سلام
خوب وقتی که سرویس تموم بشه که دیگه اینترنت ندارم که بخواهم تمدید کنم. باید زنگ بزنم و پاشم برم بانک؟ من میخوام انلاین پول بدم و از اشتراک قبلی هم چیزی نمونده باشه.
سلام
خوب وقتی که سرویس تموم بشه که دیگه اینترنت ندارم که بخواهم تمدید کنم. باید زنگ بزنم و پاشم برم بانک؟ من میخوام انلاین پول بدم و از اشتراک قبلی هم چیزی نمونده باشه.
سایت مبین نت و کنترل پنل مشترکین و همچنین بانک مربوطه رایگانه برادر!
سلام دوستان .
کسی از این سرویس های نامحدود 1 به 10 مبین نت نگرفته ؟ سرعت دانلود اینها چطور هست ؟
ظاهراً مبین نت عمداً واسه سرویسای نامحدودش کم میزاره. اگر از پشتیبانی بپرسی، بهت میگه سرعت دانلود این سرویس (1 مگابیت نامحدود) 16 کیلوبایته. در حالی که شرکت های دیگری هم هستند که سرویس نامحدود با ضریب اشتراک بالا میدن، اما انقد سرعتشون کم نیس. ظاهراً این سرویس ها فقط به صورت نمایشی ارائه میشن تا مصوبه ی سازمان تنظیم مقررات رعایت شده باشه:
«بر مبنای مصوبهی شمارهی 87 کمیسیون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جلسهی شماره 87، مبیننت موظف است خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم با فناوری وایمکس را به شیوهی نامحدود نیز ارایه نماید. البته طبق تعرفههای مصوب شده، در طرحهای نامحدود وایمکس مبیننت ضریب اشتراک یک به ده خواهد بود. تعرفههای طرحهای نامحدود یکماهه در جدول زیر نمایش داده شده است.
البته واضح است که به اشتراک گذاردن پهنای باندی مشخص، به عنوان مثال 512 کیلوبیت بر ثانیه، بین ده نفر، با ارزشهای مبیننت که همانا ارایهی خدمات با کیفیت مطلوب است، مغایرت دارد.»
این فیشی که پشت مودم هست و حالت پیچی داره برای چیه ؟ برای وای فای مودم هست یا برای دریافت سیگنال اینترنت . اصلا میشه آنتن بهش وصل کرد ؟؟
فکر کنم منظور شما محل اتصال آنتن تقویتی باشه که البته فعلاً چنین آنتنی وارد بازار نشده و در نتیجه این ورودی قابل استفاده نیست.
صفحه پرداخت اينترنتي وقتي حجم يا اشتراكت تموم بشه باز ميشه . قبلا پنل هم باز ميشد اما يه ماه پيش كه نتونستم وارد پنل فارسي بشم و فقط سايت مبين نت باز ميشد.شايد الان درست شده باشه ديگه.
دیشب 2 گیگ دان کردم!!!! الله اکبر!!!! 1 ساعت فیضبوک برام باز بود.خودم تو کف بودم!!! اومدن جی میل رو باز کنن همشو باز کردن.دی:
من كه ديگه داره برام عادي ميشه كه شبي بالاي 2 گيگ دانلود كنم :دي البته انگار بايد مودم مبين نتم رو بفروشم برم هارد بخرم
+
آقا كسي ميتونه از شيلترينگ رد شه ؟ سوسك كه كار نميكنه. من شنيدم ريموت هم باز نميشه ولي فعلا واسه من كه كار ميكنه
چیز پی ان که کار میکنه.سوسکو (خدایی این اسمو کی گذاشته دی) نمی دونم.تو گوشیم هم hot spot وصل میشه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)