به اینا هر چی بگی حرف حودشونو میزنن دارم یاد هوادارای احمدی نژاد میفتم که مرغشون یه پا داشت
البته حق دارن منم جاشون بودم همینارو میگفتم
به اینا هر چی بگی حرف حودشونو میزنن دارم یاد هوادارای احمدی نژاد میفتم که مرغشون یه پا داشت
البته حق دارن منم جاشون بودم همینارو میگفتم
پلگرینی تو ویارئال 2-4-4 میزاشت تیمشو
هافبکاشو هم شکل لوزی میزاشت
الان هنوز بنزما نیومده
ولی بیاد باز هم واسه رائول جا هستمهاجم نشد رائول هافبک هم میتونه بازی کنه
![]()
ولی نکته عجیبش این بود که خودش مگف ضعف مدیریت !
عجب روویی دارنا
من کفش و میگم.....![]()
ابراز علاقه سران بارسا برای حضور داوید ویا در نیوکمپ
به گزارش مارکا در حالیکه مادریدیها در حال استقبال از ستاره تازه وارد خود ریکاردو کاکا بودند , داوید ویا با مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا , بگرستیان دیدار داشت و دو طرف به توافق رسیدند تا داوید ویا فصل اینده در بارسلونا بازی کند.
بهرحال تنها مانع باقی مانده , راضی کردن مسئولان والنسیا برای فروش این ستاره اسپانیاییست , در همین راستا مسئولان بارسا پیشنهاد 42 میلیون یورویی برای به خدمت گرفتن داوید ویا به همتایان خود در باشگاه والنسیا پیشنهاد کرده اند . این در حالیست که تیم منچستر یونایتد نیز برای به خدمت گرفتن این مهاجم ابراز علاقه کرده و مبلغ 47 میلیون یورو پیشنهاد کرده است اما بخاطر تمایل داوید ویا به ادامه حضور در سرزمین مادری خود اسپانیا , احتمال حضور این مهاجم در لیگ برتر به حداقل رسیده است .
تیم رئال مادرید هم که تقریبا قرار داد به خدمت گرفتن کریم بنزما , ستاره تیم ---- فرانسه را نهایی کرده است , رسما از خرید داوید ویا منصرف شد و بدین ترتیب حضور مهاجم والنسیا در سانتیاگو برنابئو منتفی شد .
حتما داويد ويا رو اينا ستاره كردن
خوب ببينيم اين ستاره گذشته اونجا چي كار ميتونه بكنه
ariak هی رائول رائول کنی میکشمت ها.. یه بار کسری رو به دار اویختم التماس کرد نکشتمش ولی تو رو باید کشت
ولی دمت گرم همش خبر و عکس گذاشتی.. ایول... ولی میکشمت
====
منم امضام رو عوض کردم...
====
راستش بیشتر دوست داشتم ریبری بیاد تا کریم... :( از رفتن فن گل هم واقعا ناراحت میشم... ولی واقعا معلومه تیم قدرتمندی در فصل جدید داریم... کور شه چشم حسود ( شانسلونا)
فن گل مگه رفت ؟!
با اعلام رسمی سایت باشگاه ----
کریم بنزما
گلزن بلفطره و قهار باشگاه ---- و تیم ملی فرانسه
با قرار دادی 6 ساله به ارزش 35 میلیون یورو رسما به رئال مادرید پیوست.
==========
تبریک اینم 4مین خرید در جهت رویایی شدن تیممون
==========
در ضمن بچها
با خرید زابی الونسو و اربیلوا و یه مدافع خوب دیگه رسما پرونده فصل نقل و انتقالات این فصل برای ما بسته خواهد شد.
============
گیرم که ویا به هر تیمی که خواست بره مهم نیست
امیدوارم موفق باشه
بیچاره هزار بار گفت رئال ولی خوب این مدیر عامل جدید که قد هم تشریف دارن و ضد فلورنتیو پرز هستش نذاشت بیادش رئال.
امیدوارم که ویا بره منچستر لا اقل منچسترم تو انگلیس قهرمان بشه
===============
یعنی اگر یه وقتی بره منظورمه![]()
احمد چرا همش تو نوشتنت ----- میشه.. نکنه فحش میدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)