تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1141 از 1142 اولاول ... 141641104110911131113711381139114011411142 آخرآخر
نمايش نتايج 11,401 به 11,410 از 11416

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2024

پيش فرض

درود به استاتید و دوستان
    چراغ ترمز بیوک من یهو از کار افتاده
    فیوزش سالمه
    دو تا سیم سویچ پدال هم برق داره
    با فشاز ترمز و عمل کردن سویچ زیر پدال برق تا توی اون سوکت چنتایی زیر ستون فرمون هم میاد
    در ضمن فلاشر ها هم کار میکنن ولی دیگه با فشار پدال ثابت نمیشن چون ترمز روشن نمیشه
    دیگه کجا رو باید چک کنم؟
    نقشه سیمکشی رو دارین؟
    نقشه صفحه ۸۲۱ باز نمیشه

2. 2 کاربر از ho3ein1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid-48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود به استاتید و دوستان
    چراغ ترمز بیوک من یهو از کار افتاده
    فیوزش سالمه
    دو تا سیم سویچ پدال هم برق داره
    با فشاز ترمز و عمل کردن سویچ زیر پدال برق تا توی اون سوکت چنتایی زیر ستون فرمون هم میاد
    در ضمن فلاشر ها هم کار میکنن ولی دیگه با فشار پدال ثابت نمیشن چون ترمز روشن نمیشه
    دیگه کجا رو باید چک کنم؟
    نقشه سیمکشی رو دارین؟
    نقشه صفحه ۸۲۱ باز نمیشه
    درود بر شما، به کلوپ خودروهای امریکایی خوش اومدین
    با توصیفی که کردین احتمالا مشکل تو همون سوکت تقسیم زیر ستون فرمان هست. به نظرم سوکت رو جدا کنین و با اسپری کنتاکت شور دو طرفش رو تمیز کنین و مجدد جا بزنین. احتمالا مشکل حل بشه ولی اگه نشد احتمالا مدار مربوطه بعد از سوکت جایی قطع شده که باید با دنبال کردن مدار محلش پیدا بشه. البته بعضا کار راحتی نیست و حوصله زیادی میخواد. یک سوکت بزرگ مشکی هم داخل صندوق عقب سمت راننده بالای چرخ هست که کل برق چراغهای عقب از اون میگذره. بد نیست اون رو هم چک کنین و با کنتاکت شور تمیزش کنین شاید مشکل از اون باشه.

4. 2 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان درود
    وقت همگی بخیر
    امیدوارم هر کجا هستد تو این روزهای سخت حالتون خوب باشه

دارم روی شیشه بالابر کاپریس 1984 کار می کنم. داستان از این قراره که یک روز وقتی دکمه شیشه برقی رو بسمت پایین فشار دادم که شیشه بیاد پایین ، متاسفانه شیشه حدود 5 سانت بیشتر پایین نیومد و همون جا گیر کرد. تا اینکه رودری رو وا کردم و اومدم بررسی کنم که جریان چیست

متوجه شدم شیشه توسط 2 قطعه پلاستیکی نر و ماده روی ریل سوار میشه و کار می کنه. وقتی بیشتر دقت کردم متوجه شدم این دو قطعه نر و ماده در زمان حرکت یه لقی کوچیک دارن و همون باعث تغییر زاویه (افتادگی جلوی شیشه) و در نتیجه گیر کردن میشه

قطعه نری نصب شده روی ریل

قطعه مادگی که روی شیشه پیچ میشه:

این دوتا عکس هم زمانی هست که روی کار سوران

داستان از این قراره که قطعه مادگی طی این سالها به این شکل خورده شده و باعث ایجاد لقی در کارکرد و در نهایت گیر کردن شیشه:

حالا من از خمیر دوقلوی اپوکسی استفاده کردم و زمان جا زدن خرد شد و ریخت. دیگه نمیدونم بنظرتون چه راهی برای ترمیمش هست. یه ایده هم تو ذهنم هست که یه ورق فلزی نازک برش بدم و اونجا سوار کنم.

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید.

Last edited by Peyman Skylark; 06-02-2026 at 01:41.

6. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2024

پيش فرض

درود بر شما، به کلوپ خودروهای امریکایی خوش اومدین
    با توصیفی که کردین احتمالا مشکل تو همون سوکت تقسیم زیر ستون فرمان هست. به نظرم سوکت رو جدا کنین و با اسپری کنتاکت شور دو طرفش رو تمیز کنین و مجدد جا بزنین. احتمالا مشکل حل بشه ولی اگه نشد احتمالا مدار مربوطه بعد از سوکت جایی قطع شده که باید با دنبال کردن مدار محلش پیدا بشه. البته بعضا کار راحتی نیست و حوصله زیادی میخواد. یک سوکت بزرگ مشکی هم داخل صندوق عقب سمت راننده بالای چرخ هست که کل برق چراغهای عقب از اون میگذره. بد نیست اون رو هم چک کنین و با کنتاکت شور تمیزش کنین شاید مشکل از اون باشه.
    درود و سپاس از پاسخ
    بله دقیقا همون روز این کار رو کردم و سیم از هموم سوکت تقسیم زیر فرمون خشک و قطع شده بود که اصلاح شد

8. 2 کاربر از ho3ein1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2024

پيش فرض

درود دوستان
    من موتور بیوک رو تعمیر کامل کردم سه تا مشکل وجود داره یکی از ته میلنگ روغن میریزه که مکانیک میگه بخاطر کاسه نمد دو تیکه هست و هر ۱۰ تا یکی اینطوری میشه
    یکی هم از پیچی که پایه کمپرسور کولر روش نصبه و کنار سنگ وسط نصبه (پیچ سمت راست کاربراتور) روغن میزنه بیرون
    یکی هم اینکه کناره های سنگ وسط انگار حالت خیس مانند داره و قهوه ای مرطوب داره
    راه حل چیه؟

10. این کاربر از ho3ein1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Sir0c00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود دوستان
    من موتور بیوک رو تعمیر کامل کردم سه تا مشکل وجود داره یکی از ته میلنگ روغن میریزه که مکانیک میگه بخاطر کاسه نمد دو تیکه هست و هر ۱۰ تا یکی اینطوری میشه
    یکی هم از پیچی که پایه کمپرسور کولر روش نصبه و کنار سنگ وسط نصبه (پیچ سمت راست کاربراتور) روغن میزنه بیرون
    یکی هم اینکه کناره های سنگ وسط انگار حالت خیس مانند داره و قهوه ای مرطوب داره
    راه حل چیه؟
    سلام
    چقدر هزینه تعمیر اساسی شد؟

اگه ممکنه به تفکیک هم بگید چقدر لوازم شد چقدر اجرت مکانیک و چقدر تراشکار

12. این کاربر از Sir0c00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2024

پيش فرض

سلام
    چقدر هزینه تعمیر اساسی شد؟

اگه ممکنه به تفکیک هم بگید چقدر لوازم شد چقدر اجرت مکانیک و چقدر تراشکار
    درود
    مجموعا ۳۰۰ میلیون و مربوط به انتهای تابستان
    حدود ۱۳۰ لوازم
    ۱۲۰ فک کنم تراشکار و سایر
    حدود ۵۰ دستمزد اگه درست یادم مونده باشه

اون مشکل دوم روغن دادن پیچ هم با راهنمایی مکانیک و استفاده از تفلون مایع امروز انجام شد تا یه تست بگیرم ببینم باز روغن میده یا نه

14. 3 کاربر از ho3ein1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید.

چند قطره چسب قطره‌ای فوری رازی از اون قرمز کوچک ها بعد یه مقدار جوش شیرین روی اون همینطور اضافه می کنیم تا به حجم مورد نظر برسید . تست سایش نگرفتم ولی از نظر استحکام بد نیست . می تونی اول رو به قطعه با جنس مشابه تست کنی

16. 2 کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند قطره چسب قطره‌ای فوری رازی از اون قرمز کوچک ها بعد یه مقدار جوش شیرین روی اون همینطور اضافه می کنیم تا به حجم مورد نظر برسید . تست سایش نگرفتم ولی از نظر استحکام بد نیست . می تونی اول رو به قطعه با جنس مشابه تست کنی
    دوست عزیز درود
    وقت بخیر

ممنون از توجهت. امتحان میکنم

.................................................. .............

دوستان کاپریس/ایمپالا سوار شما از چه جکی برای بالابردن ماشین استفاده می کنید؟ (ماشین من کاپریس 1984)
    جک هیدرولیکی 5 تن دارم اما ماشین رو تا حدی که لاستیک از سطح زمین جدا بشه بالا نمی بره. اگه بخوام زیرش کُنده بذارم اون وقت جک زیر ماشین جا نمیشه. اگه نذارم تا اون حد بالا نمیبره. لازم به ذکره که بگم جک رو زیر شاسی نزدیک چرخ قرار میدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2024

پيش فرض

درود به همه دوستان و ارزوی سلامتی
    ریل شیشه سمت راننده بیوک من اون قرقره مانند هاش که شیشه رو میگیره و بالا و پایین میبره شکست و شیشه رو نمیتونه نگه داره
    ریل رو باز کردم ولی واسه دراوردنش از تو در هم مجبور شدم موتور شیشه رو باز کنم که به محضی که باز شد نمیدونستم تحت فشاره فنرش و چرخدنده ریل دور شد و بالاخره درش اوردم
    حالا واسه بستن مجدد موتور روی اون و جا انداختن شیشه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه با توجه به جای کم دست چطور موتور رو سرجاش روی ریل ببندم و فنر رو چجوری اونجا جمع کنم چون فشار زیادی میخاد که برگرده سرجای خودش و با چرخدنده موتور درگیر بشه
    Last edited by ho3ein1365; 06-04-2026 at 22:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •