دو روزه خيلي افتضاح شده سرعت ممكنه بخاطر بسته 50 گيگي باشه ؟ شبا كه سرعت سرور خارجي روي ١٠٠ هست روزانه هم به زور 300
Sent from my iPhone using Tapatalk
دو روزه خيلي افتضاح شده سرعت ممكنه بخاطر بسته 50 گيگي باشه ؟ شبا كه سرعت سرور خارجي روي ١٠٠ هست روزانه هم به زور 300
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا پایان خرداد تمام استان تهران تحت پوشش نسل 3 و 4 قرار خواهد گرفت
در گفتگو با یک منبع آگاه اعلام شد234 شهر تحت پوشش نسل سوم ایرانسل قرار دارند/تا پایان سال 500 شهر
* متن کامل این گفتگو که در برگیرنده آمارهای جدید و جالب توجهی می باشد، به روزی منتشر خواهد شد.
دوستانی که مشکل دارند بیشتر روی نسل 3 هست که واقعا وضعیت اش افقضاح شده ولی فعلا نسل 4 مشکلاتش خیلی کمتر و سرعت دانلود و باز کردن صفحات وب اش خیلی بهتر است
سلام دوستان , ببخشید کسی هست که وضعیت 4G ایرانسل رو جدیداً در اصفهان تست کرده باشه؟
تو استان گلستان شهرستان گرگان که یه چند وقتیه 3 جی شده،ولی قبل از عید هم من دیدم علی اباد کتول هم ایرانسل تری جی شده اونجا! همراه اول که خیلی زودتر اومد به گلستان نسبت به ایرانسل!
ولی من تعجبم از اینکه که چرا ایرانسل هنوز تری جی نشده تو گنبد کاووس؟ شهری که از گرگان ه بزرگتر و مهم تره! اونوقت علی اباد که اندازه ی یه دهستان هست اومده تری جی شده
واقعا حرفی ندارم ،ولی خیلی ادم زورش میاد ...
البته همراه اول اینجا چند وقته تری جی هست! ولی ایرانسل نمیدونم ،احتمالا دست های پشت پرده هست که فعلا حق گنبدو خوردن ! چون اگه مشترک میخاد گنبد پنج برابر علی اباد مشترک داره!حداقل !
نسل 4 هم تو شهرهای بزرگ مشکل داره
کل اینترنت مملکت مشکل داره پهنای باند کافی نیست کل سیستم هم خوب کانفیگ نمیشه چون تخصص نیست
تعداد زیادیم فیلتر سر راه میزارن که ارتباطاتو شنود کنن اونم از جاهای مختلف
بی صاحاب مونده دقیقا اصطلاحیه که به این اینترنت میشه گفت
خلاصه تو این وضعیت فقط شانست باید خوب باشه دوروبرت خلوت باشه تا نت خوب بهت برسه
کل شهر رو گشتم هیشکی نداره هیشکی![]()
ایا استفاده زیاد از اینترنت 3g موبایل برای کامپیوتر ،، باعث خراب شدن موبایل یا باطری اون نمیشه ؟
یه سره بخوای گوشی رو هات اسپات کنی یا با کابل نت بدی به سیستم باید یه سره گوشیت تو شارژ باشه با گوشی و باطریش هم خداحافظی کنی
اگر قصد استفاده از نت رو سیستم دارید بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میدم به شما
سلام
چند روز پیش رفته بودم آبادان
سرچ کردم
LTE همراه اول پیدا شد
مثل اینکه همراه اول هم خودش رو واسه نسل4 داره آماده می کنه
[SPOILER][/SPOILER]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)