دوست عزیز ایننرنت مخابرات رو اصلا برای ویدیو کال نساخن
روایت متواتِِر ( از همین قوی ها ) داریم که ای کسانی که میتوانید بروید، اصلا درنگ نکنید، کلاهتان هم افتاد نه خم شوید و نه رویی برگردانید.
هولم نکنید کم کم دارم خودم از منبر میام پایین.![]()
دوست عزیز ایننرنت مخابرات رو اصلا برای ویدیو کال نساخن
روایت متواتِِر ( از همین قوی ها ) داریم که ای کسانی که میتوانید بروید، اصلا درنگ نکنید، کلاهتان هم افتاد نه خم شوید و نه رویی برگردانید.
هولم نکنید کم کم دارم خودم از منبر میام پایین.![]()
Last edited by Firebirds; 23-03-2014 at 22:35.
اینترنت مخابرات مناسب اسکایپ نیست، کلن تک کانکشن سرعت دریافت و ارسال اطلاعاتش با سرورای خارج کشور بده، من تا دوماه پیش کیفیت تماسم رو مدیوم بود، ولی الان روی لو شده، اصلا خوب نیست
سرعت 512 مخابرات کرج شهید صدوقی کیفیت فراتر از افتضاح!!! فقط سرعت آپلود رو نگاه کنین غیر قابل باور 2 kb اصلا نمی شه گیم آنلاین زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو باشگاه مشتریان ثبت نام کن بعد این مسئله رو بگو
بعد تو ارسال نظر ذکر کن که سرویسی مثل سرویس گیم شاتل رو راه اندازی کنن
الان من به خودم دوستام هم گفتم اونا هم مطرح کردن
گفتن رسیدگی میشه
دوستان مشکل این چند دقیقه تایم اوت رفع نشده هنوزبرای شما هم همینطوری ؟ 2 هفتس نمیزاره گیم بزنیم.
راستی 2 ساعت نت ترکیده واقعا، به زور صفحه شاید باز شه. :
من تو باشگاه مشتریان ثبت نام کردم چند روز پیش ولی الان سایتش باز نمیشه ! مشکل رو چطوری میشه اعلام کرد ؟
رسیدگی میکنن یا فقط سره کار میزارن؟
الان سرعت پوکیده در حد .. این صفحه هم به زور باز شد. تایم اوت هم زیاده البته نه در حد اون عکس ! از اونجا که اینترنت مخابرات Single Thread هستشبنابراین اگر تو خونه کس دیگه ای هم از اینترنت استفاده کنه (مهم نیست چه استفاده ای ، صفحه باز کنه ، میل چک کنه ، اصلا یه کامپیوتر یا موبایل یا تبلت دیگه فقط به نت وصل باشه) اونوقت پینگ به شدت میره بالا و تایم اوت هم حادث میشه لذا از عدم وجود استفاده کننده دیگه اطمینان حاصل کن.
پس وضعیت همه خرابه. معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن.
دیگه نمیشه انلاین فیلم دید نوسان در حد المپیک![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مودم من هست کل ساختمون رو پوشش نمیده میخوام 2 انته یا 3 انته بخرم بعد نصابی که اومد یه یوزر و پاسس داد الان بخوام روی این جدیده تنظیم کنم چی کار کنم؟سایته دی جی ک ا لا هست
با سلام دوستان بازم خبری شده برای من 512 مخابرات هست و تا دیشب هیچ موردی نداشتم و سرعت دانلود 63 بود میانگین ولی از صبح سرعت دانلود حتی از سرورو های داخلی از 28 بالاتر نمیره رفتم توی ستاب مودم دیدم دانلود استریم روی 263 هست و اپلود استریم هم 159 اینترنت هم خیلی وقت پیش نامحدود ثبت نام کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)