تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1142 از 4428 اولاول ... 14264210421092113211381139114011411142114311441145114611521192124216422142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,411 به 11,420 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تا میتونید دشت کنید.

2. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میگم واسه من چرا حجم استفاده شده رو نشون نمی ده ، مودم و خاموش روشن میکنم ولی بازم نشون نمیده ،

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

راستی یه چیز بگم واسه این اینترنت پول الکی ندین ، یه روز قطعِ یه روز سرعت کم یه روز وی پی ان و می بندن ، فقط جیب بعضی هارو پر میکنید
    همون 128 با این وضعیت بهترین گزینست

4. 4 کاربر از Erfan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما 500 مگابایت درسته دانلود میکنید اما packet loss رو حساب نمیکنید در طول شبکه و همچنین شما یک فیلم 300 مگابایتی رو دانلود میکنی تو IDM میزنه 300 مگابایت اما حجم واقعی فیلم حدود 316 مگابایت در میاد و اینا همش به اون ترافیک مصرفی اضافه میشه
    به راحتی این کار قابل درک هست
    شما کافیه یک فایل 5 مگابایتی روی هارد دیسک رو آپلود کنید مطمئنا 6 مگابایت شایدم یکم بیشتر Send دارید در صورتی که حجم فایل 5 مگابایت بوده
    من که در جواب دوست دیگرمون هم گفتم که فقط دانلود (نه آپلود) رو حساب می کنم.
    من حجم فایل دانلودی رو با میزان کاهش حجمم در پنل کاربری (فقط بخش دانلود، نه آپلود) مقایسه می کنم.
    در ضمن بعید میدونم packet lost به میزان 10 درصد باشه: مثلا در یک فیلم 1 گیگی، 100 مگ اتلاف داریم ؟!!

6. 4 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

اصفهان کسی نامحدود گرفته؟
    دوست گرامی یه پیگیری کن ازنمایندگی اصفهان ببین نامحدود میدن یا نه>؟ نمایندگی اهواز گفت:خوزستان اصفهان فعلا نامحدود ارائه نمیشه!!!!!!!!!

8. 3 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از ساعت 6 سرعتم 220 ثابت شد یکم نوسان داره ولی 2 روز اول اصلا نوسان نداشت

10. 3 کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما 500 مگابایت درسته دانلود میکنید اما packet loss رو حساب نمیکنید در طول شبکه و همچنین شما یک فیلم 300 مگابایتی رو دانلود میکنی تو IDM میزنه 300 مگابایت اما حجم واقعی فیلم حدود 316 مگابایت در میاد و اینا همش به اون ترافیک مصرفی اضافه میشه
    به راحتی این کار قابل درک هست
    شما کافیه یک فایل 5 مگابایتی روی هارد دیسک رو آپلود کنید مطمئنا 6 مگابایت شایدم یکم بیشتر Send دارید در صورتی که حجم فایل 5 مگابایت بوده
    من که در جواب دوست دیگرمون هم گفتم که فقط دانلود (نه آپلود) رو حساب می کنم.
    من حجم فایل دانلودی رو با میزان کاهش حجمم در پنل کاربری (فقط بخش دانلود، نه آپلود) مقایسه می کنم.
    در ضمن بعید میدونم packet lost به میزان 10 درصد باشه: مثلا در یک فیلم 1 گیگی، 100 مگ اتلاف داریم ؟!!

به این تصاویر دقت کن:
    تصویر 1) میزان مصرف در پنل کاربری پارس آنلاین.
    تصویر 2) میزان مصرف واقعی.

به نظر من ، پارس آنلاین حجم دزدی می کنه.

یه مورد دیگه : روز به روز میزان دانلودم کمتر میشه. 1 تا 6:30 فقط 500 مگ گرفته !!!!!!!!!!

12. 7 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Vmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض مراقب دزدي بزرگ باشيد

با سلام خدمت همه كاربران عزيز

امروز موفق شدم سرويس نامحدود جديد پارس آنلاين رو بگيرم . سرعت يك مگ نامحدود گرفتم مبلغ 47 هزار تومان

وقتي وارد پلنم شدم در كمال تعجب ديدم كه نوشته نام سرويس Cr 1024 \ سرعت ارسال و دريافت 128

سرعت كه زير 10 هستش وقتي تماس گرفتم گفتن كه بهتون گفتيم كه سرعتش پايينه. نمي دونم شايد احساس مي كنن ملت حاليش نيست

اين سرويس طبق گفته ها بايد شير به 10 باشه يعني در بد ترين شرايط كه هر 10 نفر استفاده مي كنن سرعت چيزي در حدود 15 بايد باشه دقت كنيد اين در حالتي است كه هر 10 نفر در حال استفاده باشند.

فعلا با اين قضيه مشكلي ندارم ، مشكل اصلي اين است كه سرويس يك مگ در حقيقت همان سرويس 128 است كه اسمن تغيير كرده و من بشدت مشتاقم فردا از پارس آنلاين جواب قانع كننده نگيرم و مستقيم برم مخابرات طرح شكايت كنم كه اينها خودشان شيرينگ را اعمال مي كنند و سرعت حداقلي كه در بدترين شرايط كاربر مي تونه داشته باشه رو بهش تحميل مي كنند و در حقيقت مسئله شير منتفي است.

خيلي عجله نكنيد براي ان مسئله كمي صبر و تحمل شايد نتيجه بهتري براي شما داشته باشه

موفق باشيد

16. 9 کاربر از Vmusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

با سلام خدمت همه كاربران عزيز

امروز موفق شدم سرويس نامحدود جديد پارس آنلاين رو بگيرم . سرعت يك مگ نامحدود گرفتم مبلغ 47 هزار تومان

وقتي وارد پلنم شدم در كمال تعجب ديدم كه نوشته نام سرويس Cr 1024 \ سرعت ارسال و دريافت 128

سرعت كه زير 10 هستش وقتي تماس گرفتم گفتن كه بهتون گفتيم كه سرعتش پايينه. نمي دونم شايد احساس مي كنن ملت حاليش نيست

اين سرويس طبق گفته ها بايد شير به 10 باشه يعني در بد ترين شرايط كه هر 10 نفر استفاده مي كنن سرعت چيزي در حدود 15 بايد باشه دقت كنيد اين در حالتي است كه هر 10 نفر در حال استفاده باشند.

فعلا با اين قضيه مشكلي ندارم ، مشكل اصلي اين است كه سرويس يك مگ در حقيقت همان سرويس 128 است كه اسمن تغيير كرده و من بشدت مشتاقم فردا از پارس آنلاين جواب قانع كننده نگيرم و مستقيم برم مخابرات طرح شكايت كنم كه اينها خودشان شيرينگ را اعمال مي كنند و سرعت حداقلي كه در بدترين شرايط كاربر مي تونه داشته باشه رو بهش تحميل مي كنند و در حقيقت مسئله شير منتفي است.

خيلي عجله نكنيد براي ان مسئله كمي صبر و تحمل شايد نتيجه بهتري براي شما داشته باشه

موفق باشيد
    خیلی عجیبه!!!!!؟تا الان هر کی نامحدود گرفته سرعتش 2مگ بوده!!شما کدوم شهر هستید؟حتما شکایت کنید البته باید به سازمان تنظیم و مقررات شکایت کنیددر ضمن دان استریمت را روی چند بستن؟
    Last edited by dvd2010; 25-09-2011 at 19:05.

18. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خیلی عجیبه!!!!!؟تا الان هر کی نامحدود گرفته سرعتش 2مگ بوده!!شما کدوم شهر هستید؟حتما شکایت کنید البته باید به سازمان تنظیم و مقررات شکایت کنید
    عزیز من امروز زنگ زدم نمایندگیمون گفتش این سرویس ها معلوم نیست خوب باشه یا بد!!!بهش گفتم اگر من 2مگ بگیرم وسرعتش پایین تر از 205 باشه میتونم شکایت کنم؟؟
    گفتش خود سازمان به این شرکتا حق اینو داد هر سرعتی که خواستن بدن

20. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •