تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1141 از 3195 اولاول ... 14164110411091113111371138113911401141114211431144114511511191124116412141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,401 به 11,410 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت لینک آموزش اما متاسفانه این توضیحاتی ک ایشون داده اصلا به درد من نمی خوره چون کامل نیست و از اول کار نگفته. مثلا اینکه چطوری ایکس باکس رو به کامپیوتر وصل کنم و ... آموزش دیگه ای اگر بود لطفا بذارید
    خوب این آموزش با این منظور نوشته شده که شما حد اقل دانش در مورد پورت های مختلف مثل SATA یا ATA یا SCSI یا غیره و طریقه نصب کردنشون رو داشته باشید .

در کل کار سختی نیست ، البته در مقابل هک زپرتی PSP کار سختی محسوب میشه ولی در مقابل هک PS2 که درست یک ساعت و نیم وقت آدم رو میگرفت هیچی نیست

2. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alierna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان... من یه دی وی دی mrt magic pack رو خریدم... کالکشن ویندوز xp و 2003...
    دیدم توی این دی وی دیه خیلی بیش از حد فایل وجود داره و هیچ فشرده سازی هم نشده....
    رفتم از توی my computer روی درایو دی وی دی کلیک کردم دیدم زده 4.33 اما وقتی رفتم داخل همه ی فایل ها رو گرفتم و پروپرتیز گرفتم 18.6 فایل روی یه دی وی دی
    معمولی بود!!!!
    بدون حتی یک فشرده سازی.. همه ی فولدرارو امتحان کردم...
    هیچ کلکی هم توش نبود...
    سی دی رو رایت کردم...سرعتش هم توی رایت اندازه دی وی دی 4 گیگی بود... ایمیجش هم 4 گیگ بود... با اینکه قطعا مطمئنم 18 گیگ فایل توشه!!!
    اگه همچین تکنولوژی ای رو ماکروسافت داشته باشه... که حتما داره... روی یه دی وی دی 9 میتونه نزدیک 36 گیگ فایل رو رایت کنه!!!!
    یقینا همینه دلیله بی نیازی xbox 360 به درایو BD!!!!!
    خیلی برام جالب بود و باز هم به xbox 360 ام افتخار کردم... چون نشون داد خیلی کارا ازش بر میاد
    اگه میبینید یه بازی 2 dvd شده حتما حجمش خیلی بیشتر از این بوده.یه بازی مثل Forza 3 هر زمینش باید بالای 1 گیگ حجمش باشه و هر ماشینم جای خود داره!
    یا mass effect2 که آدم میتونه اینو توش لمس کنه.... halo هم همینطور...
    Last edited by alierna; 30-01-2010 at 16:47.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام دوستان... من یه دی وی دی mrt magic pack رو خریدم... کالکشن ویندوز xp و 2003...
    دیدم توی این دی وی دیه خیلی بیش از حد فایل وجود داره و هیچ فشرده سازی هم نشده....
    رفتم از توی my computer روی درایو دی وی دی کلیک کردم دیدم زده 4.33 اما وقتی رفتم داخل همه ی فایل ها رو گرفتم و پروپرتیز گرفتم 18.6 فایل روی یه دی وی دی
    معمولی بود!!!!
    بدون حتی یک فشرده سازی.. همه ی فولدرارو امتحان کردم...
    هیچ کلکی هم توش نبود...
    سی دی رو رایت کردم...سرعتش هم توی رایت اندازه دی وی دی 4 گیگی بود... ایمیجش هم 4 گیگ بود... با اینکه قطعا مطمئنم 18 گیگ فایل توشه!!!
    اگه همچین تکنولوژی ای رو ماکروسافت داشته باشه... که حتما داره... روی یه دی وی دی 9 میتونه نزدیک 36 گیگ فایل رو رایت کنه!!!!
    یقینا همینه دلیله بی نیازی xbox 360 به درایو BD!!!!!
    خیلی برام جالب بود و باز هم به xbox 360 ام افتخار کردم... چون نشون داد خیلی کارا ازش بر میاد
    اگه میبینید یه بازی 2 dvd شده حتما حجمش خیلی بیشتر از این بوده.یه بازی مثل Forza 3 هر زمینش باید بالای 1 گیگ حجمش باشه و هر ماشینم جای خود داره!
    یا mass effect2 که آدم میتونه اینو توش لمس کنه.... halo هم همینطور...
    این یک کلک خیلی قدیمی در قفل گزاری هستش ، یعنی توی MBR سیدی یا دیویدی حجم مجازی میدهند که حتی باعث میشه حجم ایمیج هم همون اندازه نشون داده بشه ولی ظرفیت همون 4 گیگ هست نه بیشتر .

بازی لاکی لوک دوبله شده رو تهیه کنید روی یک سیدی 10 گیگ فایل هستش !

توی یک ظرف یک لیتری هیچ مدله نمیشه 2 لیتر سیال ریخت

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این یک کلک خیلی قدیمی در قفل گزاری هستش ، یعنی توی MBR سیدی یا دیویدی حجم مجازی میدهند که حتی باعث میشه حجم ایمیج هم همون اندازه نشون داده بشه ولی ظرفیت همون 4 گیگ هست نه بیشتر .

بازی لاکی لوک دوبله شده رو تهیه کنید روی یک سیدی 10 گیگ فایل هستش !

توی یک ظرف یک لیتری هیچ مدله نمیشه 2 لیتر سیال ریخت
    اما توی این dvd واقعا اینقدر فایل هست... و ایمیجش 4 گیگ بیشتر نیست و راحت هم رایت شد...
    من تک تک فولدرارو ریختم توی پوشه های متفاوت روی سیستمم... دقیق 16.8 گیگ بود

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اما توی این dvd واقعا اینقدر فایل هست... و ایمیجش 4 گیگ بیشتر نیست و راحت هم رایت شد...
    من تک تک فولدرارو ریختم توی پوشه های متفاوت روی سیستمم... دقیق 16.8 گیگ بود
    ببینید هر فایلی یک هدر داره ، توی اون هدر مشخصاتش ، حجمش و غیره نوشته میشه زمانی که سیستم عامل میخواد اطلاعات لازم رو در باره یک فایل روی تیبل های هارد بنویسه این هدر رو میخونه تا کار سریع تر انجام بشه .
    اگر من بیام در هدر یک فایل بنویسم که این فایل 100 گیگ حجمشه سیستم عامل هم اون رو 100 گیگ تشخیص میده .

بر عکس این کار هم هست ، برخی از انواع ویروس ها فایل های خیلی حجیم رو مثلا چند گیگابایتی تولید میکنند و بعدش در هدر اونها رو چند کیلو تعریف میکنند و شما با کمال تعجب میبینی که هارد خالیه ولی چیزی نمیتونی روش کپی کنی .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببینید هر فایلی یک هدر داره ، توی اون هدر مشخصاتش ، حجمش و غیره نوشته میشه زمانی که سیستم عامل میخواد اطلاعات لازم رو در باره یک فایل روی تیبل های هارد بنویسه این هدر رو میخونه تا کار سریع تر انجام بشه .
    اگر من بیام در هدر یک فایل بنویسم که این فایل 100 گیگ حجمشه سیستم عامل هم اون رو 100 گیگ تشخیص میده .

بر عکس این کار هم هست ، برخی از انواع ویروس ها فایل های خیلی حجیم رو مثلا چند گیگابایتی تولید میکنند و بعدش در هدر اونها رو چند کیلو تعریف میکنند و شما با کمال تعجب میبینی که هارد خالیه ولی چیزی نمیتونی روش کپی کنی .
    میدونم اما وجود ویندوز xp home.. medai center.. sp2... win 2003... xp sp 3 که هر کدوم نسخه ی کامل هستد(با سی دی هاشون مقایسه کردم) و وجود 394 نرم افزار کامل که نرو 8 و office 2007 و 2003 Microsoft Office Visio 2007... و بقیه ی حجم بالا ها چیه دلیل و توضیحش؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میدونم اما وجود ویندوز xp home.. medai center.. sp2... win 2003... xp sp 3 که هر کدوم نسخه ی کامل هستد(با سی دی هاشون مقایسه کردم) و وجود 394 نرم افزار کامل که نرو 8 و office 2007 و 2003 Microsoft Office Visio 2007... و بقیه ی حجم بالا ها چیه دلیل و توضیحش؟
    یک متد فشرده سازی هست اگر اشتباه نکنم BASE بود اسمش . که میتونه چندین گیگا بایت فایل رو توی چندین مگابایت جا بده ، و شما هنگام اجرا متوجه نمیشید .

البته به احتمال خیلی زیاد اون نرم افزار ها همشون یه جاهایییش لنگی داره . ولی در کل چنین چیزی امکانش وجود نداره وگرنه با این اوصاف سونی میتونه روی بلو ری همه کره زمین رو ذخیره کنه .

خفن ترین تکنولوژی ذخیره اطلاعات هم در اختیار کشور ژاپن هستش که موفق شدند روی یک عدد باکتری 10 مگابایت اطلاعات ذخیره کنند !!!! بیچاره باکتریه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یک متد فشرده سازی هست اگر اشتباه نکنم BASE بود اسمش . که میتونه چندین گیگا بایت فایل رو توی چندین مگابایت جا بده ، و شما هنگام اجرا متوجه نمیشید .

البته به احتمال خیلی زیاد اون نرم افزار ها همشون یه جاهایییش لنگی داره . ولی در کل چنین چیزی امکانش وجود نداره وگرنه با این اوصاف سونی میتونه روی بلو ری همه کره زمین رو ذخیره کنه .

خفن ترین تکنولوژی ذخیره اطلاعات هم در اختیار کشور ژاپن هستش که موفق شدند روی یک عدد باکتری 10 مگابایت اطلاعات ذخیره کنند !!!! بیچاره باکتریه
    پس همچین چیزی هست امکانش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

پس همچین چیزی هست امکانش
    با قل و قم کردن 80% اطلاعات بله میشه . یعنی بزنی پدر صاحب بچه نرم افزار رو در بیاری ولی همون طور که گفتم یک عدد دیویدی تعداد مشخصی سوراخ روش جا میشه که درایو موقع خوندن اونها اونها رو به کد های صفر و یک ترجمه میکنه و بیشتر به هیچ عنوان امکان نداره .

به عبارتی یا باید نرم افزار رو فشرده کرد که بعدش باید از حالت فشرده خارج بشه که همیشه هم جواب نمیده ، برای نمونه شما فایل JPEG رو اگر فشرده کنید تغییر در حجم بوجود نمیاد و اگر چند بار فشرده کنید حجم فایل فشرده از اصلی بیشتر میشه ، یا باید بزنید یک سری از بخش های نرم افزار رو داغون کنید که معمولا این کار رو میکنند .

11. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان اینجا تاپیک xbox 360 هستا
    مراعات کنید

13. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •