pioneer deh-155
pioneer deh-155
اساتید عزیز من تو یه موضوع بصورت خیلی خفن هنگ کردم!
این 2 اهم 4 اهم و مثلا باس محمد کیلر عزیز که 8 اهمیه یعنی چی؟کمتر باشه بهتره؟بیشتر باشه بهتره؟
مثلا من الان رو امپم رده که 4 تا150 رو 2اهم و 4تا 100وات رو 4 اهم میده؟اینو من چجوری تنظیم کنم؟
الان rs165که رو ماشینه 3اهم 100تا150 واته؟بعد ممکنه امپ بهش 100 تا 4 اهم بده ؟اینطوری خراب نمیشه؟
بعد اینکه یه چیزی رو امپ هست روش زدهbass bostاگه اشتباه نکنم که یه گزینه داره رو 0dbو یکی دیگه رو18db؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
200 هزار تومان
خلاصش اینه که اهمه کمتر قدرته بیشتر واته بیشتر کیفیت کمتر... و اهمه بیشتر برعکس میشه ...
تنظیمه چی ؟ 2 اهمی وصل کنی 150 وات میده 4 اهمی وصل کنی 100 وات میده ...
اخرین جملت پرسشی بود ؟ درباره bass boost قبلا توضیح دادن ...
کلا تجربه میگه ساب رو طاقچه احتمال سر زدن برادران سارق به اتوموبیل شما رو ببشتر میکنه، اگه پارکپینگ نداری و ماشینو زیاد تو خیابونه،ساب رو طاقچه نبندی بهتره
گدشته از این موضوع صدا سلیقه ای دیگه، هر دو سناریویی که فرمودید قابل اجراست. هم میتونی از باکس رو طاقچه استفاده کنید هم میتونید با یه کواک قوی و یه آمپ مناسب ، کلا ساب رو حذف کنید
در نهایت اگه بخوام نظری بدم با توجه به اینکه صدای مناسب و راضی کننده و نه زیاد و spl میخواید، از تیکیب کواک بدون ساب استفاده میکنم
اهم میزان مقاومت سیم پیچ یا کویل ساب ، کواک و .... هست
بطور کلی مقاومت مدار با اهم بیام میشه در واقع اهم واحدی برای اندازه گیری مقاوته
سیستم های صوتی خودرو اکثرا با مقاومت های 1تا4 اهم و در مواردی 8 اهم ساخته میشه، چون در این مقاومت ها صدا راحت تر تولید میشه وضوح و قدرت راضی کننده ای داره و مدارهای این سیستم ها در این مقاومت مصرف انرژی قابل قبولی دارن.
بطور کلی هر چی اهم (مقاومت) یک مدار کمتر میشه ، جریان بیشتری رو میتونه ار خودش عبور بده و در نهایت میتونه توان بیشتری داشته باشه
کم یا زیاد بودن مقاومت یه قطعه دلیلی برای بهتر بودن یا بد یودن اون قطعه نیست، بلکه این شرایط استفاده و نیاز یه سیستم با توجه به اهداف طراحی اون هست که ما رو جهت استفاده از قطعات با آپدانس متفاوت نیازمند میکنه. در سیستم هایی که حجم صداهای بالایی نیاز دارن سعی میکنن از قطعات با مقاومت پایین استفاده کنن تا جریان زیاد، بازدهی رو بالا ببره و صدای بیشتری تولید بشه همچنین با تغییر توع بستن مدارها هم میشه به مقاومت های پایین تر رسید بشرطی قطعات مصرفی این توانایی رو داشته باشن که در اپدانسای پایین هم کار کنند.
در مورد آمپ شما هم همینطوره، اگه شما هدفتون استفاده از توان 100 وات برای هر کانال از آمپتون هست باید اون رو در یه مدار 4 اهمی قرار بدین و اگه میخواید از از حداکثر توان آمپ بهره ببرید باید آمپ رو در مدار 2 یا 1اهم درایو کنید. در حالت عادی وقتی شما قطعاتی 4 اهمی (مثل یه کواک معمولی) رو به آمپ وصل میکنید باتوجه به اینکه قطعه شما 4 اهمیه ، مقامت مدار شما هم 4 اهمیه و طبیعتا آمپ هم در مقاونت 4 اهم با توجه به طراحیش 100 وات خروجی میده. این موضوع در مورد قطغات و مدارهایی با آمپدانس های مختلف صادقه
rs165 مقاوت 3 اهمی داره و در این اپدانس 100 وات قدرت خروجی داره، با توجه یه اینکه اکثر آمپ ها در مقاومت های 2 تا 4 کار میکنند مشکلی پیش نمیاد و اجزای سیستم بخوبی کار میکنند.
bass bost هم یک تقویت کننده فرکانس های پایینه که میزان بیس خروجی روی ساب رو بالا میبره و شما با افزایش اون، بیس بیشتری خواهید داشت که معمولا بخاطر فشاری که به ساب میاره خیلی ازش استفاده نمیشه
ببین برای جلو 1 جفت کامپ بزار
برای عقب هم همین 1 جفت ساب هم روی تخته عقب بزار اونم rs12free air که مخصوص تاقچه عقب هست
کیفیت و تفکیک صدات عالی میشه
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید بزرگوار.میخواستم نظرتون رو در مورد سیستمم که قراره تا یک هفته دیگه ببندمش رو بدونم!! اول از همه تشکر و قدردانی میکنم از استاد حمید غزیز که واقعا نسبت به من لطف داشتن و من رو راهنمایی کردن.
هدیونیت:5100 پایونیر
کامپوننت در جلو GLADEN SQX 165
کواکسیال عقب : DLS 1073
آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال MOSCON GLADEN ONE 120.4
ساب باکس دو عدد 12 اینچ دیجیتال دیزاین مدل 512
آمپ سابها:مونو کنوود9105
خازن هم داریم تهیه میکنیم.
چطوره!؟؟![]()
با تشکر فراوان از آقا حمید
آفا اگه بتونم امپلی XL 150c4 بگیرم خیلی تاثیر داره؟قیمتش چنده الان؟
یا کواکسیال 1073 بهتر از MC609 نیست؟(واسه مچ 609 انتخاب کردی؟یا کلا بهتره؟)
اگه بتونم 500 بیشتر هزینه کنم خیلی فرق میکنه؟ارزش داره؟با 500 بیشتر کدوم مورد رو تقویت کنیم بهتره و تاثیر گذارتر؟
یعنی بودجم بشه 2میلیون نیم
206 هاچ بکه حمید خان
قدرتیه یا کیفیتی این کامپی که گفتی؟؟؟
ضمنا این سابه که می گی RS12Free قیمتش چقدره ؟
مخلص
با اجازه حمید خان380 هزار تومن
Last edited by hoseinsps; 10-07-2013 at 23:31.
هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)