من دقیقا متوجه خواسته شما نشدم.اما به پشتیبانی بزنگ بگو تستی بزارنت روی 12 مگ اگه گذاشت و گفت خطت جواب میده بعد برو سرویس 12 مگ رو بخر.
من دقیقا متوجه خواسته شما نشدم.اما به پشتیبانی بزنگ بگو تستی بزارنت روی 12 مگ اگه گذاشت و گفت خطت جواب میده بعد برو سرویس 12 مگ رو بخر.
میگم دوستان من خطم بیشتر از 6 مگ نمیکشه...( الان پارس هستم.)
منتها دنبال سرعت شبانه بیشترم... خطم در اصل تا 700 کیلوبایت رو میکشه برا دانلود.... حالا سوال اینجاست که سرویس 8 مگ یا 12 مگ رو اگه بخرم ولی خطم رو 6 مگ بسته باشه ایا سرعت شبانم رو پر میکنه؟
اخه زنگشون زدم میگم اقوووو سرعتای شبانه چجوریه؟ میگه 8 مگ حداقل 350 کیلو که ممکنه بالاترم بره... حالا من اگه 12 مگ بگیرم پس حداقل باید 500 تا بده درسته؟ ( رو کاغذ منظورمه؟ ) ممنون میشم کمکم کنید
مخصوصا شیرازیهای عزیز در مر کز مخابراتی امیر کبیر ( در صورت بودن)
خطم روزای اول تا 2 مگ هم بزور میکشید یه سری کارها کردم که حالا 6 مگ دیگه نهایتشه... یعنی نویزم رو 6 مگ الان شده 10 و نمیشه دیگه بالاتر هم بردش... از اون نظر گفتم...
خب الان از کجا بفهمم نویزم چقدره که میتونم 12 بگیرم یا نه؟
فعلا که سرعت شبانه مثل قدیم شده 100 تا![]()
شایدم باز محدود شه
مال من که حداکثر 45 شده تا چند روز پیش 160 تا 180 میگرفتم!
یک عکس از صفحه status مودمت بزار تا ببینیم وضعیت خط و نویزت چطوریه؟192.168.1.1 رو به آدرسبار مرورگرت بده و برو تو کانفیگ مودمت و عکس بزار.
Last edited by david-ebi; 15-07-2014 at 02:04.
متاسفانه چندین روزه که سرعت دانلود شبانه اومده پایین من قبلا ساعت 2 نیمه شب سرعت دانلودم از سرور داخلی 700 تا بود اما الان شده 300 تا 350 و سرور خارجی هم سرعت دانلودم 250 بود الان شده 100 تا 150 . ولی اگر بیدار باشی از حدود ساعت 5 صبح دوباره سرعتها عالی میشه و این به نظر من نشون دهنده زیادتر شدن تعداد کاربرای آنلاین شبانه در این شبها هست.وگرنه نباید از ساعت 5 صبح(که اکثرا میخوابن)سرعتها درست بشه.
Last edited by david-ebi; 15-07-2014 at 02:05.
دقیقا منم همین فکر و سوال رو دارم.اگر کسی خطش 12 مگ رو جواب نده اما هزینه 12 مگ رو بده و این سرویسو بخره آیا سرعت شبانش مثل 12 مگیا هست یا نه؟یکی از دوستان میتونه ته و توی این قضیه رو دربیاره؟
داداش در اصل از نظر علمی این بحث کاملا مشخص هست که شما سرعت 12 مگ رو که بگیری اینا تو سیستم برنامه ریختن که مثلا 500 تا حداقل سرعت بده بهتون... وقتی خط رو میبندن رو 6 مگ . شما در حداقل سرعت که 500 تاست رو میگیری و نهایت هم 700....
من این سوال رو پرسیدم ببینم ایا کسی این کار ر کرده با خیال راحت خرید کنم؟
داداش جنست خوب نبوده !
3 هفته ست شبی 500 میگیرم
امشب سرعتم مثل قبل شده ...همینم غنیمته
البته ما تو کف 12 مگ تشریف داریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)