بازم بحث هاي بي ربط
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بازم بحث هاي بي ربط
خدا شما را معشور کند با همه انهای که این نت را به گند کشیدین
لازم نیست من به شما جواب بدم و جوابم را دادم شما به کارت برس![]()
Last edited by rahimgms; 16-11-2011 at 15:11.
سلامون علکیم حضار گرامی.... یه یک ماهی سر نزدیم به این تاپیک، ایشالله که بچه ها نتشون خوب بوده باشه و ترکونده باشن دناولد هارو.
ما که این ماه به همون دلایل fair use policy رفته بودیم 256 نامحدود گرفته بودیم... خدا وکیلی خیلی عالی بود همیشه 90 و 100 بود سرعت تا اینجا هم حدود 50 گیگی دانلود زدیم تو رگ و هنوز FUP نشدیم.البته دوباره از ماه جدید (3 روز دیگه) میریم رو همون 2مگ شاتل.
اما مثه همیشه یه سوال دارم از همشهری های عزیز.این اینترنت ماهواره ای کسی میدونه کی میفروشه؟آدرسی سایتی چیزی... بعضی جاها خوندم 50 تومان ماهی، سرویس 2 مگ نامحدود گرانتی سرعت 240 به بالا ماکسیمم 300.کسی اطلاعات دقیق داره یه پ.خ به ما بزنهفداتون
سلام دادش من الان دو هفته مشکل دارم منم خط چهار هستم معلوم نیست دارن چیکار میکنن اینجوری باشه از ماه دیگه میرم یه شرکت دیگه این نت قیمتش 5 هزار تومان هم نیست فقط بلدن پول را پیش پیش بگیرن
![]()
2 مگ عالیه همچنان. پایداری پینگ از قبل هم بیشتر شده. 24 ساعته میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد. به نظرم FUP باعث شده کیفیت شاتل دو چندان شه![]()
چیش خوبه؟نامحدود که نداره
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
قیمت های البرز کسی میدونه کجای سایتش هست؟
شما کلا چیزی تاحالا شده دانلود کنی ؟!محدود نشدی ؟! ساعات رایگان سرعت چنده و چقد دانلود میکنی در طول هفته ؟!
+
راستی یه نصیحت !از هرچی طرفداری میکنی از سیاست های شاتله دزد تعریف نکن عزیز که دزدی بیش نیست
کسی مثه من که در طول هفته حداکثر 3 گیگ دانلود میکردم رو محدود بکنن !! این یعنی چی ؟!
برید تو تاپیک شاتل ببینید چند نفر که اصلا دانلود چندانی هم نداشتن محدود شدن !! کیفیت هم اشغال شده به معنای واقعی !
+
سرعت دانلود تو ساعات رایگان 3 کیلوبایت هست!! از ساعت 1 تا 8 کلا وب گردی تعطیل .. تو ساعات روز و غیر رایگان هم پر از قطعی و مشکل !! تف به ذاتشون !! که دزدی رو بر همه تموم کردن
روز ها 128 رو کرده 2 مگ که مثلا که چی
!! یه فیلم دانلود کنی تموم شه ترافیک بری 5 تومن 1 گیگ رو بخری !!
+
من که این دورم تموم شه از این شرکت دزد فرار میکنمحالا میخوان مثه همیشه نزدیک به تمدید دوره میشه محدودیت و کیفیت رو بالا ببرن مثه گذشته !! دیگه فریبشون رو نمیخورم
.
+
به پشتبانی زنگ میزنم میگم چرا این سرعت اینقد افتضاهه ؟! میگه لطفا صبر کنید نویز خط شما رو بررسی کنیممیگم اخه چه ربطی داره . تا ساعت 1 میشه نویز باید پیدا کنه ؟!
میگه بررسی میکنیم و بعد از 2 دقیقه پشت خط نگه داشتن ادم میگه هیچ مشکلی نداره و فقط نویز خططون بالاست و باید تلفنی که دارید رو از پریز بکشید و ازین دست ک...شعر گفتن ها
!یعد میگم پشتبانی تهران میگن محدود شدی و اینا !! اصلا قبلا این مسخره بازی ها نبود هر روز قانون جدید میزارید و به کسی هم اطلاع نمیدید !! میگه با پشتبانی تهران باید صحبت کنید
!
میگم با این اوضاع پس ما هم مثه همه میایم برا فسخ دیگه ؟!
! همون شب سرعتت میره رو 250
بعد از یه شب دانلود یه هفته کلا نت تعطیل میشه !! اصلا یه اوضاعی شده که نگو و نپرس
دوستان هر شرکتی میرید شاتل نیاید که سیاست های کثیفی رو در نظر گرفتهحتما قبلش یه سر به تاپیک شاتل هم بزنید
واقعا باید شکایت دسته جمعی بشه از این شرکت !
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 17-11-2011 at 03:48.
سلام دوستانی که از اندیشه نت داران و توی خط 4 هستن زنگ بزنن و مشکلشون را به اقای پجو یا پژو بگن مشکل شون را حل میکنه
مشکل من به کلی حل شد امیدوارم که دیگه مشکل پیدا نکنه :d
SA.JJ.AD جان دقیقا هیچکدوم از مواردی که گفتی واسه من رخ نداده... این ماه هم کلی دانلود کردم....256 نامحدود داشتم و سرعت همیشه روی 90-100 بود...چه شبش چه روزش.قطعی هم میتونم بگم که اصلا وجود نداشته برام به جز 1 مورد توی این 3-4 ماهی که دوباره برگشتم شاتل.
اما اصلا نمیگم شما اشتباه میکنی، چون همیشه راضی و ناراضی توی همه شرکت ها هست.این رو قبول دارم که یه مقدار سیاست های شاتل نامردیه و اینکه نمیتونه توی همه مرکز ها سرویس خوب بده (مث اندیشه)، اما خداوکیلی من اصلا نه قطعی داشتم و نه تایم اوت بد.
اینم از پینگ الان بنده... مرکز 4... خودت بری با چند تا پست بالاتر مقایسه کنی با سرویس اندیشه توی همین مرکز که یکی از دوستان گذاشته، میبینی مثلا من حق دارم توی این شرکت بمونم.
موفق باشین و ایشالله همیشه سرعت نت همه بچه ها همین طور بهره بالاتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)