این بازی هنوز نیومده.شما مطمئنی؟؟؟
این بازی هنوز نیومده.شما مطمئنی؟؟؟
ببینید کلا اون 2تا بازیu3وbf3هم که فیکس شد برای3.55 و3.41 شانسی بود و اشتباه گروه سازنده که یه جورایی کد هارو برای فریم ویر های پایین هم کامپایل کرده بودن.
بعیده که به طور عادی این بازی هم فیکس بشه مگر اینکه تیمkadoبرای دانگلtrue blueفیکس اش کنن.
با عرض سلام خدمت اساتید ps3 مخصوصا ساجد و شاهین میخواستم بپرسم هزینه اتصال به اینترنت از طریق ps3 چقدر است و ایا با هزینه اتصال با کامپیوتر فرق دارد یا نه؟؟یعنی گرانتره یا ارزانتر؟؟؟در ضمن اگر ممکنه ایبوت فیکس این بازیها را برای دانلود بگذارید1-resistance 2 ,modern warfare2,wanted weapons of fate
دوست عزیز منظورتون از هزینه چیه ؟ برای چی هزینه ؟
پول اینترنتو میگی که نه همونه فرقی نداره
برای EBOOT هم اینجا می تونین درخواست کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینجا هم یه سری قرار دادند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز من حاضرم تا 20پول این دسته ای که گفتی بدم![]()
آخرین اخبار مربوط به ه.ک:دوستان خبر های بسیار جالب و عالی ای برای ما کپی باز ها هست که شما رو هم در جریان میزارم.
این اخبار مارو امیدوار میکنه که هر چه زودترcfwورژن4عرشه بشه و این یعنی یه قام خیلی خیلی بزرگ در مورد این موضوع.
قضیه اینه که هکری به نامps3henتونسته قسمتinstall packageرو توی فریم ویر رسمی4و بدون هیچ تغییری یعنیofwاجرا بکنه.
اما خوب این به تنهایی کافی نیست و با این فقط میشد ابزار رسمی سونی مثلofwها و...رو به کنسول اضافه کرد و خبری از بکاپ منیجر و این حرف ها نیست.
خوب همونطور که گفتم این به هیچ دردی نمیکرد ولی چندی پیش هکر دیگه ای به اسمdevil 303 تونست یه فایل منیجر بسازه که رویofw 4نصب میشه و کاملا اجرا میشه.اما این منیجر به کار کپی باز ها نمیخوره و فقط باهاش میهش توی محیط های مخفی پرسه زد.
اما تا اینجا به هیچ درد ما نمیخوره ولی ps3henدوباره اعلام کرد که میتونه منوdebugرو رویofw4فعال کنه و تا حد زیادی هم پیش رفته و داره به دستاوردی میرسه که به زودی اعلام میشه.
اگه بتونه به دیباگ برسه میشه ofwرو دور زد و ما تا حد زیادی بهcfw 4نزدیک میشیم.
سلام به همگی دوستان عزیز
من امروز یه PS3 120 gb گرفتم. -- شده با فریمور 3.5 و یه دیسک اورجینال برای اجرای بازیها
فروشنده چند تا بازی هم ریخت روش واسم و بهم گفت واسه شروع بازی میری تو منو Game و بالا پایین می کنی تا به Multi man برسی و فکر کنم دکمه L1 رو گفت بزنم.
آقا آوردمش خونه یکم باهاش ور رفتم که بازی کنم ولی نشد و نمی دونم چی شد اصلاً Multi man نیستش!
نمی دونم حذف شده؟
دوستان التماس می کنم بگید باید چه کنم؟؟؟
اگه اینجا جای بحثش نبود عذر می خوام
بعضی وقتا مولتی من میره توی یه فولدر به اسم UNKNOWN برو توی اون فولدر ببین اون تو نیست؟ کلا چند بار مربع رو بزن ببین مولتی من میاد ...
ای جماعت کپی باز و خواهان کپی بازی بدونید فریمویر4 برای کپی باز ها راه گشا بوده و مفید.سونی هم خودش فهمیده و ورژن4.1رو عرضه کرده.کسانی که میخوان ورژن4شونو جیل بریک کنن به هیچ عنوان آبدیت نکنن خبرایی هست![]()
ای بابا ساجد جان الان 5 ماهه هی میگن خبرایی هست ولی کو؟؟؟
دیگه به اندازه کافی از این True Blue فروختن دیگه نمیخوان CFW بدن؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)