تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1141 از 2014 اولاول ... 1416411041109111311137113811391140114111421143114411451151119112411641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,401 به 11,410 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصرتى: مى خواهم به پرسپوليس برگردم

فوتبال ايران - محمد نصرتى تنها عضو ثابت خط دفاعى فصل گذشته پرسپوليس است كه در اين تيم حضور ندارد و حالا بسيارى از كارشناسان غيبت او را موجب افزايش مشكلات سرخ ها در دفاع چهار نفره خطى مى دانند. نصرتى حالا براى النصر دبى بازى مى كند اما به حضور مجدد در پرسپوليس ايران هم تمايل دارد.
    او كه به تازگى مصدوميت سختى را سپرى كرده ابتدا در خصوص بازگشت به تركيب تيمش مى گويد: خوشبختانه مصدوميت بدى كه از ناحيه قوزك پا با آن مواجه شده بودم را پشت سرگذاشتم البته در اين رابطه سختى هايى نيز وجود داشت اما هر چه بود گذشت و مهم اين است كه حالا كاملاً آماده هستم و در تمرينات گروهى شركت كردم تا خيال سرمربى تيم را از بابت حضورم راحت كنم.
    او از مصدوميت عقيلى اظهار بى اطلاعى مى كند و درباره بازگشت خودش به تيم ملى ادامه مى دهد: نمى دانستم عقيلى مصدوم شده است اما هنوز صحبتى با من از جانب سرمربى تيم ملى يا ساير مسؤولان فدراسيون فوتبال براى حضور در تيم ملى نشده است.اگر دايى از من دعوت كند با تمام وجود و با انگيزه بالا در خدمت تيم ملى كشورم خواهم بود.اميدوارم سرمربى تيم ملى ايران چند بازى قبلى مرا ديده باشد چون انگيزه ام هم براى حضور در تيم ملى فوق العاده زياد است.اگر دعوت شوم و برابر امارات بازى كنم خيلى از مسائل را ثابت خواهم كرد. ضمنا من از مهاجمان ملى پوش اماراتى مثل اسماعيل مطر، حمادى و فيصل خليل كه البته با محروميت مواجه است شناخت كاملى دارم.
    جالب تر اينكه نصرتى ديگر انگيزه اى براى حضور در ليگ امارات ندارد و به هدف هاى تازه اى فكر مى كند:دوست داشتم فوتبال بيرون از ايران را تجربه كنم اما در حال حاضر انگيزه من حضور در اروپا و موفقيت در تيم ملى است. ما بازيكنانى مثل جواد نكونام و مسعود شجاعى را داشتيم كه بعد از حضور در فوتبال امارات به فوتبال اروپا رسيدند ضمن آنكه جايگاه خوبى نيز در تيم ملى براى خودشان به وجود آوردند. با حضور در فوتبال ايران مى توانم مدنظر سرمربى تيم ملى باشم البته اين موضوع به راحتى ميسر نخواهد شد چون من تاپايان فصل با النصر قرار داد دارم. واقعاً نمى دانم، هنوز تصميم نهايى ام را نگرفته ام اما هيچ بعيد نيست كه در نيم فصل تصميم عجيبى بگيرم و به پرسپوليس بازگردم هرچند كه گرفتن رضايتنامه ام از النصر واقعاً سخت است اما به هر حال هر احتمالى وجود دارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هدف برنامه نود، خير نبود

مصطفوى:
    به صادقى توصيه مى كنم به باشگاهش پايبند باشد

اينكه بحث سرخ پوش شدن اميرحسين صادقى چطور نقل محافل شد، خود پرسپوليسى ها هم نمى دانند اما ماجرا هر چه هست، داريوش مصطفوى را حسابى عصبانى كرده. او مى گويد: « بحث حضور اميرحسين صادقى در پرسپوليس بى پايه و اساس است و من نمى دانم اين مسائل از كجا آب مى خورد.
    صادقى بازيكن خوب و يكى از مدافعان بزرگ فوتبال ايران است اما در حال حاضر با باشگاه مس كرمان قرارداد دارد و هم اينكه پرسپوليس نياز چندانى به چنين بازيكنانى ندارد.
    من به عنوان يك مدير فوتبالى حتى اگر قرار باشد روزى يك بازيكن با خصوصيات اميرحسين صادقى را جذب كنم ابتدا به او توصيه مى كنم به باشگاه خود مس كرمان پايبند باشد و از طرفى از آنجا كه او اصالتاً يك استقلالى است اگر خود او يك زمانى تمايل داشت به پرسپوليس بيايد و استقلال هم از او اعلام بى نيازى كرد آن موقع حتماً او را به خدمت مى گيريم.
    در هر حال صادقى فعلاً بازيكن مس كرمان است و اينكه يك جايى ابراز تمايل كرده كه به پرسپوليس بيايد ما هم از وى تشكر مى كنيم و اين بيانگر اهميت بالاى دو باشگاه استقلال و پرسپوليس است.»
    او در ادامه با اشاره به بى نيازى پرسپوليس نسبت به جذب مدافع توضيح مى دهد: «پرسپوليس تيم بزرگى است كه در اين فصل بازيكنان بزرگى را هم به خدمت گرفته و من به عنوان مديرعامل به همراه اعضاى هيات مديره تلاش كرده ايم كه هر چه كادر فنى مى خواهند در اختيارشان قرار دهيم و پرسپوليس از بابت بازيكنان هيچگونه كمبود و مشكلى ندارد ضمن اينكه در حد توان خود سعى كرده ايم بهترين امكانات را در اختيار مربيان و بازيكنان قراردهيم.»
    وى در همين زمينه گفت : «با اين وجود اگر پرسپوليس نتوانسته در حد انتظار هواداران نتيجه بگيرد بايد بررسى شود و من بر اين باورم كه با كمى خوش شانسى مى توانيم از اين وضعيت خارج شويم و به روزهاى اوج گذشته برسيم.»
    مصطفوى اشاره اى هم به برنامه نود دارد و با ناراحتى مى گويد: «در برنامه نود متاسفانه به صورت عمدى يا سهوى موضوعى را مطرح مى كنند كه فكر مى كنم برنامه ريزى شده است و هدف هر چه باشد خير نيست. همه مى دانند در اين فصل ما بيشتر از چه ناحيه اى ضربه خورده ايم با اين وجود من به عنوان مديرعامل وظيفه دارم از كادر فنى و بازيكنان دفاع كنم و در همان برنامه اعلام كردم كه همه مشكلات را به گردن مدير عامل بيندازند.
    من براى برنامه سازان تلويزيونى احترام ويژه اى قائلم و آرزو مى كنم تمامى آنها بدون غرض ورزى فعاليت كنند ولى طرح اينگونه سؤالات در فاصله سه روز مانده به مسابقه درست نيست و باعث كاهش روحيه اعضاى تيم مى شود. اين را هم بگويم به قطبى و كادر فنى پرسپوليس اعتماد قلبى داشته و مطمئنم تيم وى حرف هاى زيادى براى گفتن در ايران و آسيا دارد. فقط اميدوارم هواداران ما مسائلى كه در برنامه تلويزيونى نود مطرح شد را به دل نگرفته و با حضور گسترده خود در ورزشگاه آزادى براى بازى روز پنج شنبه، شاهد يك پيروزى دلچسب باشند.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتقاد فرخزادى از عادل فردوسى پور و برنامه نود:

اتفاقات اين برنامه، خيلى معنى دار بود

ايران ورزشى- برنامه نود دوشنبه شب اصلاً به مذاق پرسپوليسى ها خوش نيامده و جالب است كه مجيد فرخزادى در قامت سخنگوى هيأت مديره باشگاه عقيده دارد كه اين برنامه، معنى دار بوده. او مى گويد: به عنوان يك عضو هيات مديره از برنامه دوشنبه شب ۹۰ متاسف شدم كه مديرى با سابقه مانند مصطفوى را اين طور آزرده خاطر ساختند.
    وى افزود: از رسانه ملى انتظار بيشترى داريم. يك برنامه نبايد تمركز تيم ما را در آستانه ديدار حساس مقابل صباباترى بهم بريزد. متاسفانه مسؤولان اين برنامه به ما كم لطفى كرده و با طرح يك سؤال و سه گزينه براى پاسخ، تمام سيستم مديريتى تيم را زير سؤال بردند. چه خوب بود گزينه چهارمى با عنوان داورى نيز اضافه مى كردند تا هواداران بهتر پاسخ دهند.
    به نظر من اين برنامه خيلى معنى دار بود. نبايد يك مدير عامل و باشگاه مردمى را اين طور زير سؤال برد و اميدوارم آنها پاسخگوى اين اقدام خود باشند.
    فقط بايد اعلام كنم هيات مديره با وجود تمامى مشكلات از مديرعامل باشگاه حمايت مى كند. قطعاً هيچكس مقصر ناكامى هاى اخير نيست، چراكه فوتبال غيرقابل پيش بينى بوده و همين مسأله دليل ناكامى ها محسوب مى شود. هواداران خوب ما اين موضوع را مى دانند و بى شك بهتر از گذشته از ما حمايت خواهند كرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

توی تیتر یکی از روزنامه های ورزشی نوشته بود که قرار لوکا مربی رسولیس بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رأى من قطبى است

ايران ورزشى- در حالى كه شايعه بركنارى احتمالى قطبى مطرح شده، مجيد فرخزادى بار ديگر حمايت خود از سرمربى را اعلام مى كند و مى گويد: من در هيات مديره يك راى دارم كه آن را به حمايت از قطبى اختصاص مى دهم.
    مى دانم قطبى شخصى نيست كه به خاطر يك بازيكن موقعيت خود را به خطر بيندازد و به دليل شناختى كه از او و تفكرات فنى اش دارم از او حمايت مى كنم البته از ماركو شناخت كاملى ندارم ولى او باعث خريد دى كارمو شد و بدون شك بايد جوابگوى خريد اين بازيكن هم باشد. ضمن اينكه او تا به حال ۱۴۰ هزار دلار از قراردادش را دريافت كرده و ۵۰هزار دلار نيز براى او خانه و خودرو خريدارى كرديم . اين فرد بايد در مقابل اين هزينه ها پاسخگو باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی تیتر یکی از روزنامه های ورزشی نوشته بود که قرار لوکا مربی رسولیس بشه
    بیا رفیق اینو بخون

تلاش بى سرانجام يك واسطه

لوكا جانشين قطبى نمى شود

زهرا اسدى
    Zahra Asadi
    بازى با صباباترى خيلى چيزها را مشخص خواهد كرد. از جمله تكليف افشين قطبى را كه مى گويند فردا آخرين مهلت او براى سامان دادن به وضعيت پرسپوليس است و در غير اين صورت بركنار خواهد شد. البته هنوز كسى روى اين مسأْله مهر تأييد نزده. نه مديرعامل و اعضاى هيات مديره و نه حتى خود قطبى اما پرسپوليس آنقدر بد و دور از انتظار ظاهر شده كه ديگر وقوع هيچ اتفاقى - حتى بركنارى افشين قطبى - عجيب به نظر نمى رسد. با اين وجود، پرسپوليسى ها همه چيز را از بيخ و بن تكذيب مى كنند و مى گويند كه حتى اولتيماتومى هم به سرمربى داده نشده اما در همين رابطه و از گوشه و كنار نام لوكا بوناچيچ را مى شنويم كه مى گويند سايه اش روى جايگاه افشين قطبى و نيمكت پرسپوليس افتاده. لوكاى كروات به تأييد اكثريت قريب به اتفاق كارشناسان داخلى، بهترين و مؤثرترين مربى خارجى اين چند ساله فوتبال ايران بود اما حالا كه به امارات رفته تيمش حال و روز خوشى ندارد. آنقدر كه حتى زمزمه هايى مبنى بر بركنارى اش از النصر هم به گوش مى رسد. همين موضوع است كه شايعه جايگزينى احتمالى او به جاى افشين قطبى و حضورش در پرسپوليس را جدى تر كرده اما اين شايعه اصلاً به مذاق داريوش مصطفوى خوش نمى آيد و او به محض شنيدن اش آن را رد مى كند: «ما نه با لوكا بوناچيچ و نه با هيچ مربى ديگرى مذاكره نداشته ايم. اصلاً قصد تعويض سرمربى را نداريم. افشين قطبى سرمربى پرسپوليس است و تا آخرين لحظه سرمربى مى ماند.»

ماجرا وقتى جالب تر مى شود كه به سراغ مدير برنامه هاى لوكا مى رويم و او از تماس هاى واسطه اى مى گويد كه هيچ نقشى در باشگاه پرسپوليس ندارد. شهداد ناظمى كه گفته شده پرسپوليسى ها براى صحبت و مذاكره با مربى كروات، دست به دامان او شده اند، در اين باره به ايران ورزشى مى گويد: «درباره اين مسأْله هيچ يك از مقامات رسمى باشگاه پرسپوليس تماس و صحبتى با من نداشته اند البته من چيزى را تكذيب نمى كنم. تماس هايى گرفته شده ولى از طرف شخصى كه خودش يك واسطه است و مسؤوليتى در باشگاه ندارد. اين شخص گفت كه باشگاه به همكارى با لوكا علاقه مند است. من هم گفتم لوكا الان با النصر قرارداد دارد و مشكلى هم ندارد كه بخواهد آنجا را ترك كند. حتى اين را گفتم كه اگر خواهان لوكا هستند بايد باشگاه النصر را راضى كنند چون او تا پايان فصل قرارداد دارد. حالا ديگر نمى دانم اصلاً خود باشگاه قصد پيگيرى اين مسأله را دارد يا نه.»
    اما آيا خود لوكا هدايت پرسپوليس در شرايط فعلى را به ادامه همكارى با النصر ترجيح مى دهد ...
    مدير برنامه هايش اين طور مى گويد: «شكى نيست كه او فوتبال ايران را دوست دارد. به هر حال لوكا يك مربى حرفه اى است و هرجا شرايط براى كار كردنش مهيا باشد به همان جا مى رود. پرسپوليسى ها هم اگر او را مى خواهند بايد خودشان وارد مذاكره شوند. هرچند به عقيده من نيازى به اين كار نيست و قطبى با پرسپوليس نتيجه مى گيرد.»
    مدير برنامه هاى لوكا تاكيد دارد كه از مسؤولان رسمى باشگاه كسى با او تماس نگرفته و اين دقيقا برخلاف خبرى است كه چند روز قبل براى اولين بار منتشر شد و گفتند يكى از اعضاى هيات مديره پرسپوليس با مدير برنامه هاى سرمربى كروات وارد مذاكره شده. مجيد فرخزادى به عنوان يكى از اعضاى هيات مديره همه چيز را تكذيب مى كند: «قطبى خودش گزينه اصلى و تنها گزينه هيات مديره است و من به عنوان سخنگوى هيات مديره تاكيد مى كنم كه با هيچ فردى در اين باره صحبت نشده. هيچ يك از اعضا با لوكا و مدير برنامه هايش و هر شخص ديگرى تماس نداشته اند. برنامه هيات مديره، حمايت قاطع از افشين قطبى است و ما با تمام قوا حامى او هستيم. هيچ گزينه ديگرى هم براى جايگزينى او مطرح نشده.» فرخزادى تاكيد مى كند كه حتى اولتيماتومى هم در كار نبوده و تحت هيچ شرايطى قطبى بركنار نخواهد شد: «هيات مديره اصلا اولتيماتومى به قطبى نداده و بعيد مى دانم مدير عامل هم چنين كارى كرده باشد. گفتم كه تصميم باشگاه و هيات مديره، حمايت قاطع از قطبى است و حتى اگر پرسپوليس به صبا ببازد برنامه اى براى تغيير سرمربى و كادر فنى نداريم.»
    تكذيبيه هاى مديران پرسپوليس و حتى مدير برنامه هاى لوكا، همه چيز را در حد يك شايعه نه چندان جدى نگه مى دارد اما داستان وقتى غيرممكن تر، جلوه مى كند كه بحث مسائل مالى پيش مى آيد.
    پرسپوليس براى به خدمت گرفتن افشين قطبى، دست كم ۷۰۰ هزار دلار هزينه كرده و اگر اين مربى را بركنار كند، بايد كل مبلغ را به او بپردازد. از طرف ديگر آنها اگر بخواهند لوكابوناچيچ را جايگزين قطبى كنند، بايد حدود ۶۰۰ هزار دلار غرامت بدهند و دست كم، نيمى از همين مبلغ را به خود لوكا بپردازند. اين در حالى است كه صرف چنين هزينه هاى سنگينى براى تغيير سرمربى در پرسپوليس خيلى بعيد به نظر مى رسد و پرسپوليسى ها ترجيح مى دهند به جاى اين همه هزينه، قطبى را حفظ كنند و شرايط تيم را به گونه اى ديگر سامان بدهند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بردیا جان اینترنت من دیال ا هست به همین خاطر نمی تونم تمام صفحات رو ببینم
    به همین خاطر سوال رسیدم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا جان اینترنت من دیال ا هست به همین خاطر نمی تونم تمام صفحات رو ببینم
    به همین خاطر سوال رسیدم

