تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1142 از 2365 اولاول ... 14264210421092113211381139114011411142114311441145114611521192124216422142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,411 به 11,420 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید بزرگوار.میخواستم نظرتون رو در مورد سیستمم که قراره تا یک هفته دیگه ببندمش رو بدونم!! اول از همه تشکر و قدردانی میکنم از استاد حمید غزیز که واقعا نسبت به من لطف داشتن و من رو راهنمایی کردن.
    هدیونیت:5100 پایونیر
    کامپوننت در جلو GLADEN SQX 165
    کواکسیال عقب : DLS 1073
    آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال MOSCON GLADEN ONE 120.4
    ساب باکس دو عدد 12 اینچ دیجیتال دیزاین مدل 512
    آمپ سابها:مونو کنوود9105
    خازن هم داریم تهیه میکنیم.
    چطوره!؟؟
    سلام
    این نظر شخصی بندست
    1073 خودش مثل یه ساب اگه خوب درایو شه میکوبه!که با توجه به امپتون خوب میکوبه
    بعدش شما دو تا ساب هم میخواین ببندیدن؟
    دو جفت کامپ بگیرید فکرکنم خیلی بهتر باشه

2. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید بزرگوار.میخواستم نظرتون رو در مورد سیستمم که قراره تا یک هفته دیگه ببندمش رو بدونم!! اول از همه تشکر و قدردانی میکنم از استاد حمید غزیز که واقعا نسبت به من لطف داشتن و من رو راهنمایی کردن.
    چطوره!؟؟
    دوستان آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال MOSCON GLADEN ONE 120.4 بهتره یا GLADEN XL 150C4?
    قیمتشون هم اگه بگین خیلی ممنون میشم
    Last edited by smmt2012; 11-07-2013 at 01:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال MOSCON GLADEN ONE 120.4 بهتره یا GLADEN XL 150C4?
    قیمتشون هم اگه بگین خیلی ممنون میشم
    چطوره!؟؟
    دوست عزیز قیمت این امپ ها خیلی بالاست !! و در صدر بهترین ها هستن !

قیمت هر دو نزدیک به 1 میلیون و 400 هزار تومن هست حالا 50 تومن بالا پایین داره ... اما مدل 150c4 یه خورده 30 تا 50 تومن گرون تر هست ...

در مورد کامپوننت هم 800 هزار تومن هست قیمتش !!

یه پارادوکسی بین سیستم شما هست ... مثلا خرید این محصولات high end و بعد خرید کنوود 9105 !!
    نمیگم 9105 بده ها من خودم 9104 رو گرفتم ... اما شما باید قیمت همه اجزا و کیفیت هاشون تو یه سطح باشه
    یا مثلا وقتی دو تا ساب داری چرا دنبال کواکسیال های DLS 1073 میری ؟
    نظر شخصی : کواک ها رو بیخیال شو و یک دست دیگه کامپوننت بگیر ...

در ضمن شما در مورد محدودیت مالی و ... یه توضیح بده که سقف بودجه چه قدر هست چون این سیستم که گفتی حدود 3 میلیون و 200 بدون ساب ها و پخش قیمتش میشه چون قیمت اونا دستم نیست اما مطمئنا نزدیک 5 تومن هزینه کلتون میشه ...

5. 7 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هدیونیت:9450 پایونیر
    آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال GLADON 150C4
    دوستان نظرتون چیه؟
    اینجوری که دارم پیش میرم سر از 7,8 میلیون در میارم

استاد حمید اگه لطف کنی نظرتو بگی و قیمت هر کدام ممنون میشم

کواک هم اگه Gladonخوب تو مایه ها 600 بهتر 1073 هست بگین چون ساب نمیبندم 1073 رو انتخاب کردم که بکوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام

پیشنهادم اینه که کم کم سیستم رو تهیه کنید تا بعدا پشیمون نشید مثلا الان با ۵۰۰ فقط یه پخش بگیرید بعدا باند بعد آمپ و ...
    ولی اگر واقعا نمیتونید بیشتر از این هزینه کنید پیشنهاد زیر رو دارم(مطمئنا از چیزی که نصاب تو مغازه پیشنهاد ۱۰۰ برابر بهتره)
    یه پخش 1510 پایونیر(اگه اشتباه نکرده باشم مدلو خلاصه فقط usb میخوره حول و حوش ۲۰۰ تومن)+یه جفت باند dls960 حول و حوش 220 تومن+یه آمپ دو کانال با توان خروجی حداقل 50 و حداکثر 90 وات rms (هر چی به 90 وات rms بتونی نزدیکتر سی بهتره) تو مارک soundstream فکر کنم تو حول و حوش 150 تومن بتونی پیدا کنی.
    خلاصه با 550 یکم بالا پایین جمع میشه+۳۰ تومن پک کابل برق و rca + سی ۴۰ تومن هزینه نصب
    جمعا میشه حول و حوش ۶۰۰ تومن
    من این ترکیبو دارم با آمپ خیلی ضعیفتر،برو با تضمین من صدای خوبی میگیری(صدای صاف و خوبی خواهی داشت+حجم صدا هم قابل قبول)
    ولی باز هم میگم اگه واقعا نمیتونی یا نمبخوای در آینده بیشتر هزینه کنی و به سمت سیستم حرفه ای بری،این کارو بکن(اولین چیزی که پشیمونت میکنه پخشه که نمیتونی دیگه بهش اسپیکر یا ساب اضافه کنی) وگرنه که تکه تکه خرید کن و ارتقا بده ولی همه اجناس رو با کیفیت بخر
    راستی یه مدل کنوود هست ۳ تا خروجی preout داره (3 preout output) متاسفانه مدلش یادم نمیاد ولی حول و حوش ۳۰۰ تومنه (البته توپخونه) اون گزینه ی بهتریه نسبت به پایونیری که در ابتدا معرفی کردم

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
    من هم همچين سيستمي رو ميخوام جمع كنم بودجه حدودا 700 تومن با توجه به قديمي بودن زمان پست و احتمال اومدن سيستم هاي جديد و همچنيا احتمالا كم شدن قيمت ها دوباره اين پست رو اوردم بالا ضمنا من ساب نميخوام و پخش هم ميخوام فقط USB باشه ماشين هم پرايد 141 هست.

آپديت اول

پ.ن:پخش هاي پايونر فقط USB خور خورجي صداشون نصب به پخش هاي USB و CD خور ضعيف تره؟ كلا چه مشخصه اي از پخش اين مورد رو نشون ميده؟

آپديت دوم
    سرچي كه امروز كردم به اين سه باند رسيدم
    كدوم باند بهتره دوستان؟
    mtx 693 kenwood قيمت 210
    Earthquake T693 قيمت 155
    DLS Reference 960 قيمت ؟؟؟
    و همچنيا آيا آمپلي ه kenwood m526 به قيمت ه 170 تومن ميتونه براي يكي از اين سه باند مناسب باشه؟
    پخش رو هم پايونير MVH-155 با قيمت 192 تومن انتخاب كردم
    با تشكر
    Last edited by dj_mesmol; 11-07-2013 at 16:24. دليل: اضافه كردن سوال و پيشنهاد خودم

8. این کاربر از dj_mesmol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

اساتید عزیز یه جفت باند پایونر 6965v2 خریدم صداش خدایی خوبه فقط میخوام تو ولوم بالا کم نیاره که نیازمند یه امپ هستم که چهار کاناله باشه که بعدا هم اگر خواستم ساب بندازم مشکلی نداشته باشم چه امپی عالیه که صدای این باند رو عالی دربیاره ؟؟؟ قیمت هم بیشتر از 350 نباشه....ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی درباره اون پرسشه من حرفی نداره ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلامکسی تاحالا صدایه کامپوننت های rockford رو شنیده مخصوصا سری power که T هستش ...SPR-60C alpine که سری R هست چنده و صدایه این چطوره ... SPS-610C تایپ S هست چنده و چطوره ... میخوام ببینم در مقایسه با grandzero چطوره ... کلا کودومشون بیشتر کیفیت دارن ... کامپوننتی میخوام که صدایه پر و با کیفیت و بلند و حجم دار ... داشته باشه بیس مهم نیست یا نداشته باشه ولی صدایه تو خالی مثله رادیو نده ... تو صدایه زیاد اصلا قاطی نکنه و تیز نشه این خیلی واسم مهمه و تی یوترش تو موخ نزنه ... امپم = cadence 4 channel Vegas 135 X 4 اگرم مدلی غیر از اینا که بالاتر گفتم دارین بگین.... بعدشم مثلا 5 اینچ بشه 6 اینچ یا بیشتر ... فقط حجمه صدا میره بالا ... ؟؟؟بودجه هم تا 700 800 .... یا یکم بیشتر ....
    سلاممن کامپ راکفورد پاور داشتم آمپم هم پاور هست ولی سری قدیم.نسبت به قیمتش صدای خوبی نداره.آلپاین تایپ آرخوبه.تا 800من آر اس 165گلیدن رو پیشنهاد میکنم.820تومن.دیروز یک جفت کامپ و یه آمپ ماسکونی وان 120گرفتم برای یکی از بچه ها آقای شریفی.راستی ببخشید چون سیستم ندارم ب گوشی کانکت شدم لذا ببخشید باید تک تک پاسخ دهم مولتی کوییت نمیگیره

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلاممن کامپ راکفورد پاور داشتم آمپم هم پاور هست ولی سری قدیم.نسبت به قیمتش صدای خوبی نداره.آلپاین تایپ آرخوبه.تا 800من آر اس 165گلیدن رو پیشنهاد میکنم.820تومن.دیروز یک جفت کامپ و یه آمپ ماسکونی وان 120گرفتم برای یکی از بچه ها آقای شریفی.راستی ببخشید چون سیستم ندارم ب گوشی کانکت شدم لذا ببخشید باید تک تک پاسخ دهم مولتی کوییت نمیگیره
    خوب شما بینه TYPE R و GLADEN که گفتین کدومو انتخاب میکنی... راستی tYPE R 60C چنده ..؟ میخئام تو صدایه زیاد قاطی نکنه صداشم تیز نباشه ....

نظرتون درباره Grandzero چیه ... ؟ اصلا طرفش نرم ... ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هدیونیت:9450 پایونیر
    آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال GLADON 150C4
    دوستان نظرتون چیه؟
    اینجوری که دارم پیش میرم سر از 7,8 میلیون در میارم

استاد حمید اگه لطف کنی نظرتو بگی و قیمت هر کدام ممنون میشم

کواک هم اگه Gladonخوب تو مایه ها 600 بهتر 1073 هست بگین چون ساب نمیبندم 1073 رو انتخاب کردم که بکوبه
    پیشنهاد من یه سیستمی هست که نسبت به قیمتش بیارزه و کاملا هم مچ باشه و قطعات همه تو یه رنج ساخت باشن

audio system mline4.75.....................580t
    audio system mx 165 plus.....................340t
    دو جفت کامپوننت
    audio system mline600.1.................770t
    audio system mx12................230t

==============
    هزینه نهایی حدود 2 میلیون و 300 ت

اگر میخوای هزینه کمتر بشه امپ مونو رو با 8105 یا 9105 کنوود یا برند های دیگه تعویض کن ... چون این امپ 600.1 ننوشته رو 4 اهم چند وات میده و من هم تا حالا ندیدمش که بگم میارزه یا نه ...
    8105 کنوود 380 ت آکبند هست ...

15. 2 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •