تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1142 از 2199 اولاول ... 14264210421092113211381139114011411142114311441145114611521192124216422142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,411 به 11,420 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    وقتی سرویس تموم شده اینکار رو می کنم
    فرقی هم بین تمدید و تغییر اشتراک نیست
    سلام
    خوب وقتی که سرویس تموم بشه که دیگه اینترنت ندارم که بخواهم تمدید کنم. باید زنگ بزنم و پاشم برم بانک؟ من میخوام انلاین پول بدم و از اشتراک قبلی هم چیزی نمونده باشه.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام
    خوب وقتی که سرویس تموم بشه که دیگه اینترنت ندارم که بخواهم تمدید کنم. باید زنگ بزنم و پاشم برم بانک؟ من میخوام انلاین پول بدم و از اشتراک قبلی هم چیزی نمونده باشه.
    سایت مبین نت و کنترل پنل مشترکین و همچنین بانک مربوطه رایگانه برادر!

3. 3 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

سلام دوستان .
    کسی از این سرویس های نامحدود 1 به 10 مبین نت نگرفته ؟ سرعت دانلود اینها چطور هست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوستان .
    کسی از این سرویس های نامحدود 1 به 10 مبین نت نگرفته ؟ سرعت دانلود اینها چطور هست ؟
    ظاهراً مبین نت عمداً واسه سرویسای نامحدودش کم میزاره. اگر از پشتیبانی بپرسی، بهت میگه سرعت دانلود این سرویس (1 مگابیت نامحدود) 16 کیلوبایته. در حالی که شرکت های دیگری هم هستند که سرویس نامحدود با ضریب اشتراک بالا میدن، اما انقد سرعتشون کم نیس. ظاهراً این سرویس ها فقط به صورت نمایشی ارائه میشن تا مصوبه ی سازمان تنظیم مقررات رعایت شده باشه:

«بر مبنای مصوبه‌ی شماره‌ی 87 کمیسیون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جلسه‌ی شماره 87، مبین‌نت موظف است خدمات اینترنت پرسرعت بی‌سیم با فناوری وایمکس را به شیوه‌ی نامحدود نیز ارایه نماید. البته طبق تعرفه‌های مصوب شده، در طرح‌های نامحدود وایمکس مبین‌نت ضریب اشتراک یک به ده خواهد بود. تعرفه‌های طرح‌های نامحدود یک‌ماهه در جدول زیر نمایش داده شده است.
    البته واضح است که به اشتراک گذاردن پهنای باندی مشخص، به عنوان مثال 512 کیلوبیت بر ثانیه، بین ده نفر، با ارزش‌های مبین‌نت که همانا ارایه‌ی خدمات با کیفیت مطلوب است، مغایرت دارد.»

6. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این فیشی که پشت مودم هست و حالت پیچی داره برای چیه ؟ برای وای فای مودم هست یا برای دریافت سیگنال اینترنت . اصلا میشه آنتن بهش وصل کرد ؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

این فیشی که پشت مودم هست و حالت پیچی داره برای چیه ؟ برای وای فای مودم هست یا برای دریافت سیگنال اینترنت . اصلا میشه آنتن بهش وصل کرد ؟؟
    فکر کنم منظور شما محل اتصال آنتن تقویتی باشه که البته فعلاً چنین آنتنی وارد بازار نشده و در نتیجه این ورودی قابل استفاده نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    صفحه پرداخت اينترنتي وقتي حجم يا اشتراكت تموم بشه باز ميشه . قبلا پنل هم باز ميشد اما يه ماه پيش كه نتونستم وارد پنل فارسي بشم و فقط سايت مبين نت باز ميشد.شايد الان درست شده باشه ديگه.

10. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دیشب 2 گیگ دان کردم!!!! الله اکبر!!!! 1 ساعت فیضبوک برام باز بود.خودم تو کف بودم!!! اومدن جی میل رو باز کنن همشو باز کردن.دی:

12. 2 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دیشب 2 گیگ دان کردم!!!! الله اکبر!!!! 1 ساعت فیضبوک برام باز بود.خودم تو کف بودم!!! اومدن جی میل رو باز کنن همشو باز کردن.دی:
    من كه ديگه داره برام عادي ميشه كه شبي بالاي 2 گيگ دانلود كنم :دي البته انگار بايد مودم مبين نتم رو بفروشم برم هارد بخرم
    +
    آقا كسي ميتونه از شيلترينگ رد شه ؟ سوسك كه كار نميكنه. من شنيدم ريموت هم باز نميشه ولي فعلا واسه من كه كار ميكنه

14. 2 کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چیز پی ان که کار میکنه.سوسکو (خدایی این اسمو کی گذاشته دی) نمی دونم.تو گوشیم هم hot spot وصل میشه.

16. 2 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •