تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1142 از 2403 اولاول ... 14264210421092113211381139114011411142114311441145114611521192124216422142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,411 به 11,420 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

بازم بحث هاي بي ربط

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahimgms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نگفتی کدوم شرکتی اینطوری دوست داره ها؟؟؟
    کی حاضر می شه مشتری هاش رو از دست بده؟

خدا شما را معشور کند با همه انهای که این نت را به گند کشیدین

لازم نیست من به شما جواب بدم و جوابم را دادم شما به کارت برس
    Last edited by rahimgms; 16-11-2011 at 15:11.

3. این کاربر از rahimgms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلامون علکیم حضار گرامی.... یه یک ماهی سر نزدیم به این تاپیک، ایشالله که بچه ها نتشون خوب بوده باشه و ترکونده باشن دناولد هارو.

ما که این ماه به همون دلایل fair use policy رفته بودیم 256 نامحدود گرفته بودیم... خدا وکیلی خیلی عالی بود همیشه 90 و 100 بود سرعت تا اینجا هم حدود 50 گیگی دانلود زدیم تو رگ و هنوز FUP نشدیم.البته دوباره از ماه جدید (3 روز دیگه) میریم رو همون 2مگ شاتل.

اما مثه همیشه یه سوال دارم از همشهری های عزیز.این اینترنت ماهواره ای کسی میدونه کی میفروشه؟آدرسی سایتی چیزی... بعضی جاها خوندم 50 تومان ماهی، سرویس 2 مگ نامحدود گرانتی سرعت 240 به بالا ماکسیمم 300.کسی اطلاعات دقیق داره یه پ.خ به ما بزنه فداتون

5. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اندیشه خط 4
    همچنان:

7. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دادش من الان دو هفته مشکل دارم منم خط چهار هستم معلوم نیست دارن چیکار میکنن اینجوری باشه از ماه دیگه میرم یه شرکت دیگه این نت قیمتش 5 هزار تومان هم نیست فقط بلدن پول را پیش پیش بگیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلامون علکیم حضار گرامی.... یه یک ماهی سر نزدیم به این تاپیک، ایشالله که بچه ها نتشون خوب بوده باشه و ترکونده باشن دناولد هارو.

ما که این ماه به همون دلایل fair use policy رفته بودیم 256 نامحدود گرفته بودیم... خدا وکیلی خیلی عالی بود همیشه 90 و 100 بود سرعت تا اینجا هم حدود 50 گیگی دانلود زدیم تو رگ و هنوز FUP نشدیم.البته دوباره از ماه جدید (3 روز دیگه) میریم رو همون 2مگ شاتل.

اما مثه همیشه یه سوال دارم از همشهری های عزیز.این اینترنت ماهواره ای کسی میدونه کی میفروشه؟آدرسی سایتی چیزی... بعضی جاها خوندم 50 تومان ماهی، سرویس 2 مگ نامحدود گرانتی سرعت 240 به بالا ماکسیمم 300.کسی اطلاعات دقیق داره یه پ.خ به ما بزنه فداتون
    2 مگ عالیه همچنان. پایداری پینگ از قبل هم بیشتر شده. 24 ساعته میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد. به نظرم FUP باعث شده کیفیت شاتل دو چندان شه

10. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من تو محل کارم از پارس آنلاین استفاده می کنم.سرویس دهیش خیلی از اندیشه بهتره .نمیدوم ولی به مشترکای خونگی هم خوب سرویس میده یا نه
    چیش خوبه؟نامحدود که نداره

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------

قیمت های البرز کسی میدونه کجای سایتش هست؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

8

2 مگ عالیه همچنان. پایداری پینگ از قبل هم بیشتر شده. 24 ساعته میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد. به نظرم FUP باعث شده کیفیت شاتل دو چندان شه
    شما کلا چیزی تاحالا شده دانلود کنی ؟! محدود نشدی ؟! ساعات رایگان سرعت چنده و چقد دانلود میکنی در طول هفته ؟!
    +

راستی یه نصیحت ! از هرچی طرفداری میکنی از سیاست های شاتله دزد تعریف نکن عزیز که دزدی بیش نیست کسی مثه من که در طول هفته حداکثر 3 گیگ دانلود میکردم رو محدود بکنن !! این یعنی چی ؟!

برید تو تاپیک شاتل ببینید چند نفر که اصلا دانلود چندانی هم نداشتن محدود شدن !! کیفیت هم اشغال شده به معنای واقعی !

+
    سرعت دانلود تو ساعات رایگان 3 کیلوبایت هست!! از ساعت 1 تا 8 کلا وب گردی تعطیل .. تو ساعات روز و غیر رایگان هم پر از قطعی و مشکل !! تف به ذاتشون !! که دزدی رو بر همه تموم کردن روز ها 128 رو کرده 2 مگ که مثلا که چی !! یه فیلم دانلود کنی تموم شه ترافیک بری 5 تومن 1 گیگ رو بخری !!
    +
    من که این دورم تموم شه از این شرکت دزد فرار میکنم حالا میخوان مثه همیشه نزدیک به تمدید دوره میشه محدودیت و کیفیت رو بالا ببرن مثه گذشته !! دیگه فریبشون رو نمیخورم
    .
    +

به پشتبانی زنگ میزنم میگم چرا این سرعت اینقد افتضاهه ؟! میگه لطفا صبر کنید نویز خط شما رو بررسی کنیم میگم اخه چه ربطی داره . تا ساعت 1 میشه نویز باید پیدا کنه ؟! میگه بررسی میکنیم و بعد از 2 دقیقه پشت خط نگه داشتن ادم میگه هیچ مشکلی نداره و فقط نویز خططون بالاست و باید تلفنی که دارید رو از پریز بکشید و ازین دست ک...شعر گفتن ها !یعد میگم پشتبانی تهران میگن محدود شدی و اینا !! اصلا قبلا این مسخره بازی ها نبود هر روز قانون جدید میزارید و به کسی هم اطلاع نمیدید !! میگه با پشتبانی تهران باید صحبت کنید ! میگم با این اوضاع پس ما هم مثه همه میایم برا فسخ دیگه ؟!! همون شب سرعتت میره رو 250 بعد از یه شب دانلود یه هفته کلا نت تعطیل میشه !! اصلا یه اوضاعی شده که نگو و نپرس
    دوستان هر شرکتی میرید شاتل نیاید که سیاست های کثیفی رو در نظر گرفته حتما قبلش یه سر به تاپیک شاتل هم بزنید واقعا باید شکایت دسته جمعی بشه از این شرکت !

Last edited by SA.JJ.AD; 17-11-2011 at 03:48.

13. 4 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوستانی که از اندیشه نت داران و توی خط 4 هستن زنگ بزنن و مشکلشون را به اقای پجو یا پژو بگن مشکل شون را حل میکنه

مشکل من به کلی حل شد امیدوارم که دیگه مشکل پیدا نکنه :d

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

SA.JJ.AD جان دقیقا هیچکدوم از مواردی که گفتی واسه من رخ نداده... این ماه هم کلی دانلود کردم....256 نامحدود داشتم و سرعت همیشه روی 90-100 بود...چه شبش چه روزش.قطعی هم میتونم بگم که اصلا وجود نداشته برام به جز 1 مورد توی این 3-4 ماهی که دوباره برگشتم شاتل.

اما اصلا نمیگم شما اشتباه میکنی، چون همیشه راضی و ناراضی توی همه شرکت ها هست.این رو قبول دارم که یه مقدار سیاست های شاتل نامردیه و اینکه نمیتونه توی همه مرکز ها سرویس خوب بده (مث اندیشه)، اما خداوکیلی من اصلا نه قطعی داشتم و نه تایم اوت بد.

اینم از پینگ الان بنده... مرکز 4... خودت بری با چند تا پست بالاتر مقایسه کنی با سرویس اندیشه توی همین مرکز که یکی از دوستان گذاشته، میبینی مثلا من حق دارم توی این شرکت بمونم.

موفق باشین و ایشالله همیشه سرعت نت همه بچه ها همین طور بهره بالاتر

16. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •