خسته نباشی دادا
من بهت چی گفتم تو صفحات قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خسته نباشی دادا
من بهت چی گفتم تو صفحات قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسین جان من الان 512 نامحدود دارم
تو خونه خانواده زیاد از وایرلس استفاده می کنن بیشتر واسه وب گردی
الان واسه تمدید چیکار کنم؟ چه سرویسی رو پیشنهاد می کنی؟ آیا تخلیه کنم؟ تا ماهی 50 هم میتونم بدم
ببین مصرفت چقدره؟اگه تا 25 گیگ هست که میتونی بری شاتل 128 نامحدود بخری سرعتش هم 140 بعداز این ترافیک میاد روی سرعت واقعی یعنی 16 و بعد 10 و همینطور پایین طوری که فقط میتونی کانک باشی.پارس نامحدودش وضعیت جالبی نداره.آسیاتک هم همین در ضمن محدود های آسیاتک توی روز خوبن که خوب شبانه ندارن و حجمشون کمه.اگه مخابرات اذیتت نمیکنه مشکلی نداره باش.چون نامحدود و محدود ها قرارداد ها بلند مدت مخابرات خوبن.
یا سرویس 6 ماهه 2 مگ بگیر با 48 گیگ ترافیک و سرعت شبانه 300 برای 6 ماه 197/160 تومن
یا 1 مگ نامحدود با سرعت 65 میتونی بگیری که به نظر من همون 512 نامحدود هم به صرفه هست و هم سرعتش خوبه
از طرف مخابرات بهم زنگ زدن و ی صحبت 10 دقیقه ای بود
که بنده خدا میگفت ما بجای اینکه پهنای باند رو 8 نفر 8 نفر تقسیم کنیم رفتیم بین 16 نفر تقسیم کردیم
و گفته که بزودی درستش میکنیم چون مشکل پهنای باند داره درست میشه و این پینگ هم کم کم درست میشه
اذیت که نه اونجوری سرعت کم میارم چون چند نفری داره استفاده میشه
در کل مخابرات بد نیست دانلود اونجوری هم ندارم لی خوب در کل خیلی نیست
مصرف ما حدودا 14 گیگ در ماه هست![]()
پس برو شاتل تا 22 گیگ سرعت دانلود 120 تا 140 بعد از اون که 0 میشه.یعنی به تدریج
art با سرعت 192 با آرت سرعت 256 چقدر اختلاف داره حسین جان؟
مممنون از راهنماییات
اگر میخوای بین این دو سرویس انتخاب کنی همون 256 بگیری بهتره.این سرویس 256 هم فکر کنم تا 35 گیگ محدودیت شرویع میشه.ولی سرعتت کمتراز 130 نمیشه ممکنه بالاتر هم بسته بشه.در ضمن اول با نمایندگیشون صحبت کن که پهنای باند مرکزتون چقدره و برات تا موقع قبل محدودیت روی چند مگ میبندن.
این 25گیگ سرعت بالا..... دانلود بالا برای سرعت 128 هر ماه هستش یاماه اول اشانتیون میدنش؟؟؟
نه این سرعتها و محدودیت ها رو تمامی سرویس ها هستند و وقتی برای ماه دوم همین سرویس رو انتخاب میکنید یعنی همون سرعت بالا و محدودیت ها دوباره فعال میشه.اون محدودیت هایی که منجر به محدودیت شدید میشه وباید سرویسشون رو تعویض کنن تا از محدودیت در بیان برای سرویس ها محدود هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)