ببخشید مرتب سوال میکنم. سبک بودنش رو هم ندید بگیرید تا 2.6 باشه مسئله ای نیست. از این جهت میگم مدلهایی که گفتینو سرچ کردم اصلا مدل های معروفی نیستن و خیلی راجع بشون بحث نشده.قدرت کارایی و کیفیت مهترین ملاکمه
ببخشید مرتب سوال میکنم. سبک بودنش رو هم ندید بگیرید تا 2.6 باشه مسئله ای نیست. از این جهت میگم مدلهایی که گفتینو سرچ کردم اصلا مدل های معروفی نیستن و خیلی راجع بشون بحث نشده.قدرت کارایی و کیفیت مهترین ملاکمه
ممنون دوست عزیز
راستی قیمت لپ تاپ خودت الان تو بازار چنده ؟
یه راهنمایی به منم بکنید : من تو یه چیز موندم HP یا Dell ؟ لطفا یکم راهنمایییم کنید
ببخشید سری SR و CW معروف نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سری sr سالهاست داره در بازار جهانی فروش میره و جزو برترین 13 اینچی ها با صفحه نمایش بی نظیر هست.
قدرت و کارایی فوق العاده بالایی هم داره و بسیار شیک هم هست و سونی سالهاست بی مورد این نوت بوک رو تولید میکنه.
سری CW هم درسته تازه وارد بازار شده اما اگر نگاهی به بازار بکنید میبینید که فروش بسیار بالایی داره و چند تن از دوستان p30world هم که گرفته بودند راضی بودن و میشه گفت کامل شده ی سری CS هست ، پس بنظر میاد مشکلی نداشته باشه و کامل باشه.
حالا نمیخواد خیلیم تعجب کنبد. کاری به سری اس ار ندارم ولی همین مدل رو که گفتین sony SR 590 FHB
اگه تو گوگل سرچ کنین فقط 8 مورد واستون میاره که همشم سایتای ایرانیه. انگار این مدل فقط مختص ایرانه ولی مثلا dell 1320 رو سرچ کنید نتیجه جستجو یه چیزی نزدیک به 2320000 میشه
سلام دوستان
تفاوت cw14fx و cw13fx تو کارت گرافیکشونه.میخواستم ببینم از نظر کارایی چقدر با هم تفاوت دارن؟
ممنون
الان رایانه همراه خفن ارزونش کرده . شده 1440 .
به طور قطع نمیشه جواب این سوال رو داد که hp یا dell ولی مدل با مدل میشه بررسی کرد .
مثلا سری dv6 در مقابل سری studio . هردو انتخابهای خوبی هستند ولی dv6 تنوع بیشتری داره تو مدلهاش .
اکثرا از سری dv6 راضی هستند و به همین ترتیب کسایی که studio 1555 دارن خیلی راضی هستند .
یکی از دلایلش اینه که تنوع محصول سونی تو سری هاش بسیار زیاده . مثلا سری sr یا سری fw مدلهای خیلی زیادی داره ولی 1320 خوب 2 یا 3 تا داره .
ضمنا سری وسترو کلا به خاطر قیمت پایینش و کاربرد اداریش با cpu خیلی خوب فروش زیاد داره و خیلی در موردش بحث میشه .
شما در مورد یک مدل خاص از sr یا fw حساس نباشید بیشتر ببینید نظر کاربران در مورد کل این سری چی بوده .
سلام
یه lao-top با مشخصات زیر می خواستم
کاری هم که می خوام باهاش انجام بدم اجرای برنامه هایی مثل Vm-ware هست و برنامه نویسی و Game
- cpu حداقل 2.8
- 4gig ram
- هاردش کمتر از 320 نباشه بیشتر هم نبود مهم نیست
- گرافیک بالا و خیلی قوی
- blue-ray
- سایز lcd بین 14 تا 15.4 نه بیشتر نه کمتر توی حدود 14 باشه بهتر هست
مهمتر از همه اینکه زود مجبور نشم ببرمش تعمیر
DELL که همه بهم می گن کیفdت سابقش و کامل از دست داده و مرجوعی هم خیلی داره
یکی از استاتیدم که ACER رو هم حتی به DELL ترجیح می دن
ترجیحا می خوام Sony یا HP باشه ظاهرش هم خوب باشه.سری FW سونی عالی هستن ولی LCD شون بیش از حد بزرگه.
قیمتشم هرچی کمتر بهترحد اکثر تا 2 ملیون
گارانتی هم برام مهم نیست
سپاس بی کران
سلام
اگر ممكنه يه مينى خوب به حقير معرفى كنيد
9 يا 10 اينچ
باطرى خوب
رم 1 گيگ
داشتن بلوتوث
ساپورت استانداردهاى مختلف WLAN
قيمت زير 400
با توجه به کاربرد شما فقط میشود از سری CW از سونی پیشنهاد داد که 14 اینچی هست و اگر 15.6 اینچی هم مشکلی نداره میشه از سری DV6 از HP پیشنهاد داد.
SONY CW1NFX/B
C2D 2.8 T9600 6MB
4GB DDR3
500GB HDD
14.1 WXGA XBRITE-Eco LED
GeForce G230M 512MB GDDR3
Blu-ray COMBO
HDMI
windows 7.H
2.4 KG
USA
16,500,000
از hp هم میشه مدل dv6 1225 رو مثال زد که مشخصاتش با مدل بالایی تقریبا یکی هست ولی کارت گرافیکش 4650 هست که قوی تر هست و همچنین حافظه ی آن DDR2 است. ولی خوب به دلیل 15.6 اینچی بودن سنگین تر هم هست.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)