تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1142 از 1291 اولاول ... 142642104210921132113811391140114111421143114411451146115211921242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,411 به 11,420 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

خلاصش؟ هیچی!

2. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

نه تعرفه ها یکسان نیست عزیز خوزستان گران ترین تعرفه ها رو داره مثلآ 128 نا محدود همه استان ها 27 ولی توی اهواز و خوزستان 44 تومانه

شانس من adsl داشتم سرعت دانلود 600 و 2 مگابایت ولی در حال حاظر ختمون مشکل داره و غیر قابل حل و مجبورآ اومده ایرانسل و الان ماه دومم قیمت ها بیش از حد بالا رفته و حتی چند روزه سیم کارت ایرانسل دارم شارژ می کنم شارژ خود بخود بی پیامک و تماس صفر میشه و شک داشتم 1 هفته هست و امروز صبح 1000 شارژ کردم و ساعت 11 شد 870 و ساعت 1 شد 560 و ساعت 4 عصر شد 260 ووو دیگه فردا میرم همراه اول ایرانسل گند زده و من میرم اینترنت مبین نت و خوزستان فقط زده 128 و 256 و 512 نامحدود هست همین ......

سلام عزیز مودم یو اس بی خیلی آنتن دهی ضعیفی داره نسبت به وای فای

بله یوزر نیم همون شناسه 094 هست و پسورد هم که فروشنده به شما باید داده باشه ...........
    بهت گفتم ایرانسلو بیخیال شو گوش نکردی من چند روزه سرعت دانلودم به ۵ میرسه چند وقت پیش باکو بودم سرعت دانلود تو هتل ۱۱۰۰ بود در هر ثانیه یعنی دو گیگ فایلو تو یک ربع برام دانلود کرد بعد هیچ چیزیشون چیلتر نیست بعد ما اینجا دغدغه اصلیمون شده سرعت اینترنت

Sent from my A1-810 using Tapatalk

4. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان سرعت دو سه روزه افتضاح شده دوباره تعرفه ها هم بالا رفته اعصابم بهم ریخته . کدوم شرکتا روی فیبر نوری adsl ارائه میدن؟! و کلا شرکت های خوبی هستن!!؟!

6. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

دوستان سرعت دو سه روزه افتضاح شده دوباره تعرفه ها هم بالا رفته اعصابم بهم ریخته . کدوم شرکتا روی فیبر نوری adsl ارائه میدن؟! و کلا شرکت های خوبی هستن!!؟!
    منم میخوام بدونم چون واقعا سرعتم افتضاحه

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

یک سوال طرح پیشرفته یعنی چی ؟ کسی امتحان کرده ؟ خیلی گرونه ضریب اشتراک مگر یک به یک هست؟
    دوستانی که مشکل سرعت جدیدا پیدا کردن مودم ریست کنن یا بگردن دکل خلوت پیدا کنن آموزش صفحات اول هست و یک ایرانسل بود اینم شد مثل بقیه شرکت ها سرعت شبانه از شروع طرح تابستانه افت کرده متاسفانه! اینجا هم قفل شد!

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

من همه کار کردم جواب نمیده
    چی قفل شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

پس منطقه تون خیلی شلوغه تهران که طبیعی هست جای خلوت نداره حالا اینها همین وایمکس جوابگو نیستند نسل جدید موبایل هم میخوان راه اندازی کنن اونموقعه سرعت ها فاجعه میشه 100% پهنای باند کم میارن و باز بهانه زیر ساخت و پهنای باند میارن ببخشد خوب توضیح ندادم منظورم کلید ساز بود پارسال همین موقعه بود وعده 90 روز مشکلات حل میشه رو داد ولی الان یکسال گذشت هنوزم داره وعد میده هنوزم از دولت قبل هم بدتره کلیدت تو حلقم

11. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من توی این دو سه روزی که وایمکس دارم بعضی وقت ها با برنامه وایمکس منیجر وصل میشم ولی recieve نمیکنه و روی صفر هست..چه مشکلی داره؟؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

بهت گفتم ایرانسلو بیخیال شو گوش نکردی من چند روزه سرعت دانلودم به ۵ میرسه چند وقت پیش باکو بودم سرعت دانلود تو هتل ۱۱۰۰ بود در هر ثانیه یعنی دو گیگ فایلو تو یک ربع برام دانلود کرد بعد هیچ چیزیشون چیلتر نیست بعد ما اینجا دغدغه اصلیمون شده سرعت اینترنت Sent from my A1-810 using Tapatalk
    دوست عزیزمن که بیان کردم خودم adsl داشتم و سرعت دانلودم 600 بود و بیان کردم خطم نویز دار شد و نه مخابرات تونست حل کنه و نه شرکت صبانت زیر بار رفت 1 ماه دنبالش بودم ولی حل نشد و بین مبین نت و ایرانسل موندم و بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردم ......... چون بهتر از هیچه و بی اینترنت میمیرم .................

14. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه سوال این قسمتای باقیمانده ترافیک رایگان و ترافیک ویژه تعرفه بلند مدت بود از قبل با تازه اضافه کرده آخه قبلا ندیده بودم اینارو و این که میخواد مثل مبین نت شبانه هاشو محدود کنه؟؟؟ ( البته الان خودم نا محدود دارم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •