سلام
موقعی که میرم تو بازی Left 4 Dead 2 وقتی دموش تموم میشه و میخوام بره تو منو یهو این ارور رو میده چی کا کنم؟
Steam is not runnig. You must start Steam in order to play this game.
ممنون
سلام
موقعی که میرم تو بازی Left 4 Dead 2 وقتی دموش تموم میشه و میخوام بره تو منو یهو این ارور رو میده چی کا کنم؟
Steam is not runnig. You must start Steam in order to play this game.
ممنون
Last edited by حمید جان; 16-02-2010 at 22:46.
شما اول برنامه steam رو نصب کن احتمالا باید توی dvd بازی باشه اگه نبود حتما توی cd داریور گرافیک هست...
اگه درست نشد فایل ClientRegistry.blob توی پوشه steam رو delete کن و سیستم رو یک rastart بزن ببن درست میشه...
Age yeki lotf kone va crack bazi KING ARTHUR ro bezare mamnun misham.
برو اينجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من Prince of Persia رو گرفتم روی ویندوز7 نصب کردم ولی اجرا نمیشود بعد گفتم شاید این نسخه خرابه رفتم این بار از لوح زرین خریدم بازم
درست نشد لطفا راهنماییم کنید که باید چه کار کنم
خودم میدونم که روی xp اجرا میشه ولی میخوام دیگه xp نصب نکم
Last edited by boys666; 17-02-2010 at 18:06.
سلام
من خودم این بازی رو تو 7 ریختم و هیچ مشکلی پیش نیومده !!!
نمیدونم برای چی برای شما اجرا نمیشه !!!
سلام
من بازی assassin's creed رو وقتی میخوام نصب کنم این ارور رو میده:
F:/AUTORUN.exe is not a valid Win32 application
من قبلا این بازی رو نصب کردم اما کامل نبود به خاطر همین رفتم نسخه کاملش رو گرفتم اما این هم این ارور رو میده.سی دی هم مشکلی نداره رو کامپیوتر دوستم چکش کردم.
دوستان واسه بازیNFS SHIFT هرکاری میکنم بازی FULL SCREN نمیشه بادسته هم نمیشه بازی کرد کسی میتونه راهنماییم کنه؟
واسه بازی MASS EFECT 2 هم بازی نصب میشه ولی وقتی میخوایی بازی رو شروع کنی این ارور رومیده:
YOUR VGA CARD DRIVER ARE VERY OLD PLEASE UPDATE IT AND TRY AGAIN
لطفا کمکم کنید![]()
سلام من pes 2009 فارسی بازی میکنم اما نمیتونم بازیکن ساختنی بسازم چون قسمتی که میخوام سیوش کنم ارور میده کسی میدونه راهنماییم کنه که این مشکل من حل بشه ممنونم
سلام من بایئشاک 2 رو نصب کردم ولی موقع تغییر رزولوشن تصویر تمام صفحه نمیمونه چیکارش کنم میخوام رزولوشنشو به 800 در 600 تغییر بدم اخه سیستم مو ضعیفه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)