تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1141 از 1364 اولاول ... 141641104110911131113711381139114011411142114311441145115111911241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,401 به 11,410 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

1-چی تو زندگی تورو خوشحال میکنه؟

2-پی سی رو از کجا پیدا کردی؟چرا "دایانا "؟

3-به کدوم تاپیک ها سر میزنی؟

4-دوست داری چه رشته ای کدوم دانشگاه قبول شی؟

5- الان امید به زندگیت چقدره؟(بین 0 تا 20 عدد بگو)

6-محمد رضا گلزارو دوست داری؟ چرا همه ی دخترا دوسش دارند؟

7-اهل فوتبال هستی؟ کدوم تیم 1 - ایرانی 2- خارجی رو دوست داری؟

8-موسقی گوش میکنی؟ چه سبکی؟

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

سلام ...

چرا دخترا علاقه ای به وبگردی و به قول معروف فروم بازی رو دوست ندارن عوضش همشون توی کلوب عضو هستن دی!

خوشحالم که شما به این فقره علاقه داری !

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

بهترین آرزوی زندگیت رو که برآورده شده بگو

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

ارزو برآورده نمی شه مگر اینکه خود شخص بخواد

ای روزگار

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

بهروز تو یه چیزیت میشه .... دیگه به من پیغام نده ... عجب ادمی هستی تو بابا ... ما رو سره کار گذاشتی بودی تو یاهو

ولم کن بابا !

آخر فروم باز diana_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض ..: واحد جان :..

سلام زهرا جون
    _سلام عزیزم، خوشحالم کردی اومدی !

خوب و خوش و سلامتی؟ در واقع به بیان بهتر:خوبی؟ خوشی؟ در سلامتی کامل به سر میبری هو؟
    بله خوبم ، خوشم در سلامتی کامل هم به سر میبرم

اولا 4تا چیز رو تبریک میگم, ستاره ی جدید! عنوان "پروفشنال" , صندلی نشینی و همچنین آواتر زیبات
    _ فقط میتونم بگم یه دنیا ممنون ( حالا خداییش آواتار رو با منظور تبریک گفتی دیگه ؟؟؟ )

خوب حالا بریم سر اصل مطلب!
    بزن بریم به سرعت برق و باد ! : خرداد !

چرا عکس همایون شجریان رو به عنوان امضا انتخاب کردی؟ مثل من عاشق صداشی یا از قیافه ی معصومش خوشت میاد یا چیزه دیگه؟
    _همایون رو خیلی دوست دارم ، هم به خاطر صداش هم به خاطر شخصیت و به قول شما چهره ی معصومش ! البته صداش به پختگی صدای پدرش نیس ولی قشنگ میخونه ! مخصوصا هم خوانی با استاد شجریان بزرگ !

خدا رو چه رنگی میبینی؟ فکر میکنی خدا با چه دیدی به مخلوقاتش نگاه میکنه؟
    خدا رو سفید میبینم ! نورانیه نورانی ! راستش هیچ وقت نمیتونم راجع به خدا حرف بزنم ، خدا دیدش فراتر از اون چیزیه که من نوعی بخوام راجع بهش حرف بزنم ! ولی میتونم بگم خدا عادل ، حکیم ، رحیم و بخشنده است ! مطمئنا همیشه صلاح بنده هاشو میخواد !مطمئنا مهربانِ مطلق خداست که اگر نبود معلوم نیست کار ما بنده های گناه کار به کجاها میکشید

به عشق اعتقاد داری؟ عشق چه رنگیه؟ تا حالا عاشق شدی؟
    آره خب عشق جزئی از زندگی انسانهاس ! بدون عشق آدما بالاخره به بن بست میرسن ! ولی نه هر عشقی ( منظورم از روی هوس و عشقای خیابونیه ) !به نظرم عشق اونقد واژه ی مقدسیه که نباید به بازی گرفته شه !
    عشق قرمزه ! البته از نظر من !
    سوال آخرت : شیطونی ممنوع !!!!

انگلیسی رو بیشتر دوست داری یا شعر و ادب رو؟ فعالیت در کدوم رو بیشتر ترجیه میدی؟
    ، قابل مقایسه نیستن ، هر کدوم جایگاه خودشونو دارن ، ولی روحیه ام با ادبیات سازگارتره ! من حتی به ادبیات انگیلیسی خیلی علاقه دارم و اگه روزی سراغ انگیلیسی برم ادبیات رو به شاخه های دیگه اش ترجیح میدم ! !

نام (نه نام کاربری!!!) پنج تا از بهترین و نزدیک ترین دوستاتو به ترتیب بنویس لطفا!
    اگه منظورت دنیای مجازیه زیاد با کسی صمیمی نیستم ولی :
    واحد ( که خودت باشی )،پرنیان ، محمد ، جلال (سیسه ) ،مژگان (عسل بانو ) ، امیر حسین ( شیر دل) !!! (6 تا شد ) بچه های گلی هستن !
    تو دنیای واقعی : سمیه ،آزاده ، پروین ، فاطمه، سعیده !
    در هر صورت ببخشید اسم کسی جا افتاد !

محبوب ترین تاپیک های انجمن که خودت به شخصه میپسندی! چندتا نام ببر لطفا...
    Just speak in English : چون اولین تایکی بود که زمینه ی فعالیتم رو تو پی سی محیا کرد ! (خیلی اونجا رو دوست دارم ، فکر کنم اولین پستم رو اونجا دادم )
    مشاعره رو به خاطر بچه های گلی که میان دوست دارم ! ! !
    تاپیک دکتر شریتی تو انجمن ادبیات !
    تاپیک : بخشی زیبا از کتابی که خوانده ام !
    و در آخر همین صندلی داغ که با تلاش بهروز جون جو خوبی داره !

برنامه ی خاصی واسه مطالعه ی کنکور داری؟ روزی چند ساعت و چه درسایی؟
    منظورتو از برنامه خاص متوجه نشدم ، روزایی که کلاس دارم معمولا ساعت مطالعه ام میاد پایین حدودا 5 ساعت میشه ولی روزایی که خونه ام(مثه جمعه ها و سه شنبه ها ) 9 یا 10ساعت شایدم کمتر یا بیشتر میخونم !
    درسا رو هم سعی میکنم بینشون تناسب ایجاد کنم و افراط و تفریط نکنم ولی زیست رو از همه بیشتر میخونم !

سبز یا آبی؟ اگه سبز , فیروزه ای یا فسفری؟ اگه آبی, لاجوردی یا نیلی؟
    آبی ولی یادم نیس لاجوردی چه رنگیه و نیلی چه جوریه ! ولی هیش کدوم ! آبی فیروزه ای رو دوست دارم !

10- تا چه حد به اینترنت, کامپیوتر و در کل فعالیت های نرم افزاری آشنایی داری؟ نرم افزار مورد علاقت؟
    زیاد با علوم مدرن رابطه ندارم ! در حد خاموش روشن کردن کامپیوتر ! نرم افزار : این کارتا ، بیریتانیکا !

اهل گیم هم هستی؟ بازی مورد علاقت چیه؟
    نه زیاد ، یکی دو تا بازی بیشتر انجام ندادم اونا رو هم نصفه نیمه ول کردم، مثه : IGI , Hitman

چرا دکتر شریعتی رو اینقدر دوست داری؟ آیا اون پوچ گرا بود یا به درک والاتری از معرفت و جهان هستی پی برد؟
    _ دوستش دارم چون با عقایدش ، با ایده هاش و نظریه هاش موافقم ! نه من تا به حال درباره پوچ گرایی ایشون چیزی نشنیدم و اصلا با این مساله موافق نیستم ! اتفاقا ایشون بین مسائل دینی ، سیاسی و اجتماعی ارتباط زیبایی برقرار کردن و نوشته هاشون انسجام خاصی داره !! دکتر شریعتی درد آشنا بود .... به پدیده های طبیعی منطقی نگاه میکرد و برا هر چیزی دلیل و برهان میاورد ! کم اند مثه شریعتی ها.... متاسفانه افرادی هستن که به خاطر منافع خودشون به شریعتی تهمت کافر بودنو میزنن !