مشکلی نیست عزیز
    سوالی داشتی طی این چند روز بازم بپرس تا جواب بدیم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دیگه بحث رفتن قطبی و... رو تموم کنین
    بابا یادمون نره چند ماه پیش عشق هممون قطبی بود و بهش میگفتیم امپراطور
    یادتون نره تیم های صدر جدول کین تیم های بی تجربه
    مطمئن باشین در ادامه ازشون جلو میزنیم
    مگه سپاهان پارسال چندم بود که یه دفعه اومد مدعی شد ؟
    پس بهتره به تیم فرصت بدیم

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

رده بندى ليگ برتر

جدول گلزنان ليگ برتر

۹ گل: آرش برهانى (استقلال تهران)
    ۷ گل: عليرضا واحدى نيكبخت و كريم باقرى (پرسپوليس)، ايگور كاسترو (ذوب آهن)، فريد عابدى (برق)، اشپيتيم آرفى (پيام) و سيد مهدى سيدصالحى (پيكان)
    ۶ گل: محمدرضا خلعتبرى (ذوب آهن)، فريدون فضلى (صباى قم)
    ۵ گل: على كريمى (پرسپوليس)، اسماعيل فرهادى (ذوب آهن)، ايمان حيدرى و محمدرضا طهماسبى (پيكان)، عماد رضا (سپاهان) و مجتبى جبارى(استقلال)
    ۴ گل: عيسى ترائوره (سايپا)، مهدى شيرى (برق)، امين متوسل زاده (مقاومت)، ميثم بائو (ابومسلم)، فراز فاطمى (مس)
    کریم که 8 گله هست! مگه تو بازی با مقاوت گل نزد به خودمون؟! توی برنامه نود هم این نصیر زاده هم گفت گل به خودی بوده. این گل حساب نشده؟
    Last edited by Ghasem.M; 07-11-2008 at 00:38. دليل: اضافه کردن شکلک!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •