تهران ایام عید که خلوت میشه هم خیابوناش دیدنی میشن هم دانلود کردن با اینترنتش، از 25 اسفند تا امروز خیلی خوب بوده با نهایت سرعت دانلود میکنم درضمن تک کانکشن هم خوب شده اوضاعش.
![]()
تهران ایام عید که خلوت میشه هم خیابوناش دیدنی میشن هم دانلود کردن با اینترنتش، از 25 اسفند تا امروز خیلی خوب بوده با نهایت سرعت دانلود میکنم درضمن تک کانکشن هم خوب شده اوضاعش.
![]()
دوستان شما برای مخابرات بهترین تست واسه تک کانکشن چی رو استفاده میکنید!؟
ای گفتی برادر![]()
اتفاقا برا من سرعت یکم اومده پایین تر :| (تهران)تهران ایام عید که خلوت میشه هم خیابوناش دیدنی میشن هم دانلود کردن با اینترنتش![]()
قبل عید سرعت دانلودم بین 120-125 بود الان دوروبر 100-110 میچرخه :|
ولی پینگ خیلی خوب شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست 10 روز پیش هست(3/15/2014 )
![]()
Last edited by Leon-117; 25-03-2014 at 08:53.
سلام سال نو مبارک
احتیاج به راهنمایی
من الان آسیا تک دارم سرعت ۲۵۶ ماهی ۱۰ گیگ شبها رایگان ماهی ۳۰ تومن
سرعت شبها افتضاحه اما توی روز عالیه
میخام بیام از نامحدود مخابرات بگیرم چندتا سوال دارم
سرعت دانلود و سرعت کلی سرویس نامحدود ۵۱۲ چقدره ؟
کیفیتش چطوره ؟
قطع و وصلی سرویس های مخابرات چطوره ؟
شبها و روزها سرعت فرق داره ؟
ما مرکز مخابراتی بهشتی هستیم
در کل وضعیتش نسبت به آسیاتک پارس آنلاین عصر ارتباط و بقیه شرکت های خوب در چه جایگاهیه ؟
ممنون
مگه تست تک کانکشن به ISP هم ربط داره؟
من دو روش تست توی این پست نوشتم:
ولی خودمم هنوز دنبال روش های جدید میگردم...![]()
من تجربیات خودم رو میگم.
512 سرعت دانلودی در حدود 63 میده بهت. تو شب و روز هم تقریبا سرعتش ثابته.
تو منطقه ما قطعی کمه و مشکل خاصی نداره. البته ممکنه گاهی اوقات اختلالاتی به وجود بیاد اما کمه.
سرعت دانلود 512 : 61kb / سرعت آپلود : 17kb
کیفیت و قطع و وصلی هاش هم که پست های همین تاپیک رو بخون متوجه میشی..
شب ها و روزها سرعت هیچ فرقی نمیکنه. چون تقریبا همه کاربرای مخابرات 24 ساعت نامحدودن.
به نظر من سمت مخابرات نیا پشیمون میشی..
هر 10 دقیقه داره آی پی مخابرات عوض می شه پی در پی داریم دی سی میشیم از همه سرورای گیم
این هفته 48 ساعت کرج اینترنت مخابرات قطع بود کسی به ت*** م نبود
سرعت آپلود میاد رو 3 kb زنگ می زنی به پشتیبانیشون می گن آره مقداری اختلال داریموایسین تا درست شه
این چند روزه عید هم بگذره 100% می رم تخلیه می کنم خط رو
لعنت به این اینترنتون خدا ازتون نگذره با این کیفیت سرویس دادن و پشتیبانی کردنتون
مخابرات فقط به درد کسایی می خوره که تنها کارشون دانلود فقط و فقط و اصولا هیچ استفاده دیگه ای براشون مهم نیس بیان صبح تا شب بذارن رو دانلود برا خودشون آخر ماهم بیان اینجا بگن ماهی که گذشت ما 999 گیگ دانلود کردیم 24 ساعت سیستم روشن بودمخابرات خیلی عالیه
![]()
دوستان سلام
من حدود 4 سالی میشه که پارس آنلاین دارم و از سرویس های حجمی استفاده میکردم که هر روز خدا باید حجم میخریدم یک ماه هم نامحدود گرفتم ولی اول خوب بود بعدش سرعتش خیلی خراب شد, میخوام مخابرات بگیرم دیدم جشنواره گذاشته مودم رایگان میده ولی برای خرید سرویس های بالا, من یک 512 کارم رو راه میندازه ولی اگه مودمش ارزش داره یک مگ بگیرم از ماه های بعد 512 بگیرم ؟؟
سوال بعدیم در مورد سرعت دانلود هستش میخوام ببینم سرعت دانلود 512 میانگینش چقدر و تو ساعت های مختلف ثابته یا خیر ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)