سلامبه نسبت خوده بولگاري من بهتره اما در مجموع خيلي خوب هم نيست (خصوصا پخشش)
ورژن بلك خيلي بهتر هست![]()
سلامبه نسبت خوده بولگاري من بهتره اما در مجموع خيلي خوب هم نيست (خصوصا پخشش)
ورژن بلك خيلي بهتر هست![]()
بادي اسپلش هاي ويكتوريا سكرت كاملا ماندگار و عالي هستند با رايحه هاي متنوع قيمت حدود 45 الي 50
اينجا تبليغات سايتهاي ديگه ممنوع هست دوست گرامي
ولي ميشه در مورد هر عطري بحث و گفتگوي مفيد داشت كه منجر به خريد بشه ياخير![]()
بلك خب ادو پرفيومه. اما خيلي تنده. من اينقدر تند رو نمي پسندم.
از كنزو مدل هاي نايت و اكستريم رو هم مي پسندم.
دوست عزيز خودت از اينجا خريد كردي مطمئني اصله من از افشان گرفتم خوب بود ولي اينجا اگر تاييد كني ميخرم لطفا راهنمايي كن ممنون
ممنون . کانال که فقط مدیر میتونه پست بزاره .منظورم گروه بود که همه بتونن نظر بدن و از صحبتهای هم استفاده کنن
یه چیری میخوام که همه خیلی خوش عطر باشه و هم جلوی بوی بد عرق رو بگیره؟؟
من فکر میکنم بادی اسپلاش با بوی عرق قاطی میشه نتیجه خوبی نداره
دئودورانت بگیرم بهتر نیست ؟؟؟؟؟
دوستان آیا چک کردن شماره 4 یا 5 رقمی انتهای ادکلن در سایت checkcosmetic به معنای اصل بودن ادکلنه یا صرفا تاریخ انقضای محصول رو نشون میده؟ به نظر میرسه که صرفا به درد تاریخ انقضا میخوره چون ادکلنهای تقلبی هم میتونن اون شماره رو ته جعبشون بزنن . نظر شما چیه؟
دوم اینکه آیا لیبل وزارت بهداشت اصل بودن ادکلن رو تضمین میکنه؟
در یک سایت اینترنتی خوندم که میگفت تایید میکنه .البته عدم وجود لیبل هم اصلا به معنی فیک بودن نیست چون ادکلن به روشهای مختلفی وارد کشور میشه ولی وجود لیبل بهداشت اصل بودن رو تایید میکنه.البته به شرط چک کردن کد 16 رقمی اون از روشهای موجود مثل پیامک یا تماس . نظر شما چیه؟
Last edited by armin_dj; 27-12-2015 at 12:31.
سلام از اساتید
یه سوال داشتم ، می خواستم بدونم عطری هست که بوی مایع دستشویی صدفی اوه رو بده اونی که رنگ مایع داخلش آبی رنگه ؟ چون واقعا لذت می برم از بوش شاید سوالم عجیب بیاد به نظرتون ولی واقعا عاشق این بو شدم
حالا عطر باشه یا اسپری یا هر چیز دیگه ، ممنون
ببخشيد منظورم گروه بود به اشتباه كانال گفتم...
اگر اسپري هاي پودري مخصوص بدن مثل ركسانا منظورتونه توصيه نميكنم كلا هر عاملي كه مانع تعريق بشه مصرف درازمدتش گويا مضر هست...(بگذريم توي اين هوا كه داريم هرنفس سم ميخوريم ديگه اينا كه چيزي نيست! :دي) بهرحال تا حدي با شما همنظرم وقتي بدن تميز باشه خصوصا بعد از استحمام بادي اسپلش ها حس بينظري دارند اما اگر احيانا كمي با عرق مخلوط بشه نتيجه چندان جالب نيست
در نهايت انتخاب با شماست
عجيب نيست چون دقيقا از اسانس هاي خاصي برند اوه استفاده ميكنه من شخصا رنگ صورتي صدفي اين برند رو دوست دارم منتهي نتونستم متوجه بشم كه معادل كدوم عطره فقط در مورد رنگ بنفشش اطلاع دارم كه معادل عطر ليدي ميليون از پاكورابان هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)