اگه به امید خدا 4 حــک بشه من برای مدت کوتاهی کپی خور میکنماخه نمیتونم برای همیشه قید psn رو بزنم
![]()
اگه به امید خدا 4 حــک بشه من برای مدت کوتاهی کپی خور میکنماخه نمیتونم برای همیشه قید psn رو بزنم
![]()
والا خوب خبرهایی هست به خدا.
الان طبق خبر هایی که گزاشتم تونستن حتی یه منیجر روofw4نصب کنن و خودتم میتونی امتحان کنی که با این میشه به قسمت های مخفی دسترسی پیدا کرد و به زودی دیباگ فعال میشه که با اون میشهOfwر ودور زد.
خیلی خبر های خوبی هست و اینکه با یه فاصله کم4.1عرضه شده بیانگر اینه که سونی هم خودش فهمیده چه بلایی سرش اومده.
اگه اون متیو بی شرفkey]ارو به کاکاروتو داده بود الان فقط مونده بود یه بکاپ منیجر بسازن که خوب اونم خیلی راحته.
دیدم تابیک موو زیاد مطلب نداره همین جا گفتم برسم از بچه ها
کسایی که موو کار کردند چیز خوبی هست یا برای سن های کم بدرد میخوره
عنوان های خوبی داره؟ عنوان هایی جدید هست که رو فرمویر 3.55 اجرا نشه و 3.7+ بخاد؟
نویگیشنم نیازه؟ مثل دسته میمونه کارش. بازی هایی داره که دوتا موو لازم باشه کلا الان که قیمتش زیاد شده 140 شده ارزش داره
ممنون
نه بابا پدر من هم باهاش بازی کرد و رضایت بخش بودکلا قضیه سن و اینا نیست.
آره خیلی عنوان های خوبی داره.بله عنوان هایی هم داره که+3.60بخواد.
خوب برای بازی های هاردکور قطعا ناویگیشن لازمه مثلا بازیkillzne3ناویگیشن خیلی لازمه.خیلی خوبه اگه ناویگیشن هم بخری.
قطعا ارزش خرید داره.بعضی بازی ها دو نفرست که خوب با خریدن یه موو دیگه میتونی دو نفره بازی کنی یا نه با یک موو تک نفره بازی کنی.
در حال حاضر که 3.55 داریم میشه بازی های که داره نام ببرید dance ... میشه رو 3.55 اجرا کرد
عنوان های زیادی رو 3.55 هست یا خوب هاش 3.6++ میخاد؟
شنیدم بعضی یک نفره ها دو تا موو میخاد مثل تیر کمان از این بازی ها زیاد هستند که دو تا لازم باشه؟
هاردکور چیه؟ هوی رین هم نویگیشن میخاد؟ لازمه یا حتما میخاد؟
میخاستم ببینم عنوان های جالب داره که ارزش خرید داشته باشه همه تعریف کینکت میکنند تعریف این نشنیدم تابیکشم که کسی چیزی نگفته
اوکی ممنون
Last edited by fk_u; 24-01-2012 at 14:10.
خوب بعضی عنوان ها هست دقیقا یادم نیست.مثلاKillzone3که خیلی عالی قسمت موو اش روی3.55 اجرا میشه.
just danse3مثلا اجرا نمیشه وtrue blueمیخواد.
یا مثلاsport championاجرا میشه.
نه تیر و کمون دو تا موو نمیخواد.بازی ای نیست که دو تا موو بخواد یا من ندیدم
هارد کور یعنی مثلا بازی های شوتر و حرفه ای مثلkillzoneالبته معنی اصلیش این نیست ولی اینجا این معنی رو میده.
نویگیشن معمولا اجباریه اجباری نیست ولی بودنش خیلی مفید و مثلاkillzone3بدون ناویگیشن حال نمیده.
خوب شماps3دارید و اگه بخواید xboxبگیرید و بعدش کینکت کلا قضیه فرق میکنه.
موو هم خیلی خوبه و عالی توصیه میکنم بخری.
اوکی مرسی
یعنی فعلا هیچ نسخه ای از dance نیس اجرا بشه و باحال باشه
party move اینم دنس هست بعد اینکه دنس مثل کینکت هست انحصاری نیس دیگه هر دو نسخه یکیه؟
نویگیشنم کارش چیه؟ کار حرکت انجام میده؟ اخه دو تا دسته تو دست باشه خسته میکنه نه
منظورت اینه بخاطر کینکت ایکس باکس گرفتن جالب نیس وقتش باشه + هزینه مهم نباشه خب خوبه ما که هنوز بازی های انحصاری سونی وقت نشده بازی کنیم
اره گفتم اول بدونم چیه بعد بخرم
Last edited by fk_u; 24-01-2012 at 14:28.
اگه منظورتjust dance3هست بله هر دو یکیه(شلوغ دنس منس رو میخوای چی کار؟)
نویگیشن مثل موو نیست که حسگر باشه فقط کلید ها رو داره مقل کنترلر فقط به صورتی طراحی شده که با موو بشه به راحتی باهاش بازی کرد.
فقط موو رو تکون میدی و با نویگیشن کلید هارو میزنی.
خسته کننده نیست.
والا danceنسخه های دیگش تو خاطرم نیست و متاسفانه منبع من هم به خاطرsopaپوکیده یه سرچ بزن خودت پیدا میکنی
دنس که برای خودم نمیخام ولی اگه از اون مدل فیت نس ها یا دنس باشه که زیره با چراغ روشن میشه باید زود رفت رو اون باحاله
خودم بازی برای سرگرمی میخام نه حرکت ورزش برای بیرون
حدس میزدم کنترلر باشه برای راحتی بس مطمعن نبودم اوکی ممنون
sopa ابلود سنتر ها هم بست یا فقط مگا البود بود ؟ فعلا سایت ها بسته؟
ممنون
اساتید عزیز یه سوالی دارم نمی دونم مربوطه به اینجا یا نه؟
آقایون من این PS3 رو دیروز فقط و فقط بخاطر بازی GTA IV خریدم.
حالا که GTA رو اجراش می کنم سه تا گزینه اولش میاد که سه تا مرد هست.
اولیش خشن و تفنگ بدست.
دومیش ریشو و معمولی.
سومیش پولدار و خوشتیپ.
هر کدوم رو انتخاب می کنم بعدش چند تا عکس از بازی نشون میده و پخش عکس ها تموم نمیشه .
هر دکمه ای هم میزنم پخش عکس رو ول نمی کنه و نمیره تو بازی.
تو رو خدا بگید چه کنم؟
اگه راهی نداره که برم PS3 رو پس بدم. اگه هم پسش نگرفت بندازمش سطل آشغال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)