کسی نبود جواب من رو بده؟ بابامن pes 2009 فارسی بازی میکنم اما نمیتونم بازیکن ساختنی بسازم چون قسمتی که میخوام سیوش کنم ارور میده کسی میدونه راهنماییم کنه که این مشکل من حل بشه ممنونم
کسی نبود جواب من رو بده؟ بابامن pes 2009 فارسی بازی میکنم اما نمیتونم بازیکن ساختنی بسازم چون قسمتی که میخوام سیوش کنم ارور میده کسی میدونه راهنماییم کنه که این مشکل من حل بشه ممنونم
چه خطايي ميده
اگه بازي كرش مي كنه و مياد بيرون بايد يه خطايي بده اون خطارو بنويس اينجا اگرم خطا نميده بازيت كاملا مشكل داره و بد دستكاري شده
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
فايل Setup رو اجرا كن نه Autorun
اين بازي Installer Package جداگانه داره
ممنون دوست من همون بهتر که برم یکی دیگه بگیرم همین راهشه میرم میکنم تو حلقوم فروشندهه
ممنون![]()
این شکلی میشه.تازه یه دفه شانسی رفت تو منو ولی بیرون که اومدم دوباره نتونستم برم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم کشف کردم.ولییییییی خیلیییییییییییییییییییییی ییی عجیب بود تا حالا اینطوریشو ندیده بودم.هر وقت فیش هدستو در می آووردم درست میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکییییییییییییییییییی منم ببینههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه؟
یعنی هیچکس این بازی رو انجام نمیده؟!!
![]()
سلام
وسط بازی pes2010 وقتی هارد سیستمم با پروسهای درگیر میشه و چراغ قرمز کیس روشن میشه بازی گیر میکنه و تیک میزنه.چطور مشکل را حل کنم؟
VGA:Gainward 8500 GT 256 DDRIII
cpu:4500 core 2 Duo
Ram:4 Gig
Hard:250 gig SATA II Hitachi
Driver version: 178.24
خداوند هارد شما را بیامرزد هاردت نیم سوز شده
دوست عزیز این کار رو قبلا کردم اما setup هم بالا نمیاد.مشکل از چیه؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)