد بهش گیر ندادم ولی فیفا خیلی حیاتیه
به پست بالایی عمل کن (به gen-b اپدیت کن)
اقا من بازی رو طبق پست زیر پچ کردم ولی بدتر شد (وقتی میزنی بره تو بازی یه صفحه ی سیاهی میاد و توش گیر میکنه)
فکر کنم من اول باید فریمور psp ام رو به یکی از این سه فریمور (5.50gen-b ;5.03MHU;5.00m33) تغییر بدم (چون توsystem information ام ورژن فریمور ام رو 5.51 mhu زده) بعد اون کار رو بکنم فقط دو تا نکته میمونه یکی این که من نمیدونم چطور باید به یکی از اون سه تا تبدیلش کنم چون همین یکی رو هم از خود شما پرسیدم و یاد گرفتم دوم اینکه اگه به یکه از اون سه تا تبدیل کنم بقیه بازی ها رو میتونم راحت انجام بدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی شاید سوال هام از پایه غلط باشه پس یه راهنمایی مبسوط کنید
THX
اگه پی اس پیت کپی خور دائمه که فریمویر رو به 5.50gen-d ارتقا بده و این همه زحمت خودت برای پچ نده
اگه کپی خور موقته هم به 5.03gen-b ارتقا بده و این همه زحمت خودت برای پچ نده
(فکر کنم جمله هام تکراری شد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)