تاریخ تولد با جزئیات کامل شمناسنامه ای! (محل صدور, شماره شناسنامه )
    _به شناسنامه دختر مردم چی کار داری ، مگه نمیدونی طرح ضربت داره اجرا میشه ! محل صدور شهر خودمونه ، شماره شناسنامو حفظ نیستم والله خیلی طولانیه یادم میره !
    نام پدر مادر رو هم میخوای ؟؟؟

خدا راس مثلث هستی است! و همه ی اضلاع و قاعده ی تحدشعاع اون یعنی ما از اون سرچشمه میگیریم! پس این نقطه چگونه به وجود اومده؟
    نمیتونیم بگیم خدا چه زمانی به وجود اومده چون به وجود آوردنده ی زمان هم خدا بوده ، پس خدا از ازل تا به ابد بوده نمیدونم چه جوری بگم که سوتفاهم نشه ! میدونی خدا جسم نیس ، طول عرض نداره ، مثه ما آدما نیس که بخواد به وجود بیاد ! تمام وجود خداوند از نوره !

ریاضی یا فیزیک؟ کدوم شیرین تره!؟
    هیچ کدوم ! ایشاالله هر دوشون بمیرن ! ( بگو آمین )

چه گلی رو دوست داری؟ چه عطری؟ چه رنگی؟ چه موسیقی؟ چه فیلمی (ایرانی-خارجی) ؟ کدوم بازیگر؟ و سایر علاقه هات مثل غذای مورد علاقه و ... !
    گل رز سرخ و میخک ، عطر مگنولیا و چیر من (مردونه بیشتر دوست دارم چون بوش تنده ) ، موسیقی سنتی البته پاپ هم در کنارش باشه ، فیلم ایرانی خانوادگی ، یازیگر : پرویز پرستویی ، غذا : فسنجون ( البته فسنجون شمالی دوست دارم ) و لوبیا پلو !

(ببینم درساتو خوب خوندی! )
    چند غلط املایی داره؟ " یکی مخاتبه ی شیخ امام کرده است و یکی شیخ زکی و یکی شیخ زاهد و یکی شیخ الهرمین و مانند این و این همه الغاب است؛ نه اسم
    واستا برم کتاب ادبیاتمو بردارم ! (من هیچ وقت تو آزمونای قلم چی که میرم به این سوال جواب نمیدم ! )
    مخاطبه ، شیخ الحرمین ،القاب !

برای محاسبه ی عرض یه رودخونه بدون داشتن هیچ گونه وسیله ای چطور باید اقدام کنیم؟
    کسی نیس تقلب برسونه ... ؟؟
    مگه میشه بدون هیچ وسیله ای ! حداقل باید چیزی باشه تا زاویه ای چیزی رو بدست بیاریم تا از طریق تانژانت آلفا عرض اش اندازه گیری بشه ! (البته این استدلال من بوداااااااااا شایدم بشه کاری کرد ، من خودم نمیدونم )
    حالا این سوال عتیقه ات واسه کدوم صفحه ی کتاب بود ؟؟؟(آّبرومونو بردی )

کامل کن لطفا (آسونه! ماله شریعتی خودمونه!) : کاش در دنیا سه چیز وجود نداشت.......
    فکر کنم این باید باشه چون یه جایی شنیدمش ؛البته مطمئن نیستم !!! :
    کاش در دنیا سه چیز نبود ، عشق ، غرور ، دروغ! چون اگر عشقی نبود غروری نبود که به خاطرش دروغ بگوییم !

نقطه ضعفت چیه؟
    زود جوش میارم و عصبانی میشم ! اعتماد به نفس ندارم !

تکه کلام داری؟ اگه آره چیه؟
    تکه کلام خاصی که نه ولی تو یه جمله ام از شونصد تا " بعدش و خب میدونی" استفاده میکنم ! از کلمه " این " هم خیلی استفاده میکنم ! مثلا میخوام به دبیرمون بگم آقای فلانی میگم آقای این ! بعدش معلممون میگه" این " اشیاست !

میگن کله یا جای مو هستش یا جای مغز! موافقی؟
    نه چه ربطی داره آخه ... !

عروسک که داری؟ اسمش چیه؟ چرا این اسمو واسش انتخاب کردی؟
    آره خیلی عروسک دارم!
    یه دونه خرس مثه شاسخین پرستو دارم البته شاسخین من اسمش هاشم آقاست ! کلا تمام عروسکام اسم دارم ! یا مثلا یه بع بعی دارم اسمش هست سالار ، کلا وقتی عروسک میخرم نگاش میکنم بعد قیافه اش اگه برام شبیه کسی باشه اسم همون شخص رو براش میزارم !

در یک جمله ی کوتاه هر کدوم رو توضیح بده یا احساست رو بیان کن:
    رز سفید :بهترین هدیه برا انواع اقسام سالگردها ! آرامش بخشه !

مهتاب طلایی : ( مگه مهتاب طلاییه ؟؟؟ ) ! ولی در کل نور مهتاب همیشه منو یاد عزیزترین و بهترین کسم میندازه ! همیشه وقتی دلم براش تنگ میشه به ماه خیره میشم ! (ببخشید بیشتر از یه جمله شد )

بارون : راه رفتن زیرش خیلی لذت بخشه ، به خصوص بارون نم نم !

همدم تنهایی : حضورش آرومم میکنه ! بهترین موجود روی زمین برا من بوده

شب یلدا : بهترین شب سال ،شبی که همه دور هم خونه مامان بزرگم جمعیمو خیلی دوست دارم ! ا

یخ : خوشمزه اس !

آتش : نماد پاکی ایرانیان بوده ، واسم با ارزشه !

مرد : خوبش میتونه یه پشتیبان واسه آدم باشه ولی بدش خدا نصیب نکنه .... !

کدوم کشور رو بیشتر میپسندی از لحاظ زیبایی, فرهنگ و غیره؟ دوست داری کجا زندگی کنی؟
    خب میدونی ایران کشوریه که خیلی زیباس و اوج تمدن متعلق به همین کشوره! ولی متاسفانه فرهنگ سازی نمیکنن واگرنه همین کشور خودمون بهترین جا برا زندگیه ! دوست دارم در آینده برم آلمان یا کانادا (البته برا تحصیل ) ، ولی برا زندگی ایران خودمونو به هر جایی می ارزه ! راسش یه سری دل بستگی ها و وابستگی ها نمیزاره اینجا رو رها کرد !

چند کیلویی؟ قدت چقدره؟ احساس میکنی متناسبی؟
    نه انگار تو دلت میخواد طرح ضربت بیاد روت خراب شه ! وزنم 4 کیلو هفصد و پنجاه گرم ، قدمم 5 سانتی متر ! تناسب دارم دیگه ! ؟؟؟

تو عدد 27 طبق معمول زحمت رو کم میکنم! بقیش بمونه برای بعد...بهتره برم تا تیم هدایت صندلی داغ با لگد بیرونم نکرده...
    اِ کجا در رفتی نفسم برید تا این پایین اومدم ! آیییییییییی آقا بهروز بدو که در رفت !

ممنون که وقت میزاری و جواب میدی, شاد و موفق باشی
    لطف کردی عزیزم ؛ ممنون از سوالای قشنگت !

قربانت: واحد
    Last edited by diana_1989; 24-11-2007 at 20:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض ..: zokoo جان :..

سلام اقا بهروز!!! بچه های مردم رو از درس می ندازیا
    _میبینی آخه ، اگه امسال کنکور قبول نشم میرم سراغ بهروز !

سلام دیانا خانوم
    من اسمم زهراس ! سلام

حال شما چطوره؟؟؟
    قربون شما ، خوبی ؟

چه جالب شما رو هم در تاپیک کنکوری ها میبینیم هم برروی صندلی داغ
    هه هه زهرا اینجا ، زهرا اونجا ، زهرا همه جا جز پشت میز مطالعه !

سوال زیادی ندارم
    خدا رو شکر واحد نفسمو گرفت !

چی شد نشستی رو صندلی داغ؟؟؟ درس ومشق وکنکور ویه هفته می خوای بپیچونی؟؟؟
    شدم دیگه ، تو پستای قبلی گفتم آقا بهروز برام پ.خ زد منم چون اصلا دوست نداشتم قبول کردم ! نه چی درسو ببپیچونم، چرا حرف میزاری تو دهنم !خب شبا میام جواب میدم ، آخه اصولا شب بیداری دارم !

از وضع درس ها راضی هستی؟؟؟
    بدک نیس ، میدونی درسای پیش خیلی سنگینه نمیشه زیاد برا پایه خوند ! مخصوصا من که زده به سرم میخوام کنکور تجربی بدم ، مجبورم در کنار دیفرانسل و تحلیلی زیست هم بخونم !

به کدوم درس علاقه بیشتری داری؟؟
    شیمی و ادبیات و زیست رو خیلی دوست دارم !

در ازمونا ی قلم چی فقط شرکت میکنی؟؟
    بله با اجازه شما !

در درس ها چقدر به عمومی اهمیت میدی؟؟
    سعی میکنم بین درسا تناسب ایجاد کنم ، ولی اگه دست من بود که فقط عمومی میخوندم ! به توان بی نهایت!

دوست داری چه رشته دانشگاهی قبول شی؟؟؟
    قبلنا که هنوز یه ابسیلون عقل تو کله ام بود میخواستم همون کنکور ریاضی بدم معماری دوست داشتم و یا مهندسی شیمی ! ولی حالا فقط و فقط پزشکی ! یه چیزی بهم میگه امسال قبول نمیشم ( البته امسال آزاد پزشکی رو مطمئنم قبول میشم ) ولی برا دولتی سال دیگه انشاالله !

قد و وزنت رو می شه بگی؟؟؟
    نه مثه این که شماها خبر از طرح ضربت ندارین ! بابا میان میگیرنتون از این سوالا نکنین !
    مراجعه شود به سوالات واحد !

در صد ها تو در کنکور پیش بینی کن...با ذکر تک تک درس ها:
    بدون اغراق اگه بخوام بگم عمومی ها رو مطمئنم همشو بالای 80 یا 90 میزنم البته به جز عربی ( الهی بمیره ) !
    عربی رو بین 60 یا 50 میزنم البته اگه بتونم ترجمه رو قوی کنم !
    شیمی رو هم 70 به بالا میزنم ایشاالله ! ریاضی فیزیک هر کدومو بین 50 تا 60 ولی بالاتر نمیاد !
    زیست رو هم اگه یه کم دیگه بجنبم 90 به بالا باید بزنم ! در حال حاضر برا قلم چی بین 70 تا 80 میزنم !
    ولی یه حسی بهم میگه امسال اون رشته ای که میخوام ( یعنی پزشکی ) برا کنکور دولتی قبول نمیشم ! ! آخه با این درصدا حدودا رتبه ام 1000 تا 2000 منطقه 3 میاد و نمیشه پزشکی قبول شد !

الان دیفرانسیل به کدوم مبحث رسیدین؟؟
    حد و پیوستگی ! قسمت حد چپ و راست !

سوال همیشگی بنده: دوست داری در کنار ساحل دریا پیش کی بخوابی؟؟؟
    نمیگم پر رو میشه !

مزاحم شما نمیشم
    قربانت لطف کردی عزیز !

امید وارم در کنکور موفق بشی
    ممنون و هم چنین شما !

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

سلام هم ولایتی ....خوبی؟منم خوبم..من سامان هستم از اهال خطه سرسبز شمال(رشت)
    چند سوال اگه حال داشتی جواب بده...
    1-خواننده مورد علاقه؟ایرانی خارجی؟؟؟
    2-بازیگر مورد علاقه؟ایرانی خارجی؟؟؟
    3-چرا دختر اینقدر مغرورن؟چرا خیلی از خودشون میخورن؟(البته بی احترامی نباشه ها...)
    4-اگه100 میلیون پول داشتی چیکار میکردی؟؟
    5-از کتابهای گاج استفاده میکنی؟به نظرت چطورن؟
    6-کدوم منطقه رشت هستین؟(نخواستی بگی نگو)
    7-نظرت درباره مردم چین و هند؟(به نظرت مخشون ایراد نداره؟)
    8-دوست داری بری فضا؟(البه با سفینه و این دم و دستگاه ها نه با قرص X)
    9-فکر میکنی کنکور چه رتبه ای بیاری؟حدودا
    یدونه دیگه (اگه سگ دنبالت کنه چیکار میکنی؟(به 110 زنگ میزنی؟)
    فعلا همینا...مامان بابا رو ببوس ....بای بای

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض ..: حسین جان ( blackfox ) :..

اِفا اِفا اِفا ، فیفین کی نینشته لو شندلی ، چه طولی ژُهله جون ، خوفی ؟
    سلام عزیز دل مادر خوش اومدی به لطف شما ! اما عزیزم من زهره نیستم ، زهرام !

و اما سوالات حسی بنده

نسبت به بسیج و بسیجی چه حسی داری ؟
    والا اگه بخوام حس اصلیم رو بگم بنم میکنن ! بن کردن هم که شنیدم درد داره ! خودم به یه دلایلی عضو بسیج دانش آموزی نشدم که جاش اینجا نیست بگم !

فکر کن برق رفته و تو خونه تنهاای ، کورمال کورمال داری می ری سمت اتاقت ، نزدیک در که می رسی پات به یه چیزی می خوره ، خم میشی و میبی از زیر در اتاقت 4 تا انگشت دست زده بیرون و یخ کرده و بی حرکته ، چه حسی میشی ؟
    سنکوب میکنم ، نه یعنی اولش یه عالمه جیغ و ویغ میزنم بعد سنکوب میکنم !

فکر کن رو تختت خوابیدی و داری سرت رو می خوارونی ، بعد دستت رو میاری زیر پتو و لی احساس می کنی یکی هنوز داره سرت رو می خوارونه ، در حالی که کسی تو اتاقت نبوده ، چه حسی میشی ؟
    میگم ممنون بخارون خسته شدم از بس خودم خاروندم ! بعد که تازه دو زاریم افتاد پا میشم رو تختم وامیستم و جیغ میزنم و می پرم بالا پایین !

فکر کن داری تو خیابون راه میری ، صدای تیر اندازی میاد . اول دست میذاری رو گوشات ، بعد حس می کنی بلیزت با آب گرم خیس شده ، ناگه متوجه میشی که تو بودی تیر خوردی ، پاهات سست میشه ، بدنت یخ می کنه و گوشات سنگین میشه . دلت چی می خواد ؟
    تا بخوام جیغی ، دادی ، ناله ای کنم و بفهمم چی شده که دیگه مردم !

داری ار روی راه آهن رد میشی ، پات سر می خوره و گیر می کنه زیر چوب بین ریل . هیچ کس نیست و از دور صدای سوت قطار میاد ، چه حسی میشی ؟
    اونقد جیغ میکشم که دیگه کار از کار بگذره ! ( نه مثه این که شما قصد کشنتن منو داری )

منم امسال باید کنکور بدم ، ولی اثلا قصد محو شدن ندارم . چرا هرکی اولین بارشه می خواد کنکور بده این قدر به خودش فشار وارد می کنه ؟
    من به خواسته ی خودم نمیخوام محو شم که ، خونوادم بهم فشار وارد کردن ! واگرنه من صبح روز کنکور هم میام کانکت میشم !

7 روزی چند ساعت می خونی ( من خودم با توجه به این که سال قبل کنکور دادم ، امسال صبح تا شب خونه ام و فقط 4 ساعت صبح و 4 ساعت عصر می خونم )
    هر چند تو جواب واحد گفتم ولی بازم میگم ؛روزایی که مدرسه نمیرم 9 الی 10 ساعتی میخونم ، ولی روزایی که مدرسه میرم و کلاس هم دارم 5 یا 6 ساعت !

فعلا همین ها رو جواب بده ، تا سوالات حسی بعد
    ممنون آقا حسین ! ! !

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض ..: L O V A B جان :..

سوال های من،
    بفرمایین !

سلام، چطوری؟
    سلام خوبم ! شما خوبی یا بهتری ؟

الان بدون شک تنها آرزوت رتبه ی زیره 500 دیگه ، نه؟
    هی یه چیزی تو همین مایه ها !

چه کتاب هایی خریدی؟ (درسی ، مثلا" دیفرانسیل - اندیشه سازان)(شیمی گاج )
    بستکی داره ، بعضی ناشرها کتابای خاصی رو بهتر زدن ! مثلا شیمی همین گاج عالیه ! ریاضی و شاخه های دیگه اش مثه دیفرانسیل ، تحلیلی و ... اندیشه سازان ، زیست کتابای خانه ی زیست شناسی و آبی قلم چی ، ادبیات و زبان ( نوبل ، استادی و گاج ) ، عربی ده استاد و اعیاد فعلی ! فیزیک اندیشه سازان و 10 سال کنکور قلم چی خریدم !

از کتاب ها راضی هستی ؟
    هی کمابیش خوبن ، بیشترشون شبیه هم اند !

روزی چند ساعت درس می خونی ؟(یا چند هفته )
    هفته ای 40 ساعت میشه ! البته هفته قبل با افت شدیدی مواجه شدم و فقط 30 ساعت درس خوندم !

قلمچی آزمون می دی؟آخرین تراز(دیروز)؟ (من 6100
    آره میرم ، این دفعه یه 700 تایی افت کردم به خاطر این که مطالعه ام خیلی اومد پایین ! ترازم شد 6423 ! امروز کارنامه رو گرفتم داشتم دیووونه میشدم ! راستش برا عمومی خیلی وقت کم آوردم ! 25 دقیقه مونده بود من فقط ادبیات رو زده بودم !

ورزشکاری؟(توضیح کامل لطفا )
    از تنها کاری که بدم میاد همین ورزش کردنه !

امیدوارم ناراحت نشی! چرا مردم شمال اینقدر بچاپ هستن؟! (بچاپ = بخاطر یه ویلا (سوئیت ، خونه) آدم رو لخت می کنن )!
    در صورتی که اگه شما بیای کرمانشاه در هر خونه ایی رو بزنی بگی من از فلان شهر اومدم و می خوام 1 هفته بیام خونه تون ، با خونگرمی تمام جز بفرمایید و خوش آمدید و قدم رو چشم ما گذاشتید...(می تونید امتحان کنید )

والا من خودم از این موضوع خبر ندارم ، ولی میدونی فقط شمال نیست که اینطوریه ، همین مشهد ، اصفهان ، شیراز و .. که شهرای زیارتی و توریستی هم هستن پول هتلاشون خیلی گروونه ! این مساله فقط مختص شمال نیس ! شما به بزرگواری خودت ببخش تشریف بیار ما در خدمتیم !

ممنون می شم اگه از سوال آخرم ناراحت نشی فقط خواستم بدون نظر یه شمالی در اینباره چیه
    نه خواهش میکنم شاید واقعیت باشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •