باز این طوری بهتره واسه استخدام شدن فکر نمیکنم استعلام از تک تک نفرات بگیرن
باز این طوری بهتره واسه استخدام شدن فکر نمیکنم استعلام از تک تک نفرات بگیرن
مشکلی نیست دوست عزیز استعلام گرفتن فقط برای تاییده کارت پایان خدمت هست و شامل چنین اطلاعاتی نیست مگر در موارد خاص
Last edited by SNOW PATROL; 21-11-2012 at 15:46.
سلام، آقا در ادامه مزایای آموزشی توی برج 10 چندتا دیگه هم اضافه می کنم.
یکی اینکه آموزشی چون کلا شما تمام وقت در اختیار اونایین و وقت آزاد ندارین، اگه این مدت توی تابستون باشه باید تا ساعتهای طولانی اونارو تحمل کنید. ولی زمستونا با توجه به تاریک شدن هوا دیگه نمیتونن حداقل شمارو بیرون نیگه دارن. البته به غیر از رزم های شبانه و اینجور چیزا که همیشه هست. اینم بگم که وقتی روزا کوتاهتره، زمان زودتر میگذره، چون خودش معلومه دیگه، روزا کوتاه تره!
یکی دیگه اینکه حداقل توی ارتش، خاموشی توی 6 ماه دوم سال 9 زده میشه که نیم ساعت بیشتر، پس یه نیم ساعت بیشتر میتونید بخوابید.(شاید تعجب کنید، اما وقتی خسته باشین، حتی 10 دقیقه هم واستون غنیمته!)
یکی دیگه از مزایا که شاید یه ذره سلیقه ای باشه و بیشتر برا 18 ماه خدمتیا صدق کنه اینه که شما ترخیصتون توی فصل خوبی میشه. 18 ماه خدمت میشه اول تابستون و 21 ماه میشه اول پاییز. یعنی بعد از آزادی میتونید از یک یا دو فصل مفید استفاده کنید. واسه من که خیلی خوبه مخصوصا که فصل پرکاریه تابستونا و درست بعد از کنکور، تاریخ رهاییمه و میتونم همون سال دانشگاهو ادامه بدم.
یه خاطره یادم اومد از اینکه چقدر وقتی خسته ای خواب می چسبه حتی شده 10 دقیقه.
یادمه از یه مرخصی 3 روزه برگشته بودم و چهارشنبه بود. بماند که تو این 3 روز فقط خودمو دوا درمون کردم که سرمای بدی خورده بودم. خلاصه همون روز مارو بردن تمرین در صحرا و کلی اینور و اونور میدویدیم. یه سری که از بالای تپه سینه خیز رفتیم تا خط القعر(!) اون پایین، مربی ما گفت حالا وقت دارین یه5 دقیقه نفس تازه کنید. تو همون 5 دقیقه من چنان خوابم برد که هنوز باورم نیشه آدم بتونه اینقدر سریع به خواب عمیق بره! یهو با شنیدن صدای سوت بیدار شدم و دیدم بچه ها دارن تپه رو سینه خیز میرن بالا و منم سریع خودمو بهشون رسوندم!
راستی یه نکته خیلی مهم تو آموزشیو بهتون بگم که خیلی بدرد می خوره و یه نفر خیلی وقت پیش بهم گفته بود. توی آموزشی به هیچ وجه سعی نکنید تابلو بشین. همیشه سعی کنید در وسط باشین. نه خیلی خوب نه خیلی بد. و الا هرچی بخوان بگن و هر چی کاره زور باشه میوفته به شما! تا اینجاش خوبه، چون دست خودتونه، اما اونایی که از لحاظ ظاهری تابلوترن همیشه این بد شانسیو دارن! مثلا عینکی ها یا قد بلند ها و کلا اونایی که تو چشم هستن، اونجا یوخده اذیت میشن.
از تاثیرات منفی خدمت هم که جدیدن فهمیدم این بود که کلی بی ادب تر شدم! آخه هفته پیش، با یکی از دوستان بودم که زیاد روم باز نیست پیشش، یهو وسط حرفام ازم سوتی گرفت و گفت قبلا از این حرفا نمیزدیو خدمت داره روت تاثیر میزاره!ً!
حالا اینو میشه کاری کرد، اما متاسفانه هر چی راههای عجیب غریب و انواع مواد مخدر سبک و سنگینه تو پادگانا بیداد میکنه. امیدوارم هیچ کس طرفشون نره که جز پشیمونی نداره.
امروز هم با یکی از سرباز جدیدا که تازه به گروهان ما اومده حرف میزم که اعزامی برج 6 بود!! بمیرم واسش، میگفت 5 روزه تو یگان داره خدمت میکنه!!!! میگفت آخر هته میشم یه هفته خدمت!!
میدونم این روزارو ما هم گذروندیم و خوشبختانه زمان توی یگان خیلی زودتر میگذره اما حسابشو که میکنم میبینم قراره خرداد 93 ترخیص شه!! خدا بهش صبر بده!!
امروزم که یه بازدید از خود لشکر داشتیم که از خوش شانسی یا بد شانسی من، سراغ منم اومدو چندتا سوال کرد که بلد بودم. جالب اینجاس که فرمانده گروهانمون بلد نبود و سرهنگه برگشت به من گفت به ایشون توضیح بده یاد بگیره (یعنی به فرماندمون!!) حالا من کلا از وقتی تو یگانم 6 جلسه هم تو کلاسا نبودم!(گفتم که توی ستاد فرماندهی گردانمون خدمت میکنم و صبحا کلا اونجام، بعد از ظهرها هم کلاس عصرو یا جیم میشم یا مرخصی). خلاصه امروزم به خیر گذشت.
در آخر، مارو هم دعا کنید و امیدوارم واسه همه به سلامتی طی بشه.
دوستان کسی در مورد این سوالم اطلاعاتی نداره؟
امین جان ممنون که تجربیات خودتو در اختیار ما قرار میدی
شما برو پلیس +10 بپرس
send from my open source device
من پرس و جو کردم دیدم اگر تغییر وضعیت بدم به پزشکی باز نمیتونم واسه سپاه پذیرش بگیرم چون طرف میگفت ماکزیمم تا 20 روز دیگه زمان هست که لیست پذیرش اعزامی های برج 12 رو رد کنن تو سپاه
نظام وظیفه هم سوال کردم دیگه هیچ راهی نیست واسه تمدید فقط همون یک بار میشه اقدام کرد ..
الان سوالم اینه بزارم کد بخورم ببینم اگه جای بدی افتادم تغییر وضعیت بدم یا نه ؟؟
چون از متصدی پلیس + 10 پرسیدم گفت که اگه کد بخوری بعد تغییر وضعیت بدی واسه ی پزشکی بعد اونجا بعد از معاینه دوباره اعزام بخوری الزاما دوباره همون ارگان نمی افتی حالا نمیدونم به حرفش اعتماد کنم یا نه چون یکمی شوت میزد طرف !!
سلام. اگه کسی معافیت پزشکی بگیره ولی بعدا بیماری که به خاطرش معاف شده بهبود پیدا کنه بازم معافیتش اعتبار داره یا نه؟ ممنون.
مخلص تمامی رزمندگان بالقوه و بالفعل
عزیزان من میتونم معافیت پزشکی بگیرم به نظرتون خوب یا نه بعدا پشیمون نمیشم
دمتون گرم
با عرض سلام
کسایی که امریه خاتم گرفتن لطفا راهنمایی کنن:
برای تشکیل پرونده آیا باید گواهی بسیجی فعال رو بهشون همون موقع بدین و آیا گواهی همونه که از پایگاه واست مینویسن که فلانی اینقد با عضوییت عادی و اینقد با عضویت فعال پیش ما بوده , یا باید بری از سپاه واسشون گواهی بسیج فعال بیاری؟
ممنونم
یا حق
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)