سلام یه سوال دارم تو پچ جام جهانی 2010 لیگای خودش هست.
سالمه خراب نیست.
سلام یه سوال دارم تو پچ جام جهانی 2010 لیگای خودش هست.
سالمه خراب نیست.
حالا میشه بگید چه جوری میشه به حالت اولش برگشت؟؟
الان دیگه نمیشه وارد تنظیمات شد! اگه بری هم pes قاطی میکنه و باید ببندیش![]()
ببخشید من بازیکا رو نمیبینم که اصلا برم روشون و دومی رو انتخاب کنم
یکی به من بگه دقیقا کجا باید برم که برسم به لیسته بازیکنا و اون بازیکنو بخرم؟؟از هر تیمی میشه بازیکن خرید ؟
موافقم
راستي تايپيكي هم هست كه گلهاي زده ي خودمونو توش آپ كنيم نشون بقيه بديم حالشو ببرن
يا يه مسابقه بهترين و قشنگترين گل توي درجات مختلف از نظر حركت نمايشي،ضربه ايستگاهي،قيچي،هد شيرجه اي،فاصله ي دور و از اين جور چيزا بزاريم
اگه موافقيد تشكر كنيد از اين پست....
اين كارا رو انجام بده
به قسمت time Office برو
به قسمت negotiatiaons برو
به قسمت pleyare serche برو
نه عزيز فتوشاپ كجا بود...
اگه دقت كني ميبيني من 32 بازيكنم كامل هستش...
آخه بيشتريشون 1 تا 2 هفته مسدوم بودن
5 تا بازيكن كه به جايي بر نميخوره تازه مصدوم نرمال ميتونه بازي انجام بده فقط چلمن ميشه
خودت امتحان كن
عصبي نشو چون انجمن ف ر شده كمتر كسي ميتونه سر بزنه...
عملكرد هاي R2 :
ؤقتي تكل ميزنن اگه زده بشه از روي تكل ميپره و يا ردش ميكنه از كنار
وقتي نگه داريش توپ رو بصورت مالكيتي دقيق حركت ميده(جهت هم نگه داري)
وقتي دوبار زده بشه حركت پا عوض كردن سريع انجام ميده(حركت روبه جلو)
وقتي در حال دويدن هستي اگه نگه داريش به همراه يك جهت توپ رو جلوتر فرستاده تا بتونه سريع تر بدود
وقتي موقع سانتر زده شود سانتر بلند و شتاب كم ارسال ميشود
موقعي كه با شوت زده شود ضربه ي تكنيكي و دقيق تري(بيشتر بغل پا) به همراه كندي زده ميشود
در مواقعي هم كه ميخواي دفاع كني اگه نگه داريش تمركز گيري انجام ميشه توسط بازيكنت و روي توپ حريف تمركز ميكنه
خيلي از مواقع هم كه به دنبال توپ هستي عمل كنسل يا اسكرت توپ رو انجام ميده يعني ميتوني توپ رو خالي بذاري و حركت بدون توپ انجام بدي
من تا اينجا حضور ذهن داشتم بازم يادم اومد همين پست رو ويرايش ميكنم
موفق باشي![]()
سلام به همگی.
من لیست کاملی از نحوه زدن دریبلها از آماتور تا حرفه ای ترینها می خوام(برای 2010)یعنی مثلا بگین فلان دریبل با این دکمه.ضمنا فقط برای دسته های آنالوگ دار کامپیوتر میخوام.یعنی دسته های طرح 360.
لطفا لینکی هم اگه هست که چنین لیستی داشته باشه بدین.البته لینک عکس دریبها و فیلمهای آموزشی و آموزشهای داخل بازی رو ندین.
لطفا هرکی هرچی بلده بگه.البته تست شده و سالم!!!
یه چیزایی میدونم ولی همش از داخل خود بازیه :
موقع تکل R2 رو بزنید میپره .
موقع حرکت به جای R2 ، R1 رو بزنی . یه استارت خفن گونه میزنه .
موقع سانتر اگه R2 رو بگیری سانتر هواییتره و اگه L1 بگیری سانتر سریع و پایینتره .
موقع حرکت از کنار وقتی می خوای سانتر کنی دایره رو دوبار برنی سانتر پایینتر می کشه و اگه سه بار بزنی زمینی سانتر میکنه . البته فکر کنم همه اینا رو بدونن . اگه بازم یادم اومد می گم .
توی تام تورنمنت ها که تیمم میاد بالا تیم های دیگه مخوصا تیم های بزرگ با ترکیب اصلیشون بازی نمیکنن
چکار باید کنم؟
سلام
چون طبيعت بازي همينه.همزمان كه شما بازي ميكني تيم هاي ديگه هم بازي دارن و هوش مصنوعي بر اساس ميزان استقامت بازيكناي تيماي ديگه اونارو بازي ميده حالت رف رنسشونم هم اجرا ميكنه و وقتي شما ميخواي با اون تيم بازي كني بهترين تركيب تيمي رو از نظر قواي جسمي داخل زمين مياره نه از نظر تركيب اصلي يا درجه ي كيفي بازيكن.توي مسترليگ به همين صورت.معدود بازيكنايي هستن كه بتونن هميشه توي زمين و هر هفته دو بازي انجام دهند حتي دروازبان ها
موفق باشي![]()
اینجوری که خیلی راحت میشه
من با درجه تاپ پلیر رئال و منچستر رو گلبارون کردم توی چمپوینز لیگ
آقا شدیدا موافقم --همین حالا تاپیکشو استارت بزنید حال کنیم تابستون بیکاریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)