شما اگه هنوز های وب رو نگرفتی برو صبانت بگیر ارزون و پرسرعته تنها مشکلش آپلودشه اگه آپلودباز هستی صبانت ب دردت نمیخوره
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
شما اگه هنوز های وب رو نگرفتی برو صبانت بگیر ارزون و پرسرعته تنها مشکلش آپلودشه اگه آپلودباز هستی صبانت ب دردت نمیخوره
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
پنل مشکل داره؟ صفحه ی مربوط به خرید حجم و تمدید سرویس برای من نشون داده نمی شه
دیشب که پنل عادی کار نیکرد، حالا رو نمیدونم
یه زنگ بزن به پشتیبانی بپرس
احتمالا داره ایراد نرم افزاری باشه که فقط برای تو خراب نشون میده
مشکلات اینطوری عادین
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
لطفا حذف شود ممنونم.
Last edited by amirbrad; 12-10-2015 at 01:07.
سلام
الان یک هفته هست که از های وب اینترنت 8 مگ گرفتم .نویز زیادی رو adsl هست بهترین حالت 6 دسیبل تا 0.9 و کمتر هم میشه از سر خط هم تست کردم مودم رو بردم مرکز مخابرات گفتن مشکلی نیست الان نویز من از سمت مخابرات تا سرخط هست که نه متاسفانه های وب جوابگو هست و نه مخابرات و هر کدوم میگن مربوط به دیگری هست الان یک هفته هست که فقط اعصابم خورد شده بنظرتون الان چیکار باید کرد و من مشکل رو از کجا پیگیری کنم دوستانی که های وب هم دارند تست کردم و رو 20 دسیبل بود که خوبه ولی اینترنت من پر نویزه خرابی تلفن هم امروز اومد وگفت خط شما خش خش نداره و مشکلی نیست و گفت adsl به ما مربوط نیست !!!؟؟
نویز آپلود رو 26 هست ولی نویز دانلود 6 و پایین هست
Last edited by hossein4276; 12-10-2015 at 19:53.
سلام
الان یک هفته هست که از های وب اینترنت 8 مگ گرفتم .نویز زیادی رو adsl هست بهترین حالت 6 دسیبل تا 0.9 و کمتر هم میشه از سر خط هم تست کردم مودم رو بردم مرکز مخابرات گفتن مشکلی نیست الان نویز من از سمت مخابرات تا سرخط هست که نه متاسفانه های وب جوابگو هست و نه مخابرات و هر کدوم میگن مربوط به دیگری هست الان یک هفته هست که فقط اعصابم خورد شده بنظرتون الان چیکار باید کرد و من مشکل رو از کجا پیگیری کنم دوستانی که های وب هم دارند تست کردم و رو 20 دسیبل بود که خوبه ولی اینترنت من پر نویزه خرابی تلفن هم امروز اومد وگفت خط شما خش خش نداره و مشکلی نیست و گفت adsl به ما مربوط نیست !!!؟؟
نویز آپلود رو 26 هست ولی نویز دانلود 6 و پایین هست
Last edited by hossein4276; 12-10-2015 at 19:52.
سلام
های وب جدیدا در شهر ما دزفول نمایندگی زده و تازه راه اندازی شده
من الان پارس آنلاین دارم.به نظرتون ارزش داره بیام سمت های وب؟
جدیدا پارس آنلاین قطعیش زیاد شده.نمیدونم میصرفه بیام های وب یا نه؟
سلام
منم چند ساله مشکل شما دارم از های وب تا رییس مرکز مخابراتمون صحبت کردم هیچ کاری نمی کنن مگر اینکه سفارش بشی از جایی شاید سیم مسی تو مسیر و کوتاه یا عوض کنن ، خیلی راحت مخابرات گفت فاصلت دوره از مرکز بیا اینجا خونه بخر تا 20 مگ هم جواب میده!!!! شما هم اگر فاصلت دوره کاریش نمیشه کرد چون اینجا کشور جهان چهارم هستش مراکز مخابرات شلوغ با سیم مسی فرسوده و....
اگر مشکلتون قطعی هستش که های وب در قطع شدن رتبه نخست داره. همین دیشب به مدت یک ساعت لینک کلا رفته بود. در ضمن پینگ جالبی نداره و تک کانکشن سرعت پایین.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
اگه برای قطعی میاید سمت های وب اصلا نیا عزیز اصلا
طول مسیر حداکثر 1.5 کیلومتره . 1.5 زیاده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)