مثل اينكه ميشه از 256 كوچ كنم به 512 نامحدود ...
ارزششو داره ؟ من الان سرعتم 30 هست ...50 بهم ميده ؟
چون دوستم 1 مگ نامحود گرفت سرعتش بين 30 تا 80 بسيار متغيره ولي سرعت من خيلي ثابته رو 30 ..
يكي كمك كنه لطفا ..
مثل اينكه ميشه از 256 كوچ كنم به 512 نامحدود ...
ارزششو داره ؟ من الان سرعتم 30 هست ...50 بهم ميده ؟
چون دوستم 1 مگ نامحود گرفت سرعتش بين 30 تا 80 بسيار متغيره ولي سرعت من خيلي ثابته رو 30 ..
يكي كمك كنه لطفا ..
سرویس 1 مگ 80 نیست حدودا 65 تا 70.البته ممکنه نوساناتی هم به خاطر مرکز وجود داشته باشه.
آره سرویس 512 سرعتش 50 هست بهتره از 256
محمودآباد بودم 512 مخابرات نامحدود پینگش 150 بود البته تو ساعات شلوغی که پینگ ما میره رو 350 تا 500
ADSL مخابرات از دهه فجر محدود میشود
معاون شرکت مخابرات استان تهران گفت: از دهه فجر، فروش ADSL مخابرات از نوع نامحدود به حجمی تغییر میکند.
این مثلا هدیشونه![]()
همه شکرتها هدیه میدن اینا هم این طوری هدیه میدن مرسی از همه دست اندر کاران مخابرات و دیگر مسئولان ایرانی ...
فروش حجمی ADSL هم اکنون تنها در استان البرز انجام میشود.
فقط تهران و البرز هست که سرویس هاشون به صورت نامحدود بوده و الان مثل سال قبل مخابرات مازندران و مشهد دارن حجمی میکنن و نامحدود رو بر میدارن البته مخابرات مازندران تازه شروع به فعالیت کرده بود
دارن مردم رو تا دس... میزنن
زنگ زدم 2020 ی لحظه فکر کردم با ی گاو دارم صحبت میکنم
آخه مگه میشه آدم اینقدر کودن باشه
هیچی نمیفهمن
Last edited by bahman_0121; 25-01-2014 at 16:13.
جدی؟؟بعیدم نیست...با رفتار خشن اون خانم که فک کنم خواهرش باشه مشتریا هم همین جوری دارن میپرن!!!!!!من دیروز بش زنگیدم ی خورده اماره قیمتاشو گرفتم.....گفت 2مگ 20 گیگ ماهی نزدیک 85 ت که شباه هم رایگان داره.....تا 8 مگ هم بازه....نکنه آماره آسیا تک داد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)