تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1141 از 1298 اولاول ... 141641104110911131113711381139114011411142114311441145115111911241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,401 به 11,410 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان برا بلاک کردن دسترسی نرم افزار ها به نت نرم افزار GlassWire خیلی خیلی خوبه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

2. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا انترنت مخابرات اصفهان داشتم (طرح زرین استان اصفهان ) چون پینگ جالبی نداشت صبا گرفتم که اون افتضاح هست یعنی سگش به مخابرات میرزه
    خواستم به دوستان بگم که کسانی که اینترنت مخابرات اصفهان دارند میتونن تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با هزینه 8000 هزار تومان ثبط نام کنند با این کار میتونن به صورت نامحدود به مدت یک ماه از محتویات این سایت استفده کنند و هر چقدر که میخوان دانلود کنن من خودم چند ماه داشتم خیلی سایت خوبی و به روز ترین بازی ها و فیلم هارا قرار میداد از جمله بازی gtav که هیچ سایتی برای دانلود نزاشته بود سرعت دانلود هم دقیقا 260 کیلو بایت بود نه کم میشد نه زیاد که به نسبت مبلغی که میدی خیلی میصرفه که به تازگی متوجه شدم میخوان سرعت را تا 400 کیلو بایت افزایش بدن بعلاوه با پرداخت همون 8 تومن میتونین از سایت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت بازی انلاین هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت پخش فیلم هست به رایگان و بدون محاصبه ترافیک استفاده کنید ..
    که این به نظر من بهترین طرح تشویقاتی برای مشتریان هست که شرکت های اینترنتی برای مشترکینشون تا به حال گذاشتن
    خودتون سایتا را ببینید متوجه میشید
    من الان بسیار پشیمون هستم که چرا صبا گرفتم
    Last edited by Milad.n1; 24-09-2015 at 23:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا انترنت مخابرات اصفهان داشتم (طرح زرین استان اصفهان ) چون پینگ جالبی نداشت صبا گرفتم که اون افتضاح هست یعنی سگش به مخابرات میرزه
    خواستم به دوستان بگم که کسانی که اینترنت مخابرات اصفهان دارند میتونن تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با هزینه 8000 هزار تومان ثبط نام کنند با این کار میتونن به صورت نامحدود به مدت یک ماه از محتویات این سایت استفده کنند و هر چقدر که میخوان دانلود کنن من خودم چند ماه داشتم خیلی سایت خوبی و به روز ترین بازی ها و فیلم هارا قرار میداد از جمله بازی gtav که هیچ سایتی برای دانلود نزاشته بود سرعت دانلود هم دقیقا 260 کیلو بایت بود نه کم میشد نه زیاد که به نسبت مبلغی که میدی خیلی میصرفه که به تازگی متوجه شدم میخوان سرعت را تا 400 کیلو بایت افزایش بدن بعلاوه با پرداخت همون 8 تومن میتونین از سایت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت بازی انلاین هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت پخش فیلم هست به رایگان و بدون محاصبه ترافیک استفاده کنید ..
    که این به نظر من بهترین طرح تشویقاتی برای مشتریان هست که شرکت های اینترنتی برای مشترکینشون تا به حال گذاشتن
    مسخره ترین طرحی که میشه برای ادمهای ساده مثل شما بزارن و شما بیای با آب و تاب تبلیغش کنی.

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    مسخره ترین طرحی که میشه برای ادمهای ساده مثل شما بزارن و شما بیای با آب و تاب تبلیغش کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

بچه ها کسی خبر نداره داستان این پلوتون چیه ؟؟ الان سه روزه نتونستم برم داخل سایت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

- - - Updated - - -

عزیز من میشه بگی کجاش مسخره هست؟
    ادم باید یه حرفا با مدرک بزنه مردم دارن برای یه همچین سرویسی حداقل 40 تومن در ماه میدن که تازه با محدودیت دانلود همراه هست!!
    شما که دستد به این طرح نیمیرسه و امتحان نکردی لطفا بی دلیل نظر نده اگه هم دلیلی داری بگو تا من جواب بدم.
    اگه دلیل داری بگو وگرنه همه میفهمن که نظرت مسخره هست نه این طرح!!
    درزمن من به هیچ وجه تبلیغ نکردم چون برام سودی نداره فقط خواستم به کسانی که نمی دونند اطلاع رسانی کنم.

-

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بی زحمت یکی شرکت های زیر مجموعه مخابرات که میتونه رو خطوط dlc هم سرویس بده نام ببره تا من که دنبال پرت خالی میگردم شاید مشکلم حل بشه.

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بی زحمت یکی شرکت های زیر مجموعه مخابرات که میتونه رو خطوط dlc هم سرویس بده نام ببره تا من که دنبال پرت خالی میگردم شاید مشکلم حل بشه.
    آریافون و شبکیه.

- - - Updated - - -

آریافون و شبکیه.

9. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آریافون و شبکیه.

- - - Updated - - -

آریافون و شبکیه.
    با تشکر اطلاع دارید کدومشون بهترن؟؟

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشکر اطلاع دارید کدومشون بهترن؟؟
    من از شبکیه استفاده نکردم نمیدونم چطوریه اما آریافون چند ماه پیش تست کردم بد نبود پینگ اروپا بین 120 تا 160 بود و سرعت هم اکثرا بین 3 تا 4.5 مگابیت. البته هر مرکز مخابراتی ممکنه فرق داشته باشه.

12. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این پلوتو که هنوز خرابه بچه ها شما هم مشکل دارید من میخوام شارژ کنم حالا چیتال تنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •